Προς το περιεχόμενο

Μου Hackaran τη Paypal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,έχω πρόβλημα με την κάρτα και την Paypal , πριν περίπου 2 μήνες είχα κάνει παραγγελία από gearbest.. Ξαφνικά πήγα σε ένα atm να τραβήξω λεφτά και μου έδειχνε ότι δεν έχω υπολειπο.. Μπήκα λοιπόν στο messenger και είχε γινει παραγγελία από τον λογαριασμό μου ενα laptop με 840 ευρώ στην διεύθυνση grand cassablanca .μιλησα με την τράπεζα έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής. Τι άλλο μπορώ να κάνω;

Καλησπέρα,έχω πρόβλημα με την κάρτα και την Paypal , πριν περίπου 2 μήνες είχα κάνει παραγγελία από gearbest.. Ξαφνικά πήγα σε ένα atm να τραβήξω λεφτά και μου έδειχνε ότι δεν έχω υπολειπο.. Μπήκα λοιπόν στο messenger και είχε γινει παραγγελία από τον λογαριασμό μου ενα laptop με 840 ευρώ στην διεύθυνση grand cassablanca .μιλησα με την τράπεζα έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής. Τι άλλο μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Επικοινωνησε με paypal και gearbest και ενημερωσε τους και τι πρεπει να κανεις. Η τράπεζα ειναι το πρωτο που καλα έκανες αλλά παραλληλα τρέχεις και τα αλλα. Μην περιμενεις

Επισης θα σου προτεινα σύντομα να εξετάσεις και την ασφάλεια των δεδομένων και των συσκευών σου. Πέον υπάρχουν άπειροι τρόποι να γινουν υποκλοπες, ακομα και με απλο social. Μπορει να ειναι κάτι στον υπολογιστή σου. Μπορει στο κινητό σου. Μπορει να εκανες login από άλλο unsafe υπολογιστή, γενικά υπάρχουν πολλά. 

Για να καταλάβω σου χακαραν και το παυπαλ και το gearbest, κατι δεν κολλάει αν ειναι ετσι

Μαλλον του χτύπησαν πρωτο το email και εκει τα μάζεψαν όλα, είτε άμεσα ή απο password recovery

• Like 1
Δημοσ.

Έστειλα μήνυμα στη paypal περιμένω απάντηση, gearbest όπως πάντα δεν απαντάει. Μόλις τελειώσω με αυτά format pc κινητό κτλπ και όσο safe γίνεται.

Φαίνεται η εικόνα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...