sensai Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 τι θα συμβει σε εναν μετασχηματιστη αν μειωσουμε τον αριθμο των σπειρων στο πρωτευον και στο δευτερευον διατηρωντας σταθερο τον λογο μετασχηματισμου; φανταζομαι η ταση που θα παραγει θα ειναι μικροτερη ή υπαρχει κατι αλλο;
Sheogorath Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Η τάση δεν θα αλλάξει, το μέγιστο ρεύμα όμως ναι.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Θα αλλάξει την δομή αυξάνοντας την ισχύ και το αποτέλεσμα θα ειναι να πάρει φωτια.
Sheogorath Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Αυξάνοντας την ισχύ; Πως το δικαιολογείς; Απλα η μέγιστη ισχύς θα μειωθεί φαντάζομαι εγώ.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Ρε φιλέ μειώνεις την αντίσταση σημαίνει αυξάνεις το αμπεραζ, αυτό επί τα βολτ που ειναι σταθερά αυξάνουν την ισχύ. Τι πιο απλο
Sheogorath Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Ξερεις οτι δουλευει με επαγωγικο ρευμα πανω στον οπλισμο ετσι; Αν ελλατωνεις τις σπειρες μαντεψε τι γινεται. Disclaimer, έχω καιρό να τα διαβασω αυτά γιατί δεν είναι το αντικείμενο μου, αν βρεις κάτι solid με άλλη άποψη θα χαρώ να αναθεωρήσω.
andreapaog328 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 τι θα συμβει σε εναν μετασχηματιστη αν μειωσουμε τον αριθμο των σπειρων στο πρωτευον και στο δευτερευον διατηρωντας σταθερο τον λογο μετασχηματισμου; φανταζομαι η ταση που θα παραγει θα ειναι μικροτερη ή υπαρχει κατι αλλο; το πρόβλημα θέλει λίγο παραπάνω διερεύνηση. όπως το γράφεις εσύ η απάντηση είναι δε θα γίνει τίποτα και η τάση στο δευτερεύον θαναι ιδια εφόσον εφαρμόσεις την ίδια εναλλασσόμενη ταση και ειναι εν κενω και ειναι ιδανικός. εάν έχουμε φόρτιση ή βραχυκύκλωμα το συζητάμε περαιτέρω.
nvel Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 η ομοιόμορφη μείωση σπειρών σε ένα Μ/Σ προκαλεί μείωση των απωλειών χαλκού και αύξηση των απωλειών σιδήρου
sensai Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 το πρόβλημα θέλει λίγο παραπάνω διερεύνηση. όπως το γράφεις εσύ η απάντηση είναι δε θα γίνει τίποτα και η τάση στο δευτερεύον θαναι ιδια εφόσον εφαρμόσεις την ίδια εναλλασσόμενη ταση και ειναι εν κενω και ειναι ιδανικός. εάν έχουμε φόρτιση ή βραχυκύκλωμα το συζητάμε περαιτέρω. ναι το μόνο στοιχείο που ξέχασα να δώσω είναι πως έχω Μ/Σ ανυψωσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα