ZAKKWYLDE Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Έχω να πιώ Φραπέ/Nes πάνω απο 10 χρόνια. Τότε μου φαινόταν αηδία και κατέστρεφε το στομάχι. Απορώ πως τον πίνετε ακόμα τώρα που λέτε έχει χαλάσει...πρέπει να είναι πιο αηδία. Πάρτε ρε παιδιά μια ωραία μηχανή Espresso (όχι dolce gusto και λοιπες αυτόματες). Μια ωραία ημιαυτόματη, βρίσκεις και έναν καλό καφέ απο τους coffee hipsters, και δεν θα θέλετε να ξαναπιείτε καφέ απ'έξω 1
zio10 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ή φραπέ ή κάψουλες, τα άλλα είναι ταλαιπωρία! 3
AristidisZ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ πάντως που πίνω καμιά 20αριά χρόνια nescafe δεν έχω διαπιστώσει κάποια ιδιαίτερα αισθητή διαφορά στη γεύση... Όπως επίσης θεωρώ ότι με τον καιρό, καλώς ή κακώς επέρχεται μια αναισθητοποίηση στη γεύση, για αυτό θες και μεγαλύτερη ποσότητα Ξέρετε κάποιον που ξεκίνησε να καπνίζει με 3 πακέτα τη μέρα ; Ξέρετε κάποιον που ξεκίνησε να πίνει και άρχισε με ένα μπουκάλι ;
pontez2 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ή φραπέ ή κάψουλες, τα άλλα είναι ταλαιπωρία! Aκριβως. Σιγά μη κάθομαι να μου βγαινει η πιστη να πιω ένα καφέ. Η που θα τον πληρωσω ή που θα τον φτιάξω σε ένα λεπτο με καμια κάψουλα. Αλλιώς σέικερ και φυγαμε για τελικό. Και μου μένουν και τα λεφτά. 2
De@th L0rd Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δεν υπάρχει καμια "αναισθητοποίηση" της γεύσης. Απλά έμαθε η νεστλε οτι τρωμε αβέρτα κουτόχορτο και είπε να σερβίρει τη συνταγή: Εσανς καφέ, χρωστική, φαρμακευτική καφεΐνη και μπόλικο διοξείδιο του τιτανίου για όγκο. Δεν κάνει κάτι καινούργιο, απλά αντιγραφει αυτό που έκαναν τρίτες και τεταρτες εταιρίες καφέ και το πουλάει λόγω ονόματος. Οσο για το φραπέ ακόμα γελάω οτι δεν πειράζει το στομάχι κ δεν κάνει νεύρα. Πιείτε τον σε άδειο στομάχι κ τα ξαναλέμε. 2
Damachi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα παιδια , το τελευταιο καιρο ο nescafe ακομα και ο gold νιωθω να μου ξυνει απο φαρυγκα μεχρι στομαχι ... Καμια συμβουλη για κανα mild στιγμιαιο ;
stalactite Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Εγω ξεκινησα προσφατα να πινω καφε. Δεν πινω συχνα. Μπορει να πιω 2 σε μια εβδομαδα μπορει να μην πιω και κανεναν για ενα μηνα. Τους παιρνω στο χερι αν εχω σχολη η δουλεια. Αυτο που παρατηρώ είναι ότι πέραν της μεγάλης διαφοράς της γεύσης που διαπιστώνω από διάφορα καφέ με αποτέλεσμα καποιοι να ναι αισχος και καποιοι να ναι απλα υπεροχοι ειναι και η διαφορα στη ζαχαρη. Δηλαδη το μετριο που παιρνω εγω καποιες φορες τυχαινει να ναι σιροπι και καποιες φορες να νιωθω οτι ειναι πικρα σκετη. 1
Expertr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Προσωπικα δεν πινω καθημερινα καφε αλλα οταν πινω πινω freddo espresso σκετο..Πιστευω για να καταλαβεις την ποιοτητα ενος καφε πρεπει να μην προσθετεις ζαχαρη...Οπως αντιστοιχα και αλατι στο κρεας...(αποψη μου)Τον καλυτερο μεχρι στιγμης καφε τον εχω πιει στο 360 στον πρωτο οροφο που ειναι ουσιαστικα εστιατοριο και εχει και καφε νωρις. Ηταν hausbrandt...
bluesattack Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 .. Καμια συμβουλη για κανα mild στιγμιαιο ; Παρε jacobs αν δεν σου αρεσει ο nescafe
zio10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Προσωπικα δεν πινω καθημερινα καφε αλλα οταν πινω πινω freddo espresso σκετο..Πιστευω για να καταλαβεις την ποιοτητα ενος καφε πρεπει να μην προσθετεις ζαχαρη...Οπως αντιστοιχα και αλατι στο κρεας...(αποψη μου) Τον καλυτερο μεχρι στιγμης καφε τον εχω πιει στο 360 στον πρωτο οροφο που ειναι ουσιαστικα εστιατοριο και εχει και καφε νωρις. Ηταν hausbrandt... Για τον καφέ συμφωνώ, αλλά για το κρέας και για το φαγητό γενικά διαφωνώ! Χωρίς αλάτι δεν... Apollonas25, όντως ωραίος καφές! 1
De@th L0rd Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 ότι καλύτερο εκεί έξω Ήταν κάποτε.
bluesattack Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Για πειτε , ποιον ελληνικο προτεινετε.Πηρα ..απο τα coffee island.Ενταξει, αλλα δεν εχω εμπειριες Τωρα που παω ? Καρφωτος Λουμιδη ? Η να κανω ενδιαμεση σταση ?
De@th L0rd Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Bραζιλιάνο ή σε κάποιο καφεκοπτείο άλλο που δε του φέρνουν "θαλασσοβρεμένο" καφέ.
pontez2 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δεν υπάρχει καμια "αναισθητοποίηση" της γεύσης. Απλά έμαθε η νεστλε οτι τρωμε αβέρτα κουτόχορτο και είπε να σερβίρει τη συνταγή: Εσανς καφέ, χρωστική, φαρμακευτική καφεΐνη και μπόλικο διοξείδιο του τιτανίου για όγκο. Δεν κάνει κάτι καινούργιο, απλά αντιγραφει αυτό που έκαναν τρίτες και τεταρτες εταιρίες καφέ και το πουλάει λόγω ονόματος. Οσο για το φραπέ ακόμα γελάω οτι δεν πειράζει το στομάχι κ δεν κάνει νεύρα. Πιείτε τον σε άδειο στομάχι κ τα ξαναλέμε.4 χρόνια φοιτητής, με άδειο στομάχι. Δε με πείραξε ποτέ. Και τσιγάρο μαζί έτσι? Ετσι ηταν οι εποχές τότε. Φραπέ και τσιγάρο πριν τις εξετάσεις. Νταξ τωρα είμαι μεγαλύτερος, μου αρέσει να τρώω μαζί με τον καφέ. Γενικά δεν με ενοχλεί. Ούτε κανεις που ξέρω έχει παραπονεθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα