Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά αυτό που λέτε δε γίνεται. Ο καταστηματάρχης πλήρωσε το ΦΠΑ όταν αγόρασε το προϊόν από τον προμηθευτη του. Άρα λοιπόν δεν γίνεται να χαρίζει αβέρτα το ΦΠΑ και να μην κόβει καμιά απόδειξη.

Πληρωσε στον προμηθευτη , αποσβεσε απο την δηλωση φπα ...

Εαν δεν γνωριζετε παιδια λογιστικα/επιχειρησιακα μην γραφετε ανακριβειες .

• Like 1
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πληρωσε στον προμηθευτη , αποσβεσε απο την δηλωση φπα ...

Εαν δεν γνωριζετε παιδια λογιστικα/επιχειρησιακα μην γραφετε ανακριβειες .

Και έχεις την εντύπωση ότι μπορεί κάποιος να μην κόβει τίποτα, να βγαίνει πιστωτικος και να του μοιράζει το κράτος λεφτά; Και χωρίς έλεγχο;

Δημοσ.

Και έχεις την εντύπωση ότι μπορεί κάποιος να μην κόβει τίποτα, να βγαίνει πιστωτικος και να του μοιράζει το κράτος λεφτά; Και χωρίς έλεγχο;

Δεν εχω απολυτως καμια εντυπωση ..

Απλα διορθωσα κατι ανακριβες για να μην κατανοουν λαθος οσοι διαβαζουν!

Δημοσ.

Δεν εχω απολυτως καμια εντυπωση ..

Απλα διορθωσα κατι ανακριβες για να μην κατανοουν λαθος οσοι διαβαζουν!

Δεκτόν!

Το point μου ήταν ότι δε γίνεται να απαιτεί ο πελάτης να έχει 24% έκπτωση επειδή δεν θέλει απόδειξη. Για αυτό και έχω κάνει και την παράθεση.

Δημοσ.

Δεκτόν!

Το point μου ήταν ότι δε γίνεται να απαιτεί ο πελάτης να έχει 24% έκπτωση επειδή δεν θέλει απόδειξη. Για αυτό και έχω κάνει και την παράθεση.

Τοτε εχεις 2 επιλογες ως μαγαζι.

κοβεις αποδειξη.

το κλεινεις.

• Like 1
Δημοσ.

κανενα νέο εχουμε?

μπα, τζιφος, κανουν το κορόιδο, ξεκιναμε απο δευτερα με αρνητικη skroutz στο 1ο που συμπληρωνει βδομαδα και ο αλλος την πεμπτη,

παλιοτερα που ειχα παραγγειλει παλι ιδιο στυλ απο κατι αντιστοιχο ενα ραδιο αυτοκινητου με usb τον ετσουξε η αρνητικη στο skroutz κι εκατσε σουζα μετα, για να δουμε κι εδω

Δημοσ.

Δεκτόν!

Μαζι σου ,

Απλα επισημαινω πως ο εμπορος κατα την προμηθεια του για ενα προιον (το οποιο θα το μεταπουλησει) δεν επιβαρυνετε εν κατακλειδι με φπα μιας και το ποσο που πληρωνει στον προμηθευτη του - χονδρεμπορα του για φπα , το αποσβαινει απο το κρατος .

• Like 1
Δημοσ.

ουαου! μολις ηρθε η μια!!

edit: πηρα φορα και πηρα και τον αλλον και ειπε οτι του εστειλα το 1ο προϊον (εγινε αλλαγη θυμιζω) μαζι με την αποδειξη του, απαντησα οτι δεν το θυμαμαι, αλλα ακομα κι ετσι να ειναι, εγω θελω αποδειξη για το δευτερο προϊον, το σωστο και ειπε ή θα την στειλει ηλεκτρονικα ή θα την ταχυδρομησει

Δημοσ.

ακομα κι αυτο το τελευταιο συνεβη, το καταστημα δεν την εχει την αποδειξη;

δεν μπορει να στειλει αντιγραφο ας πουμε;

εγω αυτο ζητησα, δεν θελω την πρωτοτυπη για να την βαλω εφορια ας πουμε,

για την εγγυηση την θελω!

