vargas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Εχω το 6s κ έχω αρκετό batterry drain. Με πολύ προσεγμένη χρήση φανεί ως τις 3 το μεσημέρι από τις 8 το πρωί .Συγκεκριμενα κλείνει από 15% Στο battery life κ battery doctor μου δίνει 1100 mah το ένα 1400 το άλλο . Πολύ πιο κάτω από τα 1700 της μπαταρίας . Την έχω αλλάξει πριν 5 μήνες . Να προχωρήσω. ξανά σε αλλαγή η είναι κάτι άλλο ;
vargas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Κ δείχνει χαμηλότερα mah ? Στο προγραμμα αντικατάστασης δεν είναι αφού έχει αλλαχτεί ήδη μια φορά .πλακετα έχει αλλά συμπτώματα όποτε μόνο μπαταρία μπορώ να φανταστώ ότι είναι
ziaba Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 έχεις κάνει επαναφορά? πάντως το se 10 μέρες αντέχει σε αναμονή με ελάχιστη χρήση μόνο με τηλέφωνά και μνήματα
vargas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Εννοείς reset network settings . Σήμερα έκανα το πρωί .Καμια διαφορά . Απλά μου κάνει εντύπωση ότι πετά από drain δείχνει λιγότερα mah που μεφραζεται σε πρόβλημα μπαταρίας . Εκτός κ αν έχει κάποιος άλλος άλλη ιδέα ; Το se το είχα κ το καταλαβαίνω κ λόγω μεγέθους κ μικρότερης ανάλυσης θα είχε καλύτερη αυτονομία αλλά εδώ σίγουρα παίζει κατι
Neg Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Εννοείς reset network settings . Σήμερα έκανα το πρωί .Καμια διαφορά . Απλά μου κάνει εντύπωση ότι πετά από drain δείχνει λιγότερα mah που μεφραζεται σε πρόβλημα μπαταρίας . Εκτός κ αν έχει κάποιος άλλος άλλη ιδέα ; Το se το είχα κ το καταλαβαίνω κ λόγω μεγέθους κ μικρότερης ανάλυσης θα είχε καλύτερη αυτονομία αλλά εδώ σίγουρα παίζει κατι Είχα το ίδιο πρόβλημα, επικοινώνησα με την Apple, έτρεξαν τα Diagnostics και μου λένε ότι η μπαταρία μου είναι σε άψογη κατάσταση και ότι οι εφαρμογές δεν δείχνουν τα σωστά δεδομένα. Αν αυτό ισχύει τότε φταίει το iOS 11 για το Drain.
vargas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Κ τι κάνουμε ; Περιμένουμε αύριο την 11.1.1 ; Θα το πάω σήμερα σ ένα τύπο της γειτονιάς αλλα αξιόπιστο να τσεκάρει την μπαταρία του .Κατα τ αλλά είναι σούπερ το κινητό ούτε lag τπτ αλλά το drain είναι εκνευριστικό
Zenor Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Όλα τα προγράμματα που δείχνουν χωρητικότητα μπαταρίας δείχνουν λάθος δεδομένα βασισμένα σε εντελώς ανακριβεις μετρήσεις. Δοκίμασε να βάλεις τη συσκευή σου σε airplane mode με όλα κλειστά Το βράδυ Και δες πόσο % θα χάσεις μέχρι το πρωί. 1
vargas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Ανακριβείς κ θετικά κ αρνητικά φαντάζομαι
Zenor Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Σωστά. Κάνε αυτό που σου είπα και πες μου αύριο πόσο % έχασες.
vargas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δεν έχω κ τπτ να χάσω όποτε γτ όχι .Σε κατάστημα κινητής η σε service κινητών μπορούν να μετρήσουν την μπαταρία ;
Neg Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δεν έχω κ τπτ να χάσω όποτε γτ όχι .Σε κατάστημα κινητής η σε service κινητών μπορούν να μετρήσουν την μπαταρία ; Υπάρχει η εύκολη λύση, μπες στο site της Apple πάνε στην εξυπηρέτηση, άνοιξε ένα Chat μαζί τους και θα σε βάλουν να τρέξεις τα Diagnostics και αυτοί θα δουν και θα σου πουν αν η μπαταρία σου θέλει αλλαγή.
vargas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Καλημερα σε ολους δοκίμασα το προφίλ πτήσης κλειστά όλα WiFi. Bluetooth κ έφτασε στο 70 % σε 7 ώρες
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μπορεί να τάχει παίξει τελείως η μπαταρία ή κάτι στην συσκευή κολάει στο παρασκήνιο και τρώει cpu. Συγκριτικά με wifi ανοικτό και ios 11 το SE κρατάει τουλάχιστον 5-6 μέρες αναμονή.
vargas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Σε πτήση δε νομίζω ότι μπορεί να φταίει κάποια εφαρμογή .Πρακτικα είναι τελείως ανενεργό το τηλ όποτε αν δεν είναι μπαταρία τι άλλο θα μπορούσε να ναι ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα