Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας εχω εναν γνωστο που εχει ξενοδοχειο και δεν εχουνε site αλλα θελει ο κοσμος να βαλει προκαταβολη μεσω καποιου link να τον οδηγει στην τραπεζα και να βαζει τα στοιχεια της καρτα του και να βαζει την προκαταβολη πριν ερθει στο ξενοδοχειο , σκεφτεται να φτιαξει site και να βαλει το ecommerce της τραπεζας αλλα μηνπως θα πρεπει να πληρωσει σε δικηγορο για δικηγορικα για τους ορους ; . γνωριζει κανενας; 

Δημοσ.

στη δική μας περίπτωση, στην επιχείρηση που εργάζομαι μας ζητήσαν από την τράπεζα τους όρους για να μας δώσουν το Ok.

φτιάξαμε τους όρους, copy-paste με αλλαγές στα δικά μας δεδομένα και είμασταν έτοιμοι.

simple way:

βρες ένα παρόμοιο site και πάρε τους όρους με τις απαραίτητες αλλαγές

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα ,ευχαριστω πολυ επικοινωνησα με συμβουλο επιχειρησεων και μου ειπανε οτι δεν χρειαζεται δικηγορος .

εσυ τι κοστος πλήρωσες για την δημιουργια eshop , που στην δικη μου περιπτωση που ρωταω ειναι η online κρατηση .

απο τον οτε μου ειπανε οτι εχει 10 ευρω τον μηνα και ενα κοστος καθε 2-3 χρονια για την σελιδα κατι τετοιο και οτι ειναι ευκολο να το φτιαξω εγω διοτι ειναι drag and drop τα αρχεια!.

εσυ πληρωσες καποιον να σου φτιαξει το site ; ή το εφτιαξες μονος σου; .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...