αρα, εφοσον και το καταστημα την εχει (πιστευω) γιατι δεν στελνει αντιγραφο,α

αν εγινε οπως τα λες;

Δεν εχω απαντηση γιατι πολυ απλα δεν γνωριζω τι τους ζητησες, τι σου ειπαν και σε ποιους τονους εγινε η συζητηση. Και παλι πολυ απλα, εαν το καταστημα ( και επαναλαμβανω μιλαμε για δυο διαφορετικα καταστηματα, σε διαφορετικες χρονικες περιοδους ) εκοψε αποδειξη και εσυ την εχασες, δεν θα σπευσει να σε εξυπηρετησει για κατι που εξαρχης ειναι δικο σου μελημα. Θα σου δωσει λοιπον απαντηση ή ισως και αντιγραφο της αποδειξης ( πιθανον φωτοτυπια ) σε χρονο που εξυπηρετει εκεινο.

Τωρα βεβαια κατα ποσο μια φωτοτυπια αποδειξης μπορει να ενεργοποιησει την εγυηηση ή εαν το καταστημα οντως δεν εκοψε αρχικα αποδειξη αλλα το εκανε μετεπειτα για να ειναι καλυμμενο, αυτα ειναι αλλα θεματα που και παλι ζημιωνουν εσενα. Παντως να επαναλαβω και αλλο ενα σημειο, καταστημα που στελνει προιοντα εκτος του χωρου του και δεν κοβει αποδειξη ειναι αυτοκτονικο και στατιστικα δυσκολο. Ποσο μαλλον οταν προκειται για 2 διαφορετικα καταστηματα σε εναν ιδιωτη. Τοτε τα στατιστικα εκτοξευονται στο 99,99% ο πελατης να εχει καποιο προβλημα, πχ να του παραπεσαν ή να τις πεταξε απο αμελεια.

Τελος, σε οτι αφορα τα κυνηγητα και τις αρνητικες αξιολογησεις, εαν ο αλλος παθει οικονομικη ζημια και οντως εχει κοψει την αποδειξη, μπορει και να απαντησει ξερεις. Αληθεια η παραλαβη των παραγγελιων πως εγινε στην καθε περιπτωση;  Απο υπαλληλους των καταστηματων ή ταχυδρομικα-courier;

Δημοσ.

απαντω αναποδα: ταχυδρομικα-courier

μου εστειλε ειπα ηλεκτρονικα το ενα και με σφραγιδα του καταστηματος οτι ειναι αντιγραφο απ το πρωτοτυπο

Δημοσ.

απαντω αναποδα: ταχυδρομικα-courier

μου εστειλε ειπα ηλεκτρονικα το ενα και με σφραγιδα του καταστηματος οτι ειναι αντιγραφο απ το πρωτοτυπο

ΚΑΙ  τωρα για να μην αδικουμε κανεναν.. τι ημερομηνια γραφει η αποδειξη? ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΟΨΕΙ?

• Like 1
Δημοσ.

Eφοσον λοιπον η αποστολη της παραγγελιας εγινε ταχυδρομικα, το "αυτοκτονικο καταστημα" επιβεβαιωνεται πληρως, οποτε και αφου ελαχε 2 φορες στον ιδιο πελατη ειναι προβλημα του πελατη. Κατι που επιβεβαιωνεται ακομα περισσοτερο απο την στιγμη που το ενα απο τα δυο καταστηματα εστειλε ηδη αντιγραφο της αποδειξης που ειχε ηδη κοψει.

Τα σχολια λοιπον περι απατεωνων, καμμενων, λαμογιων και τα λοιπα καμια θεση δεν εχουν. Καθαρη αμελεια του παραληπτη ο οποιος και ριχνει το βαρος στους αλλους. Αυτο προκυπτει απο την μεχρι τωρα περιγραφη.

Δημοσ.

ποια αμελεια; δεν ειχε αποδειξη μεσα λεμε!

αφου παρελαβα και δεν πεταξα τιποτα!

ποτε δεν πεταω, τα κραταω για μερες για να δω

τι μπορει να χρειαστει, απ το συγκεκριμενο που ηρθε σημερα η αποδειξη του,

τα εχω ολα! ολη την συσκευασια, τα παντα ολα, αποδειξη δεν ειχε μεσα...

τεσπα, δεν ειναι διαστηριο εδω και δεν με νοιαζει να πεισω κανεναν,

εγω το προβλημα μοιραστηκα

• Like 1
Δημοσ.

Δυστηχω φιλος επεσες στον υπερ-ερευνητη που με τεραστια λογικα αλματα κατεληξε οτι φταις εσυ, ΕΝΟΧΟΣ

Αυτην την καραμελα με προκαταβολη του επομενου ετους και καταβολη του φετινου ετους ποτε θα σταματησει; Αφου το αθροισμα αυτων των δυο ειναι ο φορος που θα πληρωνε ετσι και αλλιως, και το σπανε σε δυο κομματια για να μην κυνηγανε οσους ειναι λαμογια

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...