Dennis077 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέρες τώρα ψάχνω εκτός από την καλύτερη τιμή του προϊόντος και την καλύτερη εξυπηρέτηση κατά την πώληση ώστε να μην έχω δυσάρεστα αποτελέσματα. Ξεκινώντας τη σύγκριση μέσα από τις κριτικές καταναλωτών διαπίστωσα ότι ΚΑΝΕΝΑ από αυτά δεν είναι τέλειο ή έτσι τουλάχιστον λένε όσοι αγόρασαν από τα συγκεκριμένα eshops. Όλα δείχνουν ότι είναι θέμα τύχης να γίνει μια συναλλαγή σωστά μέσω eshop πχ. να έρθει το προϊόν στην ώρα του, να είναι το σωστό αυτό που έχεις παραγγείλει να είναι σε άριστη κατάσταση κτλ. Τελικά αρκεί ένα eshop να έχει και φυσικό κατάστημα για να γλιτώσεις τυχόν ταλαιπωρία που μπορεί να προκύψει..;; Περιμένω τις απόψεις σας και την εμπειρία σας αν έχετε από συγκεκριμένα eshop ώστε να βγάλω κάποια άκρη όσο αυτό είναι δυνατόν..!!!
bromiaris Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μιας και φοβάσαι αφάνταστα γιατί δεν ψωνίζεις από ένα τοπικό κατάστημα και να γλιτώσεις τόση ψυχική κούραση και τόσο άγχος? 1
xaerialtwistx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Από το eshop έχω κάνει πάνω από 100 αγορές (τις μισες απο αυτες hardware υπολογιστων, τις υπολοιπες μικροπραγματακια τεχνολογιας ή βιβλια) και δεν εχει γινει ουτε μια φορά λάθος. Από πλαίσιο επίσης έχω αγορασει καμια δεκαρια φορές, κανένα λάθος. Από Κωτσόβολο άλλες δέκα, κανένα λάθος. Από Public καμία πενηνταριά ακόμα, κανένα λάθος. Τα ποσοστά λάθους είναι πολύ μικρά αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κατάστημα άριστο. Αν είναι να σου τύχει κάτι θα σου τύχει (συνηθως καμιά μικροκαθυστέρηση συμβαίνει συνήθως σε Public και Easy Buy World) αλλιώς όπως ειπώθηκε στο από πάνω μήνυμα.
kodorevi8ulis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 γιατί πιστεύεις στην ύπαρξη του "τέλειου" ; 1
Dennis077 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μιας και φοβάσαι αφάνταστα γιατί δεν ψωνίζεις από ένα τοπικό κατάστημα και να γλιτώσεις τόση ψυχική κούραση και τόσο άγχος? Γιατί μένω στην περιφέρεια και δεν υπάρχει τέτοιο κατάστημα εδώ...!!!
Jiakometi Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 M Systems Το καλύτερο pre και after sales service by far.... Ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση γιατί δεν είναι....
kodorevi8ulis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Γιατί μένω στην περιφέρεια και δεν υπάρχει τέτοιο κατάστημα εδώ...!!! πάντως το "να έρθει στην ώρα του" καταλαβαίνεις δεν μπορεί να σου πει κάνενας "ναι θα έρθει" γιατί παίζει ρόλο και το που μένεις εγώ π.χ. θεσσαλονίκη με το e-shop και το plus4u είχα θέματα με την παραλαβή όχι με την αποστολή από μεριάς e-μαγαζιού
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Από το πιο κοντινό e-shop. Πατάς παραλαβη από το κατάστημα και πας με το αυτοκίνητο και το περνεις από κει.
Dennis077 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Είμαι μεταξύ των e-shop t-support.gr και το γνωστό σε όλους plaisio. Στο πρώτο το προιόν έχει 140 ευρώ και στο άλλο 160 ευρώ. Ποια η γνώμη σας για το t-support.gr είναι αξιόπιστο e-shop ..;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα