apostol1s Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Λογικα οι εταιριες βαλανε τη χωρα στην δευτερη κατηγορια και φερνουν καφε κατωτερης ποιοτητας.Τουλαχιστο να ριξουν και την τιμη 1-2 ευρο για τους καταναλωτες 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Απο+κλειεται: τιμη στην Ελλαδα δεν πεφτει, μονο η ποιοτητα! Οποτε ας αναζητηθει αυτη, υποτιθεται οτι, ειδικα τα τελευταια 2χρονια <πηξαμε> με/και στους...coffee [micro]roasters κλπ 1
pontez2 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δε ξέρω για εσάς αλλά χθες έφτιαξα ένα φραπεδάκι σε πλαστικό και συνέχισα να εργάζομαι. Μετά απο 10 λεπτά οι μισοί συνάδελφοι ειχαν φτιάξει φραπέ. Είναι ωραίος, είναι τζάμπα, κάνει την ίδια δουλειά με τους άλλους, μεγαλώσαμε με αυτόν. Τέλος τα 2 ευρώ την ημέρα. Φράπα λέμε 4
vision Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δε ξέρω για εσάς αλλά χθες έφτιαξα ένα φραπεδάκι σε πλαστικό και συνέχισα να εργάζομαι. τι εννοείς πλαστικό; αυτόν που παίρναμε από το καψιμί φαντάροι; αυτόν που έχει 0,30;
De@th L0rd Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 τι εννοείς πλαστικό; αυτόν που παίρναμε από το καψιμί φαντάροι; αυτόν που έχει 0,30; Αυτόν που όταν ανοίγεις το πλαστικό γίνεσαι μ$$νί! Ακόμη και γάντια να φοράς. Λαιμητόμος σε αυτόν που σχεδίασε το συγκεκριμένο! 1
maxdore217 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Αυτόν που όταν ανοίγεις το πλαστικό γίνεσαι μ$$νί! Ακόμη και γάντια να φοράς. Λαιμητόμος σε αυτόν που σχεδίασε το συγκεκριμένο! Βασικά θα θεωρίσω ότι ο πάνω είχε καιρό να χτυπίσει χεράτα καφέ και απλά απόλαυσε την όλη διαδικασία ...άσε που θυμίζει η κίνηση και άλλα πράγματα! Αλλιώς δεν υπάρχει κανένα νόημα! θέλω να πω είναι λίγο οξύμωρο να μιλάμε μια : για την πεσμένη ποιότητα του καφέ και από την άλλη να λέμε έκανα μια καφεδάρα με το έτοιμο σέικερ μια χρήσης από το περίπτερο ( που ο σκοπός τους είναι να φτιάξεις καφέ σε κανένα βουνό ή πλοίο με απαιτήσεις που αγκίζουν το μηδέν) 1
Liverpool89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Σε μερικα καταστηματα βλεπω μερικες συσκευασιες νεστλε κοκκινες με μπλε χρωμματα, απο οτι καταλαβα ειναι απο βουλγαρια, ειναι ακομα πιο φτηνοί απο τους δικους μας. Αυτοι δηλαδη εκτος απο χωμα εχουν και χαλικια μεσα , αν εμας μας δινουν δευτερης ποιοτητας καφε, αυτος ή θα ναι καλυτερος ή χειροτερος. Τεινω στο δευτερο λογω τιμης 1
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 είναι λίγο οξύμωρο να μιλάμε μια : για την πεσμένη ποιότητα του καφέ και από την άλλη να λέμε έκανα μια καφεδάρα με το έτοιμο σέικερ μια χρήσης από το περίπτερο ( που ο σκοπός τους είναι να φτιάξεις καφέ σε κανένα βουνό ή πλοίο με απαιτήσεις που αγκίζουν το μηδέν) από την άλλη μπορει κάποιος να σκεφτεί ότι αφού πληρώνω χοντρά και ποιότητα δεν βλέπω, ας μην τα σκάω τουλάχιστον και ας έχω άλλες απολαύσεις στην ζωή
gatokoritso Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 και μου τα λέγε η μάνα μου ο ελληνικός έγινε σαν ρεβιθοζουμο.θα της δείξω το θέμα να χαρεί. προσωπικά δεν έχω δει διαφορά η θα αγοράσω χύμα καφέ από γνωστά μαγαζια ή φίλτρου από τη μάρκα που φέρνει ο αβ ή θα φέρω από εξωτερικό που ο καφές είναι πιο φτηνός. 2
zeys13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πάντως είχα δοκιμάσει αυτόν από το λιντλ.σε θέμα γεύσης είναι λίγο περίεργος αλλά τον συνήθισα.Και νομίζω ότι είναι μια χαρά δυνατός.θεωρητικά είναι μόνο για ζεστός από ότι διάβασα αλλά μια χαρά φραπέ έφτιαχνα.
bluesattack Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Εχει δοκιμασει κανεις τον nescafe gold blend barista (με τοσα ονοματα περιμενω να ειναι τουλαχιστον αριστοκρατικος ) ? Αν και πλεον προσανατολιζομαι αλλου... http://www.manukafeed.com/weird-coffee/7/ http://www.manukafeed.com/weird-coffee/4/
Leokatana Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πάντως είχα δοκιμάσει αυτόν από το λιντλ.σε θέμα γεύσης είναι λίγο περίεργος αλλά τον συνήθισα.Και νομίζω ότι είναι μια χαρά δυνατός.θεωρητικά είναι μόνο για ζεστός από ότι διάβασα αλλά μια χαρά φραπέ έφτιαχνα. IMG_20171112_181947.jpg IMG_20171112_181958.jpg εγω δεν πινω Νες ή Φραπε αλλα αυτος αρεσε και στην γυναικα μου. Εγω ελληνικο σκετο που μου αρεσει θεωρω οτι εχει πεσει πολυ σε σχεση με παλια
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Παιδια μια απορία, σε καφδκοπτεια με χυμα φρεσκοαλεσμενο καφε παρατήρησε κανεις υποβαθμιση της γεύσης, είτε σε ελληνικό είτε σε εσπρέσο;
opcorsa Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δε ξέρω για εσάς αλλά χθες έφτιαξα ένα φραπεδάκι σε πλαστικό και συνέχισα να εργάζομαι. Μετά απο 10 λεπτά οι μισοί συνάδελφοι ειχαν φτιάξει φραπέ. Είναι ωραίος, είναι τζάμπα, κάνει την ίδια δουλειά με τους άλλους, μεγαλώσαμε με αυτόν. Τέλος τα 2 ευρώ την ημέρα. Φράπα λέμε η φραπα ειναι ντοπα τυπε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα