kostask91 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα, Θα κανω ενα παρτυ την αλλη βδομαδα, και σκεφτομαι να παω να παρω τα μπουκαλια απο Βουλγαρια. Εψαξα μεχρι ποσα μπορω να φερω Ελλαδα, αλλα δε βγαζω πολυ ακρη. http://europa.eu/youreurope/citizens/travel/carry/alcohol-tobacco-cash/index_el.htm Εδω λεει οτι οι μεγιστες ποσοτητες πρεπει να ειναι 10 λίτρα οινοπνευματωδών ποτών Το οποιο εγω καταλαβαινω, οτι μες το αμαξι μπορεις να εχεις μεχρι 10 λιτρα. Γνωστος που παει Βουλγαρια, μου ειπε οτι ειναι 10 λιτρα το ατομο. Δηλαδη αμα στο αμαξι ειμαστε 4 ατομα μπορουμε να παρουμε εως 40 αρκει ο καθενας να εχει τη δικη του αποδειξη. Γενικα πολλα μου χουν πει. Γνωριζετε τι παιζει;
bromiaris Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Καλά ρε φίλος από «ποτά, striper, ναρκωτικά» στο προηγούμενο θέμα ξέπεσες σε αλκοόλ από Βουλγαρία???? Κατάντια… 13
opera Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Στον έλεγχο στο φυλάκειο όπως θα περνάς να ρωτήσεις καλύτερα.
kostask91 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Καλά ρε φίλος από «ποτά, striper, ναρκωτικά» στο προηγούμενο θέμα ξέπεσες σε αλκοόλ από Βουλγαρία???? Κατάντια… Το οτι θα παρω μπουκαλια απο Βουλγαρια αναιρει τα υπολοιπα; Στον έλεγχο στο φυλάκειο όπως θα περνάς να ρωτήσεις καλύτερα. Το σκεφτηκα, αλλα κατα ποσο τους εμπιστευομαστε;
opera Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Το οτι θα παρω μπουκαλια απο Βουλγαρια αναιρει τα υπολοιπα; Το σκεφτηκα, αλλα κατα ποσο τους εμπιστευομαστε; Να παρκάρεις να πας μέσα στον αξ/κο υπηρεσίας να ζητήσεις τη διάταξη-νόμο-οδηγία τεσπα (βγάλε και φωτό με το κινητό),αυτοί θα σε ελέγξουν όταν επιστρέψεις.
maik42 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 10 λιτρα/ατομο. μου το ειπε τελωνειακος που εκανε ελεγχο στο αμαξι μου, πριν 1 χρονο. δεν ξερω αν αλλαξε κατι απο τοτε. ειχα 2-3 μπουκαλια Morgan και απο 2 ουσκι και βοτκες. πηρε τους αριθμους απο τις ταινιες ασφαλειας. thats all. απο ποια εξοδο θα μπεις βουλγαρια;
papoys1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Για δες εδώ αλλά πρόσεχε και τις παραγράφου 1 και 2. Άμα κάτσεις σε ζαβό τελωνειακό ή γατόνι μπορεί και να μπλέξεις. http://europa.eu/youreurope/citizens/travel/carry/alcohol-tobacco-cash/index_el.htm
kostask91 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 10 λιτρα/ατομο. μου το ειπε τελωνειακος που εκανε ελεγχο στο αμαξι μου, πριν 1 χρονο. δεν ξερω αν αλλαξε κατι απο τοτε. ειχα 2-3 μπουκαλια Morgan και απο 2 ουσκι και βοτκες. πηρε τους αριθμους απο τις ταινιες ασφαλειας. thats all. απο ποια εξοδο θα μπεις βουλγαρια; Απο προμαχωνα θα παμε. Θα παρω ενα τηλεφωνο στο τελωνειο να μου πουν, μη περιμενω τελευταια στιγμη. Το μπουκαλια ειναι ξεχωριστα απο τις μπυρες ετσι;
maik42 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Απο προμαχωνα θα παμε. Θα παρω ενα τηλεφωνο στο τελωνειο να μου πουν, μη περιμενω τελευταια στιγμη. Το μπουκαλια ειναι ξεχωριστα απο τις μπυρες ετσι; απ' οτι μου ειπε ενας φιλος που μπαινοβγαινει συχνα απο εκει τα πραγματα ειναι λιγο πιο χαλαρα. απο Κ. Νευροκοπι (Δραμα) θα βρεις 8 στις 10 φορες τελωνειακους.
