GIANNIS400 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Εχω υπόψιν τα pireli cinturato p7 blue με χαρακτηριστικο στην καταναλωση Β και στο κρατημα Α, αντοχη στην ταχυτητα 92v απο 92Η που ειναι τωρα τα yokohama advan που φοραω, μετα λεω για dunlop sport bluesponce, 92v και αυτα με Β-Α καταναλωση και κρατημα, μετα continental conti echo, με Β-Β καταναλωση και κρατημα, και μετα michelin energy 92v ταχυτητα και Β-Α καταναλωση κα κρατημα στα 114€ το κοματι, και τελος τα brigestone turanza t001 με 92v ταχυτητα, καταναλωση c και κρατημα A. Για τα continental εχω ακουσει κατι κουλα, οτι τρωγονται γρηγορα και χαλανε, για τα michelin οτι τρωγονται και αυτα στα 25000χλμ, οχι ομως οτι χαλανε, τι λετε.
Thanos1972 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ιδια διασταση με εσενα σε αλλο τυπο αυτοκινητου εβαλα το 2014 τα cinturato p7 τοτε 370 euros υστερα απο 20000 και 3 χρονια δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα απλα αυτο καλοκαιρι αρχισαν να σφυριζουν.θα μου βγαλουν σιγουρα και του χρονου αλλα δεν νομιζω για παραπανω. 1
GIANNIS400 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ιδια διασταση με εσενα σε αλλο τυπο αυτοκινητου εβαλα το 2014 τα cinturato p7 τοτε 370 euros υστερα απο 20000 και 3 χρονια δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα απλα αυτο καλοκαιρι αρχισαν να σφυριζουν.θα μου βγαλουν σιγουρα και του χρονου αλλα δεν νομιζω για παραπανω. έχουν ακόμη πέλμα τα δικά σου? απο κράτημα ειναι καλά και κύλιση?
mp123 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 brigestone turanza.εχω μεινει ικανοποιημενος τοσα χρονια.οσες φορες εβαλα michelin , continental δεν μου αρεσαν.ειδικα στην βροχη δεν τα αλαζω με τιποτα τα bridgestone.αλλα τα pirelli που ακουω απο γνωστους πολυ καλα ειναι. απο αυτα τα δυο διαλεξε ποια θα σου βγουνε ποιο οικονομικα.
Thanos1972 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Εχουν πολυ πελμα ναι.απο πελμα θα με παει αλλα 3 χρονια. αλλα φυσικα θα ξεραθουν πρωτα καλο κρατημα εχουν και καλη κυλιση αλλα δεν εχω μετρο συγκρισης σε αυτο το αυτοκινητο. οταν θα ερθει ο καιρος να τα αλλαξω δεν ξερω εαν θα παω στα ιδια (θεμα κοστους καθαρα) γιατι τι να το κανω το πελμα εαν εχουν ξεραθει ηδη.καταλαβαινεις τι θελω να πω. 1
GIANNIS400 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Κατέληξα σε michelin energy, και εβαλα τα 92V αντι για 92Η, τα παράγγειλα άλλα θα αργήσουν, σε 10 μερες θα εχει παράδοση, βεβαια θα ειναι λαστοιχα με ημερομηνια παραγωγής μερικων ημερών έως ενα μηνα πριν
teddy71 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δεν ειναι και τοσο καλο να ειναι τα λαστιχα τοσο φρεσκα.
tsiro7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εχω πανω τα dunlop και είναι πολυ τιμια λαστιχα,αθόρυβα και με καλο κρατημα στο νερο.Γιατι ομως δεν βαζεις 55 προφιλ? Ειναι σημαντικα φθηνοτερα και δεν χανεις κατι σε ανεση. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2017 από tsiro7 1
GIANNIS400 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Εχω πανω τα dunlop και είναι πολυ τιμια λαστιχα,αθόρυβα και με καλο κρατημα στο νερο.Γιατι ομως δεν βαζεις 55 προφιλ? Ειναι σημαντικα φθηνοτερα και δεν χανεις κατι σε ανεση. Εννοείς 205/55/16, δλδ θα ειναι ποιο χαμηλα το αυτοκινητο, ειδη ειναι χαμηλο απο την μανα του και βρίσκει, τωρα θα μου πεις τι θα κερδισεις με 1cm διαφορα αν δεν κανω λαθος ή ειναι μεγαλυτερη η διαφορα, δεν ξερω ισως ειναι καλυτερα με 55, άλλα μηπως αποδίδει καλύτερα με τα εργοστασιακά χαρακτηριστικα?
tsiro7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Στο λεω γιατι και εγω την ιδια διασταση φοραω σε seat leon 1.6 105hp και ουδεποτε καταλαβα την διαφορα.Με το 55 θεωρητικα θα χασεις σε ανεση και θα κερδισεις σε ακριβεια στο τιμονι στις στροφες,πρακτικα αν καταλαβεις διαφορα σφυρα μου... Επισης το αμαξι δεν χαμηλωνει απο το προφιλ των ελαστικων,απλα "αδειαζει" ο θολος. Δες και αυτο http://www.gocar.gr/calculators/lastixa.html στο 3-4% διαφορα εισαι οκ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα