Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το 6s κ έχω αρκετό batterry drain. Με πολύ προσεγμένη χρήση φανεί ως τις 3 το μεσημέρι από τις 8 το πρωί .Συγκεκριμενα κλείνει από 15% Στο battery life κ battery doctor μου δίνει 1100 mah το ένα 1400 το άλλο . Πολύ πιο κάτω από τα 1700 της μπαταρίας . Την έχω αλλάξει πριν 5 μήνες . Να προχωρήσω. ξανά σε αλλαγή η είναι κάτι άλλο ;

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κ δείχνει χαμηλότερα mah ? Στο προγραμμα αντικατάστασης δεν είναι αφού έχει αλλαχτεί ήδη μια φορά .πλακετα έχει αλλά συμπτώματα όποτε μόνο μπαταρία μπορώ να φανταστώ ότι είναι

Δημοσ.

έχεις κάνει επαναφορά? πάντως το se 10 μέρες αντέχει σε αναμονή με ελάχιστη χρήση μόνο με τηλέφωνά και μνήματα

Δημοσ.

Εννοείς reset network settings . Σήμερα έκανα το πρωί .Καμια διαφορά . Απλά μου κάνει εντύπωση ότι πετά από drain δείχνει λιγότερα mah που μεφραζεται σε πρόβλημα μπαταρίας . Εκτός κ αν έχει κάποιος άλλος άλλη ιδέα ; Το se το είχα κ το καταλαβαίνω κ λόγω μεγέθους κ μικρότερης ανάλυσης θα είχε καλύτερη αυτονομία αλλά εδώ σίγουρα παίζει κατι

Δημοσ.

Εννοείς reset network settings . Σήμερα έκανα το πρωί .Καμια διαφορά . Απλά μου κάνει εντύπωση ότι πετά από drain δείχνει λιγότερα mah που μεφραζεται σε πρόβλημα μπαταρίας . Εκτός κ αν έχει κάποιος άλλος άλλη ιδέα ; Το se το είχα κ το καταλαβαίνω κ λόγω μεγέθους κ μικρότερης ανάλυσης θα είχε καλύτερη αυτονομία αλλά εδώ σίγουρα παίζει κατι

Είχα το ίδιο πρόβλημα, επικοινώνησα με την Apple, έτρεξαν τα Diagnostics και μου λένε ότι η μπαταρία μου είναι σε άψογη κατάσταση και ότι οι εφαρμογές δεν δείχνουν τα σωστά δεδομένα. Αν αυτό ισχύει τότε φταίει το iOS 11 για το Drain.

Δημοσ.

Κ τι κάνουμε ; Περιμένουμε αύριο την 11.1.1 ; Θα το πάω σήμερα σ ένα τύπο της γειτονιάς αλλα αξιόπιστο να τσεκάρει την μπαταρία του .Κατα τ αλλά είναι σούπερ το κινητό ούτε lag τπτ αλλά το drain είναι εκνευριστικό

Δημοσ.

Όλα τα προγράμματα που δείχνουν χωρητικότητα μπαταρίας δείχνουν λάθος δεδομένα βασισμένα σε εντελώς ανακριβεις μετρήσεις. Δοκίμασε να βάλεις τη συσκευή σου σε airplane mode με όλα κλειστά Το βράδυ Και δες πόσο % θα χάσεις μέχρι το πρωί.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω κ τπτ να χάσω όποτε γτ όχι .Σε κατάστημα κινητής η σε service κινητών μπορούν να μετρήσουν την μπαταρία ;

Δημοσ.

Δεν έχω κ τπτ να χάσω όποτε γτ όχι .Σε κατάστημα κινητής η σε service κινητών μπορούν να μετρήσουν την μπαταρία ;

Υπάρχει η εύκολη λύση, μπες στο site της Apple πάνε στην εξυπηρέτηση, άνοιξε ένα Chat μαζί τους και θα σε βάλουν να τρέξεις τα Diagnostics και αυτοί θα δουν και θα σου πουν αν η μπαταρία σου θέλει αλλαγή.

Δημοσ.

Μπορεί να τάχει παίξει τελείως η μπαταρία ή κάτι στην συσκευή κολάει στο παρασκήνιο και τρώει cpu. Συγκριτικά με wifi ανοικτό και ios 11 το SE κρατάει τουλάχιστον 5-6 μέρες αναμονή.

Δημοσ.

Σε πτήση δε νομίζω ότι μπορεί να φταίει κάποια εφαρμογή .Πρακτικα είναι τελείως ανενεργό το τηλ όποτε αν δεν είναι μπαταρία τι άλλο θα μπορούσε να ναι ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...