De@th L0rd Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Τελωνείο, φυλάκιο, δήλωση κτλ κτλ. Κατά τα άλλα "Ευρωπαϊκή Ένωση". ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ.
papoys1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά μην τα βλέπετε όλα απλά. Ο άλλος έχει ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη παίρνει και 3 φίλους-ες και κάνει 1-2 εκδρομές τη βδομάδα δίπλα στη Βουλγαρία και κουβαλάει κάθε φορά 40 μπουκάλια με ποτά (καμία σχέση με τον TS) για το μαγαζί. Πολλοί το σκέφτηκαν (σιγά μη δε το σκέφτηκε ο δαιμόνιος Έλληνας) και πολλοί ενδεχομένως το κάνουν εάν υπάρχει κάποιο καλό κέρδος στο κάθε μπουκάλι. Εάν δεν υπήρχε τελωνείο περισσότερο για το φόβο όλοι θα το έκαναν. Κάποιοι φοβούνται και δεν το κάνουν. Γιατί 1-2 θα την πατήσουν και για τους υπόλοιπους.Και καλά να τους κατάσχουν τα ποτά αν τους στείλουν και κατηγορούμενος όπως τον μπάρμπα τις προάλλες που δεν του έφτανε να γεμίσει το ντεπόζιτο με πετρέλαιο από τη Βουλγαρία,ήθελε και 2-3 20λιτρα στην καρότσα. Αν δείτε παραπάνω το λινκ λέει ότι σε κάποιες χώρες π.χ. Δανία Γερμανία Πολωνία υπάρχει μικρότερο των 10 φιαλών όριο από Λευκορωσία - Λετονία - Βουλγαρία γιατί και εκεί ενδεχομένως γινόταν το ίδιο για εμπορία και όχι για ίδια χρήση. Πόσοι Έλληνες θέλουν στην κάβα τους 10 μπουκάλια ουίσκυ. Ακαδημαικά δέστε εδώ για μία ημέρα. Για αυτό TS το νου σου μη σε χάσουμε για καναδυό μήνες http://www.thessnews.gr/article/38823/syllipseis-gia-lathraia-benzini-petrelaio-kai-alkool-ston-promachona 1
kage Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 http://www.xronos.gr/koinonia/oria-gia-ta-oinopneymatodi-pota-kai-ta-proionta-kapnoy 7-8ε stolichnaya 5e savoy j&b ,grants 8e σημερινες τιμες απο billa cba lidl που σημαινει ακριβως 50% κατω σε ΛΙΑΝΙΚΗ. .......... Οι ταινιες φορολογιας εδω κ 19 χρονια καταργηθηκαν στην ελλαδα. καταντησαμε gr ουζο να ναι μισοτιμης μεσω βουλγαριας 1
παπι Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 http://www.xronos.gr/koinonia/oria-gia-ta-oinopneymatodi-pota-kai-ta-proionta-kapnoy 7-8ε stolichnaya 5e savoy j&b ,grants 8e σημερινες τιμες απο billa cba lidl που σημαινει ακριβως 50% κατω σε ΛΙΑΝΙΚΗ. .......... Οι ταινιες φορολογιας εδω κ 19 χρονια καταργηθηκαν στην ελλαδα. καταντησαμε gr ουζο να ναι μισοτιμης μεσω βουλγαριας Απο τους λιγους φόρους που δεν με ενοχλούν και ειμαι και πότης. 2
kostask91 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Παντου βλεπω αναφερεται το οριο στα 10 λιτρα αλκοολ. Πουθενα δεν αναφερει, αν τα 10 λιτρα ειναι ανα ατομο ή ανα αυτοκινητο...
Speculoos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Ανά άτομο είναι, στο λέω και με τα δύο χέρια. Ο Ευρωπαϊκός νόμος αναφέρεται σε πολίτες της ΕΕ. Πρέπει να πέσεις σε πολύ στόκο ή κουτοπόνηρο τελωνειακό για να σου δημιουργήσει μανούρα. Σε τέτοια περίπτωση, καλή τύχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα