*nenya* Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Nescafe το έχω διαπιστώσει ότι έχει πέσει η ποιότητα και η μυρωδιά του μόνο ευχάριστη δεν είναι [έπινα 10+ χρόνια].Οπότε τα τελευταία 2-3 χρόνια παίρνω για φραπέ [ή και ζεστό] τον La Meloise ή τον Douwe Egberts με τις γεύσεις. Όσον αφορά τον γαλλικό, από πέρυσι αγοράζω μόνο από το καφεκοπτείο Βραζιλιάνος στο Γαλάτσι και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένη και στην γεύση και στο άρωμα. [άμα τους ζητήσεις κάνουν και συνδυασμούς γεύσεων πχ μπισκότο-βανίλια κλπ] ps: το κράξιμο για τον φραπέ δεν το καταλαβαίνω, μάλλον όσοι κράζουν έχουν πιει μόνο Nescafe και κακοφτιαγμένο νεροζούμι.Και έξω συνεχίζω να παίρνω την φραπεδιά μου. Σιγά μην κάτσω ν'ασχοληθώ αν σε κάποιον φανεί μπανάλ σε σύγκριση με την μόδα του φρέντο καπουτσίνο. 4
zio10 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 ο illy είναι epresso για όσους δεν πίνουν espresso, πρέπει να έχει την χειρότερη σχέση τιμής/απόδοσης Τόσο χάλια; Ποιοι θεωρούνται καλοί; (Να μπορείς να τους βρεις).
DYEL Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Συμφωνω και εγω οτι κατι παιζεται,και το λεω γιατι κανω συχνα παυσεις απο 2 εβδομαδες εως 1 μηνα απο τον καφε και η γευση δεν εχει επιστρεψει ποτε. Δυστυχως ο Νεστλες ειναι η πιο καρκινιαρικη εταιρια στον κοσμο οποτε παντωτε αναμενω τα χειροτερα απο τους κυριους. Και μιλαμε για φραπες vs φραπες ετσι,αλλο που ειναι στιγμιαιος κλπ κλπ.. καποτες πινοταν. 1
theo93 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 ο illy είναι epresso για όσους δεν πίνουν espresso, πρέπει να έχει την χειρότερη σχέση τιμής/απόδοσης Συμφωνώ για το vfm του, αλλά σε καφετέριες πιστεύω είναι στις τίμιες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Nescafe το έχω διαπιστώσει ότι έχει πέσει η ποιότητα και η μυρωδιά του μόνο ευχάριστη δεν είναι [έπινα 10+ χρόνια]. Οπότε τα τελευταία 2-3 χρόνια παίρνω για φραπέ [ή και ζεστό] τον La Meloise ή τον Douwe Egberts με τις γεύσεις. Όσον αφορά τον γαλλικό, από πέρυσι αγοράζω μόνο από το καφεκοπτείο Βραζιλιάνος στο Γαλάτσι και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένη και στην γεύση και στο άρωμα. [άμα τους ζητήσεις κάνουν και συνδυασμούς γεύσεων πχ μπισκότο-βανίλια κλπ] ps: το κράξιμο για τον φραπέ δεν το καταλαβαίνω, μάλλον όσοι κράζουν έχουν πιει μόνο Nescafe και κακοφτιαγμένο νεροζούμι. Και έξω συνεχίζω να παίρνω την φραπεδιά μου. Σιγά μην κάτσω ν'ασχοληθώ αν σε κάποιον φανεί μπανάλ σε σύγκριση με την μόδα του φρέντο καπουτσίνο. Ευχαριστώ που ανέφερες τον Βραζιλιάνο. Η τελευταία παρτίδα από καφεκοπτείο της Αθήνας ήταν ακριβώς από αυτόν που αναφέρεις. Η κυρία που μου τον έφερε μου είπε χαρακτηριστικά " Μου φαίνεται πως χάλασε κι αυτός " .Χαρμάνι για ελληνικό ήταν. Όντως κυρίως η μυρωδιά είχε εξασθενήσει πάρα πολύ σε σχέση με δυο παρτίδες πριν. Εγώ της είπα πως δε χάλασε αυτός άλλα οι κεντρικοί οι προμηθευτές που μάλλον ξεφορτώνουν σαβούρα στην Ελλάδα. Κάποτε πριν από χρόνια, ένα κεντρικό καφεκοπτείο της Ομόνοιας Μαζί με ένα άλλο στο Χαλάνδρι ήταν τα στανταράκια. Μόλις χάλασε ο " Βραζίτα " κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά.... Μάλλον πρέπει να το γυρίσουμε στις φλωριές τα "loose leaf tea" να το παίζουμε και κάποιοι, μπας και στρώσουν . Και μιας κι αναφέρθηκαν τα "τσάγια" μην αγοράζετε σε φακελάκια. Σε συσκευασίες λιπτον, λιντλ, ακόμη και twinnings (τα καλύτερα του εμπορίου κατ'εμε) έχουν ΧΩΜΑ μέσα, για πιο "earthy flavour" Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2017 από De@th L0rd 1
nvel Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Τόσο χάλια; Ποιοι θεωρούνται καλοί; (Να μπορείς να τους βρεις). έχω αγοράσει πολλές δεκάδες από blue mountain έως κάτι χώματα των 10ευρω και έχω καταλήξει να αγοράζω από καφεκοπτείο διαφορετική ποικιλία κάθε φορά για espresso και lavazza rossa για καπουτσίνο αφού δεν έχω βρει καφεκοπτείο να πουλά robusta. Στην δουλειά δυστυχώς πίνω illy αφού δεν υπάρχει άλλος 1
zio10 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 έχω αγοράσει πολλές δεκάδες από blue mountain έως κάτι χώματα των 10ευρω και έχω καταλήξει να αγοράζω από καφεκοπτείο διαφορετική ποικιλία κάθε φορά για espresso και lavazza rossa για καπουτσίνο αφού δεν έχω βρει καφεκοπτείο να πουλά robusta. Στην δουλειά δυστυχώς πίνω illy αφού δεν υπάρχει άλλος Ένας καλοφτιαγμένος illy εμένα με ικανοποιεί πάντως (δεν έχω δοκιμάσει blue mountain κλπ εξεζητημένα).
NickTG Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Θετικό αυτό που κάνει η εταιρία που δουλεύεις ( και μπράβο ) ...ωστόσο δεν έχει σχέση με το εδώ θέμα! που είναι ο Καφές και κάπως έτσι μπερδεύτηκε η συζήτηση πάνω. Όλο αυτό γίνεται γιατί: Στον Καφέ το έχουν παρακάνει με την νοθεία στα χαρμάνια ή τον υποβιβασμό ποιότητας. Συμφορούμητες ώρα να το γυρίσουμε στο τσαι! και στο χαμομήλι Μα δεν είπα ότι έχει σχέση με καφέ. Ανέφερα από την αρχή πως το γράφω ως σχόλιο σε σχετικό μήνυμα.
Liverpool89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Το στιγμιαίο καφε maxxwell(νομιζω το γραφω σωστα) τον εχει δοκιμασει καποιος;
vrwmiaris Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 O Douwe Egberts που παίρνω για όταν θέλω στιγμιαίο τόσα χρόνια ίδιος μου φαίνεται. Και μιας και δουλεύω και εγώ σε πολυεθνική να πω, μιας και θίχτηκε το θέμα, πως όλα τα προϊόντα που φτιάχνουμε είναι ίδια είτε για εδώ είτε για έξω. Ίσα ίσα έχουμε 2 κωδικούς που είναι για Ελλάδα με περισσότερο άρωμα αρα μεγαλύτερο κόστος. +1, espresso και φουντούκι πίνω, χρόνια Nescafe το έχω διαπιστώσει ότι έχει πέσει η ποιότητα και η μυρωδιά του μόνο ευχάριστη δεν είναι [έπινα 10+ χρόνια]. Οπότε τα τελευταία 2-3 χρόνια παίρνω για φραπέ [ή και ζεστό] τον La Meloise ή τον Douwe Egberts με τις γεύσεις. Όσον αφορά τον γαλλικό, από πέρυσι αγοράζω μόνο από το καφεκοπτείο Βραζιλιάνος στο Γαλάτσι και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένη και στην γεύση και στο άρωμα. [άμα τους ζητήσεις κάνουν και συνδυασμούς γεύσεων πχ μπισκότο-βανίλια κλπ] ps: το κράξιμο για τον φραπέ δεν το καταλαβαίνω, μάλλον όσοι κράζουν έχουν πιει μόνο Nescafe και κακοφτιαγμένο νεροζούμι. Και έξω συνεχίζω να παίρνω την φραπεδιά μου. Σιγά μην κάτσω ν'ασχοληθώ αν σε κάποιον φανεί μπανάλ σε σύγκριση με την μόδα του φρέντο καπουτσίνο. https://www.youtube.com/watch?v=QBPKzFJvefE +1 και σε σένα για τον ντουβε.κρίμα που δεν μπορώ να βρω καμία που μοίραζε κουπόνια -1€ σε κάθε αγορά.
TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 +1 και σε σένα για τον ντουβε.κρίμα που δεν μπορώ να βρω καμία που μοίραζε κουπόνια -1€ σε κάθε αγορά. Στα supermarkets "ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ" πηρα τη προηγουμενη εβδομαδα με γευση Φουντουκι, και αυτη την εβδομαδα "Douwe Egberts" με γευση Καραμελλα: με -1 Ευρω στικερεκπτωση 1
vrwmiaris Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Στα supermarkets "ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ" πηρα τη προηγουμενη εβδομαδα με γευση Φουντουκι, και αυτη την εβδομαδα "Douwe Egberts" με γευση Καραμελλα: με -1 Ευρω στικερεκπτωση Έχει Θεσσαλονίκη τέτοια μαγαζιά; Εγώ είχα πάρει 30 κουπόνια
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δυστυχως μονο Αττικη...http://www.promitheftiki.gr/με -1ευρω βγαινει κατω < απο 5 ευρω,και παιζει "τακτικα" αυτη η 'προσφορα':http://www.killdeal.gr/douwe-egberts/douwe-egberts-95g/detailsPage.aspx?id=177824
De@th L0rd Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά όταν παίρνετε φουντούκια, καραμέλες και λοιπές αηδίες δε μπορείτε να καταλάβετε αν είναι ο καφές σωστός, για ευνόητους λόγους. 1
nvel Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 oi εταιρίες δεν καταστρέφουν του καλούς καφέδες τους βάζοντας τους άρωμα αλλά αυτούς που δεν μπορούν να πωληθούν ως καφές παρά μόνο αν έχουν κάποιο άλλο άρωμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα