SteveO Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα,έχω πρόβλημα με την κάρτα και την Paypal , πριν περίπου 2 μήνες είχα κάνει παραγγελία από gearbest.. Ξαφνικά πήγα σε ένα atm να τραβήξω λεφτά και μου έδειχνε ότι δεν έχω υπολειπο.. Μπήκα λοιπόν στο messenger και είχε γινει παραγγελία από τον λογαριασμό μου ενα laptop με 840 ευρώ στην διεύθυνση grand cassablanca .μιλησα με την τράπεζα έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής. Τι άλλο μπορώ να κάνω; Καλησπέρα,έχω πρόβλημα με την κάρτα και την Paypal , πριν περίπου 2 μήνες είχα κάνει παραγγελία από gearbest.. Ξαφνικά πήγα σε ένα atm να τραβήξω λεφτά και μου έδειχνε ότι δεν έχω υπολειπο.. Μπήκα λοιπόν στο messenger και είχε γινει παραγγελία από τον λογαριασμό μου ενα laptop με 840 ευρώ στην διεύθυνση grand cassablanca .μιλησα με την τράπεζα έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής. Τι άλλο μπορώ να κάνω;
Sheogorath Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, Και dispute στο paypal. Περίμενε και άλλη γνώμη.
SteveO Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση,μου απενεργοποίησαν το λογαριασμό στη paypal αλλά και στο gearbest.
SteveO Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Αυτός που έκανε την παραγγελία τα απενεργοποίησε.
Avatar_GR Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μπες στο chat στο paypal η πάρε τους τηλέφωνο αν έχουν και στο gearbest το ίδιο 1
SteveO Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Να μην περιμένω απάντηση από την τράπεζα; Μου είπαν να περάσω δευτέρα.
SteveO Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Όχι,δεν ξέρω πραγματικά πως κατάφερε να μπει.
NikosKallithea Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Για να καταλάβω σου χακαραν και το παυπαλ και το gearbest, κατι δεν κολλάει αν ειναι ετσι
SteveO Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Λοιπόν είχα βάλει τη paypal μέσο gearbest. Πήγα να μπω πρόσφατα και στα δύο αλλά τα είχαν διαγράψει.
isay Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Επικοινωνησε με paypal και gearbest και ενημερωσε τους και τι πρεπει να κανεις. Η τράπεζα ειναι το πρωτο που καλα έκανες αλλά παραλληλα τρέχεις και τα αλλα. Μην περιμενεις Επισης θα σου προτεινα σύντομα να εξετάσεις και την ασφάλεια των δεδομένων και των συσκευών σου. Πέον υπάρχουν άπειροι τρόποι να γινουν υποκλοπες, ακομα και με απλο social. Μπορει να ειναι κάτι στον υπολογιστή σου. Μπορει στο κινητό σου. Μπορει να εκανες login από άλλο unsafe υπολογιστή, γενικά υπάρχουν πολλά. Για να καταλάβω σου χακαραν και το παυπαλ και το gearbest, κατι δεν κολλάει αν ειναι ετσι Μαλλον του χτύπησαν πρωτο το email και εκει τα μάζεψαν όλα, είτε άμεσα ή απο password recovery 1
SteveO Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Έστειλα μήνυμα στη paypal περιμένω απάντηση, gearbest όπως πάντα δεν απαντάει. Μόλις τελειώσω με αυτά format pc κινητό κτλπ και όσο safe γίνεται. Φαίνεται η εικόνα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα