Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζεται επιχείρημα για να πεις ότι το δάσος αποτελείται από δέντρα; Την παλεύεις; :D

Αλλά μιας και είσαι νουμπάς, θα σου κάνω μια γρήγορη:

Το αποτελεσματικό blackhat στις μέρες μας είναι ακριβό και πολύπλοκο (πραγματικά πολύπλοκο, όχι "πω πω πως θα κάνω outreach, κλάφτε με την παρθένα" :D ). Επειδή και κοστίζει και δεν είναι παιχνίδι, οι πελάτες είναι κατεξοχήν εταιρίες κι όχι ο κάθε κακομοίρης.

Συνεχίζεις την παπαροφιλολογια, όπως και το όνομα σου λέει... Το ότι είναι ακριβό σπορ, το έχουμε ξαναπεί. Αλλά προφανώς για άλλη μια φορά δεν έχεις να προσφέρεις κάτι στο θέμα και μπαίνεις να πετάξεις πυροτέχνημα.

Πες μια συμβουλή ρε άνθρωπε στον ts. Από πνεύμα και φιλολογία έχει γεμίσει ο τόπος.

• Like 1
Δημοσ.

Συνεχίζεις την παπαροφιλολογια, όπως και το όνομα σου λέει... Το ότι είναι ακριβό σπορ, το έχουμε ξαναπεί. Αλλά προφανώς για άλλη μια φορά δεν έχεις να προσφέρεις κάτι στο θέμα και μπαίνεις να πετάξεις πυροτέχνημα.

Και άσχετος και περήφανος για την ασχετοσύνη. Μεγάλε Γεωργίου... :D

Πες μια συμβουλή ρε άνθρωπε στον ts. 

Εδώ έχει εσένα τον seo μάστορα, μην μου πεις ότι δεν φτάνει η σοφία σου, θα συγκλονιστώ.
Δημοσ.

Το καλό υλικό το φτιάχνω. Έχω εμπειρία σε άρθρα για seo και εχω δώσει κατά καιρούς αρκετά . Το θεμα ειναι να βρω κάποια σελίδα να τα δεχτεί. Ξερουμε καμια?

κανενα link απο αυτα για να τα διαβασουμε;

γιατι δεν φτιαχνεις personal blog να μοιρασεις τις γνωσεις σου επι του θεματος;

προσωπικα αν κατι μου αρεσει κανω οτι μπορω για να το βοηθησω...

πχ προσφατα βρηκα ενα blog για το linux απο παιδια που γραφουν και στο insomnia

επειδη μου αρεσε η δουλεια τους, διαβαζω τακτικα το blog αρα περνουν κινηση

την προωθώ στα δικα μου καναλια, τους κανω follow παντου και παει λεγοντας

ετσι κανουν σιγουρα και πολλοι αλλοι σαν εμενα

και καπως ετσι με πολυ δουλεια και ποιοτικη δουλεια σιγα σιγα κερδιζει αυτα που θελει...

Δημοσ.

Καλημέρα

Δεν γράφω άρθρα με σκοπό να φτιάξω blog. Έγραψα αρκετά σαν freelancer σε 2-3 άτομα από γνωστό ελληνικό site, δίνω κατά καιρούς σε έναν φίλο κάποια αλλα απλά τώρα θέλω να προωθήσω το κατάστημα που είμαι.

Δεν εχω δηλαδή κάποιο αντικείμενο και φυσικά δεν εχω και χρόνο να φτιάξω κάτι δικό μου. 

Είμαι τεχνικός h/y και δικτύων και πλέον τα τελευταία 2 χρόνια έχω αποκτήσει γνώσεις πάνω σε πολλά πράγματα τα οποία έμαθα και στην θεωρία και στην πράξη στα καταστήματα που εργάζομαι.

Δημοσ.

Θα μπορούσες να δημοσιεύεις απαντήσεις σε εξειδικευμένα forums του αντικειμένου της επιχείρησης. Αν υπάρχουν. Είναι βέβαια χρονοβόρα διαδικασία αλλά δουλεύει. Πως κάνει ένα παιδί εδώ που είναι ιδιοκτήτης εταιρίας hosting.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...