Προς το περιεχόμενο

H Apple απολύει μηχανικό του iPhone X μετά από hands-on video της συσκευής από την κόρη του


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το αστείο είναι ότι ενώ σε άλλα θέματα άσχετα με apple καταλήγει η συζήτηση με κάποιον τρόπο εκεί, εδώ που το θέμα είναι η apple είναι σχεδόν όλοι off-topic!!!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι άξιο συζήτησης. Καθημερινά χιλιάδες εργαζόμενοι απολύονται επειδή  έκαναν κάποια στραβή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσοι κάνετε ρατσιστικά σχόλια του τύπου "χοντρή", "δεν βλέπετε", "νύφη δράκουλα" κλπ είστε -το λιγότερο- μπούφοι από τα καλάμια, τα σχόλια σας δεν έχουν θέση σε τεχνολογικό site, είναι σκέτη αηδία και θα πρέπει να πάρετε πόδι ΑΜΕΣΑ.

 

Το να λες έναν άνθρωπο που έχει παραπάνω κιλά, χοντρό μόνο ρατσιστικό δεν είναι... Αγενές είναι άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Έγινε μόδα τώρα η λέξη ρατσιστικό και την βάζουμε παντου.

Συμφωνώ ότι δεν είναι ωραίο να προσβάλει κάποιον, από την άλλη όμως υπάρχει Ελευθερία λόγου οπότε είναι απόλυτα λογικό να λέει ο καθένας ότι θέλει.

Άλλωστε σημασία δεν έχει τι λέει κάποιος άλλα ποιος το λέει.

Πρέπει πλέον να σταματήσει αυτή η πιπίλα του ρατσισμού... Αν κάποιος είναι κοντός χοντρός αδύνατος μαύρος κίτρινος άσπρος πρέπει να τον βλέπουμε όπως είναι. Έτσι όπως πάμε θα τους βλέπουμε όλους τέλειους χωρίς να είναι.Και όχι κανένας δεν είναι τέλειος... ΤΟ αντίθετο αν είσαι ευγενικός και πεις με όμορφο τρόπο στο νέο κοριτσάκι ότι έχει λίγα κιλά παραπάνω και πρέπει να προσέχει , μπορείς να τις κάνεις και καλό και στην υγεία τις και στην ψυχολογία τις.

Έχουμε φτάσει στα 2 άκρα ή να είμαστε εντελώς αγενεστατοι οι να μην μιλαμε.καθολου μην τυχών μας πουν ρατσιστές... (που στην προκειμένη περίπτωση μόνο ρατσισμός δεν ειναι)

Κατά την γνώμη μου πάντα.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτοι που εχουν βγαλει μπάζο το κοριτσάκι,  δεν μας ανεβαζουν και μια φωτο απο την γκομενα τους,  να δουμε και καμια ομορφη? 

Στα σοβαρα τωρα,  δεν εχουν καν γκομενα οι συγκεκριμένοι και με τα μυαλα που κουβαλάνε δε βλεπω και να βρίσκουνε.  

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως κρίμα για τον πατέρα. Καλύτερα να απολυθείς επειδή δεν είσαι και τόσο καλός, παρά επειδή παραβίασες κανόνες εχεμύθειας. Αυτά τα πράγματα μένουν σε μεγάλες εταιρείες.  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε αλάνια υπάρχει hands on δημοσιογράφων στο youtube, την άνιωθη πιτσιρίκα περίμενε η Apple να της κάνει διαφήμιση?

 

Απλά η μικρή ήθελε να κάνει επίδειξη και τον ήπιε ο πατέρας της

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σας πείραξε η εμφάνιση της κοπέλας ε; Αν ήταν η Μόνικα Μπελούτσι νέα θα ήσασταν κομπλέ; Τι ερμηνεία θα δίνατε στις πράξεις της αν ήταν εμφανίσιμη; Οι ίδιοι που θα λέγατε "έμπαινα", τώρα λέτε ότι η κοπέλα είναι άσχημη ή χοντρή. 

 

Για τα fanboys που δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις ούτε λόγος; Για τις μεγαλοεταιρίες που είναι κοκέτες και αν τους δούμε το κινητάκι τους μια ώρα πριν τρέχουν να κάνουν μηνύσεις και απολύσεις;

 

Δε μαμιέται, τα lookings ενός ανθρώπου είναι πιο εύκολος στόχος και θέλει και μηδενική σκέψη. Well played.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικό να τον απολύσουν σε μια εταιρία με χιλιάδες εργαζόμενους δεν μπορεί να βγαίνει κάποιος να δείχνει στοιχεία κωδικούς οτιδήποτε ακόμα κ ένα προϊόν πριν την επίσημη κυκλοφορία του(3 Νοέμβρη). Ειδικα σε εταιρίες όπως Apple αν το άφηναν έτσι θα είχαμε όλα τα στοιχεία για τα επόμενα τηλέφωνα για χάριν της προσωπικής ανάδειξης η κλικς σε personal accounts. Τώρα για εσάς που χρησιμοποιείται χαρακτηρισμούς για τη κοπέλα και επειδή είμαστε σε ένα ανδροκρατούμενο σάιτ παιδιά χαλαρώστε τα κόμπλεξ και την αντριλα σας. Είμαι σίγουρος η κοπέλα δείχνει καλύτερα από τη πρώτη σας γκομενα (για να μη πω και τη τωρινή) η την αδερφή σας. Αν σας ενόχλησε το σχόλιο μου ξανασκεφτείτε πως φαίνεται σε κάποια κοπέλα εκεί έξω. Δεν είμαστε με τα φιλαράκια μας σε μια καφετέρια. Αυτά που λέτε τα διαβάζει κόσμος. Έχει αντίκτυπο. Και απορώ με το σάιτ είναι διατεθειμένοι να διεγραψουν δικά μας σχόλια στο δευτερόλεπτο χωρίς να εμπεριέχουν ύβρις σε αλλά θέματα αλλά τέτοιοι χαρακτηρισμοι για γυναίκες μένουν. (Παραταύτα προς admin σε αυτή τη περίπτωση, αν διεγραψετε τα αλλά σχόλια να διαγραφεί και το δικό μου μαζί)

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λέμε ότι είμαστε σε τεχνολογικό forum αλλά από ότι φαίνεται από τα σχόλια μάλλον σε τεχνοκομπλεξικό forum. Σίγουρα πολλά πράγματα σας πείραξαν αλλά δεν ξέρω τι σας πείραξε πιο πολύ.

Ότι η κοπέλα έχει πλούσιους γονείς;

Ότι η κοπέλα ζει και κινηται σε μέρη που ούτε στα όνειρα σας δεν θα τα δείτε ποτέ;

Ότι η κοπέλα έχει το iPhone X ;

Μάλλον όλα αυτά μαζί και επειδή έχετε μάθει από μικρή ηλικία οι περισσότεροι να χαίρεστε με την λύπη του άλλου να φθονειτε μέχρι μίσους τον άλλο όταν είναι πιο πετυχημένος από εσάς συμπεριφέρεστε όπως συμπεριφέρεστε, και ο φθόνος σας σας κάνει ότι ακριβώς λέει η λέξη φθηνούς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...