Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 https://www.buzzfeed.com/adambvary/anthony-rapp-kevin-spacey-made-sexual-advance-when-i-was-14?utm_term=.qr7NwxXk2#.kg5BRxeYW Όχι, για να φαίνομαι μικρότερος. Βλέπεις κάπου βιασμό? (με την κανονική έννοια...)
Undertaker25 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Βλέπω απόπειρα αποπλάνηση ανηλίκου. Και όπως φαίνεται, δεν ήταν η μοναδική φορά. Ο Σπέϊσι πρέπει να κυνηγούσε συχνά ανήλικα αγοράκια. 1
vairass Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Βλέπω απόπειρα αποπλάνησης ανηλίκου. Και όπως φαίνεται, δεν ήταν η μοναδική φορά. Ο Σπέϊσι πρέπει να κυνηγούσε συχνά ανήλικα αγοράκια. Όλοι οι λεφτάδες κυνηγάνε.. Το ίδιο και στα κοριτσάκια μην τα ξεχνάμε 1
Manjaro Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Link plz για να τελειώνουμε... ε αυτό δεν διάβασες την δήλωση του; αυτο είναι το "σημαντικότερο" στην ιστορία... κοίτα το tweeter του ξέχασα και πως τον λένε υπάρχει συνέντευξη κάπου και την αναφέρει εκει βαριέμαι να το ξαναψάξω. (του = του μικρού όχι του Spacey)
AtiX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 ε αυτό δεν διάβασες την δήλωση του; αυτο είναι το "σημαντικότερο" στην ιστορία... κοίτα το tweeter του ξέχασα και πως τον λένε υπάρχει συνέντευξη κάπου και την αναφέρει εκει βαριέμαι να το ξαναψάξω. (του = του μικρού όχι του Spacey) Εγώ την διάβασα, εσύ δεν ξέρω...
Manjaro Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Εγώ την διάβασα, εσύ δεν ξέρω... Επίτηδες το είπες για να με κάνεις να το ξαναψάξω ε; He picked me up like a groom picks up the bride over the threshold. But I don't, like, squirm away initially, because I'm like, 'What's going on?' And then he lays down on top of me https://www.buzzfeed.com/adambvary/anthony-rapp-kevin-spacey-made-sexual-advance-when-i-was-14?utm_term=.veaLjp8ek#.swDWkPOJx
AtiX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Επίτηδες το είπες για να με κάνεις να το ξαναψάξω ε; He picked me up like a groom picks up the bride over the threshold. But I don't, like, squirm away initially, because I'm like, 'What's going on?' And then he lays down on top of me https://www.buzzfeed.com/adambvary/anthony-rapp-kevin-spacey-made-sexual-advance-when-i-was-14?utm_term=.veaLjp8ek#.swDWkPOJx Ναι ώρες ώρες και εγώ το top of me το μεταφράζω rape 2
Manjaro Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 ωραία όταν θα αποκτήσεις παιδιά (ή αν έχεις ήδη) και δεις στο κρεβάτι πάνω κάποιον μαντραχαλά να είναι πάνω στο παιδί σου εσύ ας νομίζεις ότι παίζουν τα παιδιά...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 ωραία όταν θα αποκτήσεις παιδιά (ή αν έχεις ήδη) και δεις στο κρεβάτι πάνω κάποιον μαντραχαλά να είναι πάνω στο παιδί σου εσύ ας νομίζεις ότι παίζουν τα παιδιά... Ωπα περίμενε! Τώρα είσαι εντελώς φάουλ και πας τη συζήτηση αλλού! Εσυ έγραψες πριν πως τον βίασε κανονικά και όταν σου έδειξαν πως δεν είπε αυτό, το γυρνάς και πας στην "κασέτα" "αν το παιδί σου...". Αυτό είναι πάρα πολύ λάθος και άσχημο σαν συμπεριφορά! Εκτός αν πρέπει να εξηγήσουμε τη διαφορά ανάμεσα στην παρενόχληση και το βιασμό. 1
Manjaro Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ωπα περίμενε! Τώρα είσαι εντελώς φάουλ και πας τη συζήτηση αλλού! Εσυ έγραψες πριν πως τον βίασε κανονικά και όταν σου έδειξαν πως δεν είπε αυτό, το γυρνάς και πας στην "κασέτα" "αν το παιδί σου...". Αυτό είναι πάρα πολύ λάθος και άσχημο σαν συμπεριφορά! εγώ είπα όταν τον βίασε ανεξάρτητα του τι συνέβη (πιο συγκεκριμένα έγραψα ότι ακόμη και πρόσκληση με γνήσιο υπογραφής να του έστειλε που να τον καλεί να κάνουν σεξ )επειδή είναι 14. Επίσης είπα ακριβώς τι έγινε τον άρπαξε τον πέταξε στο κρεβάτι και του την φόρεσε... εννοείται ότι του την φόρεσε αλλιώς δεν θα γινόταν θέμα και τι περιμένετε να δείτε να λέει "he came on top of me and sticked it inside my anus" ?
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 και τι περιμένετε να δείτε να λέει "he came on top of me and sticked it inside my anus" ? Ναι. Και από την στιγμή που δε το είπε σημαίνει ότι δεν έγινε και είναι άτοπο να το υποθέτεις
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Επίσης είπα ακριβώς τι έγινε τον άρπαξε τον πέταξε στο κρεβάτι και του την φόρεσε... εννοείται ότι του την φόρεσε αλλιώς δεν θα γινόταν θέμα και τι περιμένετε να δείτε να λέει "he came on top of me and sticked it inside my anus" ? Καταλαβαίνεις πως σχεδόν παραλογίζεσαι? Ξέρεις, το "θύμα" είναι και αυτός ανοιχτά δηλωμένος gay, άρα θα έπρεπε κι εγώ να βγάζω έτσι αυθαίρετα συμπεράσματα του στυλ "ε gay και το μικρό, τα ήθελε ο @##$ του"? Γιατί σχεδόν κάτι αντίστοιχο κάνεις κι εσύ τώρα... Ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 ΑΓΑΠΑΜΕ ΣΠΕΙΣΙ ΛΕΜΕ Separately, a British man claims Kevin Spacey exposed himself to him in 2010, when he was working at a hotel in West Sussex. Speaking to the Sun, he alleges the Usual Suspects star flashed his private parts, saying:"It's big, isn't it?" and tried to get the then 19-year-old to touch him.http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-41829484 αλλά τελικά δεν το έριξε το 19χρονο πιπινάκι @billdanos βλέπεις να βλέπει τι στο καλό διαβάζει; το sexual advance το έχει παρερμηνεύσει ως βιασμός ενώ ο παπαRapp (ο οποίος το '97 δήλωσε queer) βρήκε αφορμή να μιλήσει για αυτό που (δεν) έγινε.Τα media εκεί κάνουν πάρτι κι εμείς εδώ ταίζουμε τα τρολλς. Βλέπεις κάπου βιασμό? (με την κανονική έννοια...)
Manjaro Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ναι. Και από την στιγμή που δε το είπε σημαίνει ότι δεν έγινε και είναι άτοπο να το υποθέτεις ωραία σε προκαλώ να πας να βρεις ενα 14 κοριτσάκι να το βάλεις κάτω ΝΑ ΜΗΝ το βατέψεις και απλά να ξαπλώσεις πάνω του και να το φιλήσεις στα μάγουλα και να το μυρίζεις κτλ όλοι οι περαστικοί τι θα πουν; α οκ ενας τύπος την πέφτει στο γκομενάκι; ή ο ανώμαλος βιάζει το παιδί;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 ΑΓΑΠΑΜΕ ΣΠΕΙΣΙ ΛΕΜΕ αλλά τελικά δεν το έριξε το 19χρονο πιπινάκι @billdanos βλέπεις να βλέπει τι στο καλό διαβάζει; το sexual advance το έχει παρερμηνεύσει ως βιασμός ενώ ο παπαRapp (ο οποίος το '97 δήλωσε queer) βρήκε αφορμή να μιλήσει για αυτό που (δεν) έγινε. Τα media εκεί κάνουν πάρτι κι εμείς εδώ ταίζουμε τα τρολλς. Όπως έχω πει χ@στηκα για τον Spacey, δεν τον είχα και για πρότυπο αλλά τον έχω απλά στην κατηγορία των καλών ηθοποιών. Το πρόβλημά μου εδώ δεν έχει να κάνει με αυτόν αλλά με κάποιες νοοτροπίες και συμπεριφορές... ωραία σε προκαλώ να πας να βρεις ενα 14 κοριτσάκι να το βάλεις κάτω ΝΑ ΜΗΝ το βατέψεις και απλά να ξαπλώσεις πάνω του και να το φιλήσεις στα μάγουλα και να το μυρίζεις κτλ όλοι οι περαστικοί τι θα πουν; α οκ ενας τύπος την πέφτει στο γκομενάκι; ή ο ανώμαλος βιάζει το παιδί; Οι περαστικοί μπορούν να πουν ανώμαλο και έναν παππού που κάνει σεξ με ένα μοντέλο 20χρονο, επειδή έχει πολλά λεφτά και μπορεί! So?
Προτεινόμενες αναρτήσεις