patrickdrd Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 παρηγγειλα κανα δυο πραγματακια απο δυο "καμμένα" μαγαζακια η αληθεια ειναι και δεν μου εστειλε κανενα απ τα δυο αποδειξη! το θεμα ειναι οτι αυτα ειναι ηλεκτρονικα, ενα ραδιο κι ενα usb και χρειαζομαι την αποδειξη για την εγγυηση, ε, οχι να ψωνιζουμε απο ελλαδα και να χανουμε την εγγυηση γιατι μερικοι γουσταρουν να πουλανε μαυρα! ε, οχι! τον 1ο τον πηρα χθες το πρωι, του ειπα να την στειλει, ειπε μια "α θα δουμε, δεν ξερω" τα μασαγε γενικως, ο 2ος ενω μεχρι να ερθει το προϊον (το οποιο την 1η φορα - επισης χωρις αποδειξη - εστειλε αλλ ντ αλλων και χρειαστηκε να ξαναστειλει) μιλουσαμε κανονικα, σημερα δεν το σηκωνει! εστειλα ξανα mail και στους δυο, τον 2ο τον πληρωσα με paypal, φανταζομαι ειμαι ψιλοκαλυμενος απο εκει; και παλι βεβαια ειναι υποχρεωμενος να στειλει αποδειξη! αλλα με την 1η τι κανουμε; το ψηνω να τους κηνυγησω, ευκολα κιολας! θα τους δωσω καμια βδομαδα διορια και μετα αρχιζουμε κηνυγι
Ntinaras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Πως στα στειλανε? Θεωρητικα μπορεις να κανεις dispute στο paypal και αυτοι δεν θα μπορεσουν να αποδειξουν οτι στο στειλαν επειδη δεν εχουν κοψει αποδειξη... Πως στα στειλανε? Θεωρητικα μπορεις να κανεις dispute στο paypal και αυτοι δεν θα μπορεσουν να αποδειξουν οτι στο στειλαν επειδη δεν εχουν κοψει αποδειξη...
doctorScien Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 αυτα τα καμμενα μαγαζακια δυστυχως ειναι προσωπικες εταιρειες είτε απλοί ελλ επ/τιες που για να επιζήσουν καταφεύγουν σε τέτοιες δυστυχώς αυτοκτονικές τακτικές.... παλαιότερα υπήρχε έλεγχος μέσω των υποβολών ΦΠΑ , δηλαδη δεν μπορουσες να ειχες αγορες φπα 100 ευρω και...πωλήσεις 10... γιατι αυτο σήμαινε ότι ενώ δεν πουλαγες τίποτα ..εσύ αγοραζες από τους προμηθευτές σου.. Τωρα όμως νομίζω για κάποιους τζίρους οι υποβολές φπα καταργήθηκαν και θα έπεσες στην περίπτωση που επειδή πλησιάζουμε το τέλος του χρόνου για να μην υπερβούν τζίρους.... δεν κόβουν.. Δυστυχώς αν υπολογίσεις φπα 24% και επι του κέρδους εφορια 35% εφκα 30% προκαταβολη φόρου κτλ μπορεί και απο 100 ευρώ που έδωσες να μην μένουν ούτε 5 στον επιχειρηματια....
patrickdrd Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 για τι ποσα μιλαμε? 27 το ραδιο και κανα 50αρι το στικ αυτα τα καμμενα μαγαζακια δυστυχως ειναι προσωπικες εταιρειες είτε απλοί ελλ επ/τιες που για να επιζήσουν καταφεύγουν σε τέτοιες δυστυχώς αυτοκτονικές τακτικές.... παλαιότερα υπήρχε έλεγχος μέσω των υποβολών ΦΠΑ , δηλαδη δεν μπορουσες να ειχες αγορες φπα 100 ευρω και...πωλήσεις 10... γιατι αυτο σήμαινε ότι ενώ δεν πουλαγες τίποτα ..εσύ αγοραζες από τους προμηθευτές σου.. Τωρα όμως νομίζω για κάποιους τζίρους οι υποβολές φπα καταργήθηκαν και θα έπεσες στην περίπτωση που επειδή πλησιάζουμε το τέλος του χρόνου για να μην υπερβούν τζίρους.... δεν κόβουν.. Δυστυχώς αν υπολογίσεις φπα 24% και επι του κέρδους εφορια 35% εφκα 30% προκαταβολη φόρου κτλ μπορεί και απο 100 ευρώ που έδωσες να μην μένουν ούτε 5 στον επιχειρηματια.... δεν ειναι δικαιο ομως γιατι εγω και τα μεταφορικα τα πληρωσα και αντικαταβολη στην μια περιπτωση, αν ηθελαν ετσι θα μπορουσαν να μου πουν: δεχεσαι να στο στειλουμε χωρις μεταφορικα και αντικαταβολη και χωρις αποδειξη, αλλα θα σε καλυψουμε εμεις σε περιπτωση που χτυπα ξυλο παθει κατι, να το δεχτω, αλλα ετσι, "αβαβα"; ε, οχι δεν το δεχομαι, γιατι αυτες οι "προσωπικες εταιρειες" μπορει αυριο-μεθαυριο να κλεισουν, εμενα ποιος θα με καλυψει; νομιζω πως ειναι εντελως παρανομο (για να μη πω και ανηθικο) αυτο που εκαναν... anyway, τους δινω λιγες μερες οπως ειπα και μετα θα ακολουθησει.. πελεκυς... και θα ειναι βαρυς..
stelios18120 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 δεν τα λες και μικροποσα.. ξαναζητησε τους αποδειξη να στειλουν... 1
patrickdrd Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 ε, εγραψα, το ραδιο το παρελαβα παρασκευη, τους πηρα δευτερα πρωι και ειπαν "θα το κοιταξουν", το μεσημερι πηραν και email το στικ το παρελαβα χθες, σημερα πηρα κανα δυο τηλεφωνα, δεν απαντησε, εστειλα και σε αυτον mail, αντε να δουμε τι θα κανουν..
doctorScien Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 27 το ραδιο και κανα 50αρι το στικ δεν ειναι δικαιο ομως γιατι εγω και τα μεταφορικα τα πληρωσα και αντικαταβολη στην μια περιπτωση, αν ηθελαν ετσι θα μπορουσαν να μου πουν: δεχεσαι να στο στειλουμε χωρις μεταφορικα και αντικαταβολη και χωρις αποδειξη, αλλα θα σε καλυψουμε εμεις σε περιπτωση που χτυπα ξυλο παθει κατι, να το δεχτω, αλλα ετσι, "αβαβα"; ε, οχι δεν το δεχομαι, γιατι αυτες οι "προσωπικες εταιρειες" μπορει αυριο-μεθαυριο να κλεισουν, εμενα ποιος θα με καλυψει; νομιζω πως ειναι εντελως παρανομο (για να μη πω και ανηθικο) αυτο που εκαναν... anyway, τους δινω λιγες μερες οπως ειπα και μετα θα ακολουθησει.. πελεκυς... και θα ειναι βαρυς.. ΣΥΜΦΩΝΩ.. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΦΠΑ....(Τον οποίο ...δεν θα αποδωσουν αλλωστε...) 3
stelios18120 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 αλλα οοοοοχιιιιι ο κλασικος ο ελληναρας εμπορακος θελει και να μην κοψει αποδειξη,και να εισπραξει το ποσο που εχει βαλει στο ακεραιο. 4
me3ikan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 ΣΥΜΦΩΝΩ.. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΦΠΑ....(Τον οποίο ...δεν θα αποδωσουν αλλωστε...) Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά αυτό που λέτε δε γίνεται. Ο καταστηματάρχης πλήρωσε το ΦΠΑ όταν αγόρασε το προϊόν από τον προμηθευτη του. Άρα λοιπόν δεν γίνεται να χαρίζει αβέρτα το ΦΠΑ και να μην κόβει καμιά απόδειξη.
29gk Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Ειναι πολυ δυσκολο να μην εχει κοψει παραστατικο ενα καταστημα το οποιο και πουλα εξ αποστασεως. Για την ακριβεια ειναι αδυνατο εκτος κι αν ειναι αυτοκτονικος ο ιδιοκτητης. Το παραδοξο τωρα ειναι οτι συνεβη στον ιδιο πελατη απο 2 διαφορετικα καταστηματα και χρονικες περιοδους. Το πιθανοτερο ειναι ειτε οι αποδειξεις να παραπεσαν απο τον παραληπτη, ειτε να βρισκονταν κολλημενες στην συσκευασια σε δυσκολο σημειο.
patrickdrd Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 ακομα κι αυτο το τελευταιο συνεβη, το καταστημα δεν την εχει την αποδειξη; δεν μπορει να στειλει αντιγραφο ας πουμε; εγω αυτο ζητησα, δεν θελω την πρωτοτυπη για να την βαλω εφορια ας πουμε, για την εγγυηση την θελω! αρα, εφοσον και το καταστημα την εχει (πιστευω) γιατι δεν στελνει αντιγραφο,α αν εγινε οπως τα λες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα