Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την δευτερη φορα συννενοηθηκε μαζι μου, δεν ξερω αν ειχα και πολλες επιλογες,

συμφωνησα να στειλει αυτο γιατι το αλλο δεν υπηρχε πουθενα πλεον

οποτε ηταν οτι πιο πλησιεστερο,

ειπε θα την στειλει με το ταχυδρομειο, του ειπα να την σκαναρει και να την στειλει ηλεκτρονικα,

αλλα δεν τον ειδα ζωηρο, προτιμησε ταχυδρομειο, οκ, θα περιμενω και θα τον ξανακηνυγησω αν δεν το κανει

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Orck κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Μπορεί να ήταν λάθος η έκφραση αλλά νομίζω κατάλαβες πολύ καλά τι εννοώ, όσο για τη νοοτροπία που λες και με τσουβαλιαζεις στον χαμένο κόπο, δεν ξέρεις τι προσωπικούς αγώνες έχω κάνει για ν αλλάξει αυτή η κατάσταση. Μέχρι που πλέον δεν άντεξα άλλο από τη λογική της λαμογιας και των "αρχόντων" του τόπου και των γύρω μου. Γι αυτό σε παρακαλώ πολύ να μη βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα. Δεν είναι εύκολο ν' αλλάξει η νοοτροπία ούτε κάποιων εμπόρων ούτε κάποιων καταναλωτών και πόσο μάλλον δε όταν οι μεν τα ρίχνουν στους δεν.

Συγγνώμη για το off topic αλλά σ' αυτό το φόρουμ έχουμε πολλούς δικαστές πλέον απ' ότι φαίνεται. 

Όσο για το ΦΠΑ προφανώς και είναι λανθασμένη η έκφραση ότι τρώει τον ΦΠΑ, νομίζω την καλύτερη διατύπωση έκανε ο Blacktan.

Δημοσ.

επανερχομαι, πηρα παλι σημερα τον τυπο (γιατι η αποδειξη δεν ηρθε με το ταχυδρομειο οπως μου χε ταξει),

κινητο και σταθερο δεν απαντουσαν, του στελνω mail και μου απανταει με μια αποδειξη

τυπου εστιατοριου, πως τις λενε αυτες, οπου το στικ αναγραφεται ως "αξεσουαρ" :o

τι μλκιες ειναι αυτες; :devil:

καμια σχεση με αυτη που μου εστειλαν οι αλλοι με το ραδιο,

που ηταν κανονικη α4 σφραγισμενη και υπογεγραμενη :mad:

να υποθεσω οτι δεν μπορει να κοψει κατι αλλο;

εντωμεταξυ, αναμεσα στο τηλ και την απαντηση του στο email,

ειπα να παω skroutz να δω πως γινεται η αρνητικη και

δεν τον εβρισκα και θυμηθηκα που μου ειχε πει οτι την εκανε

απ το skroutz γιατι "ζητουσε παρα πολλα"

οποτε, τα συμπερασματα δικα σας...

τα δικα μου; ποτε ξανα ψωνια απο μαγαζακι,

δεν πα να χει και 30 ευρω ακριβοτερο στα eshop και στα πλαισια,

εκει θα παω,

ο μικρος να πα να ψηφησει για ειναι πουστης :devil:

Δημοσ.

επανερχομαι, πηρα παλι σημερα τον τυπο (γιατι η αποδειξη δεν ηρθε με το ταχυδρομειο οπως μου χε ταξει),

κινητο και σταθερο δεν απαντουσαν, του στελνω mail και μου απανταει με μια αποδειξη

τυπου εστιατοριου, πως τις λενε αυτες, οπου το στικ αναγραφεται ως "αξεσουαρ" :o

τι μλκιες ειναι αυτες; :devil:

καμια σχεση με αυτη που μου εστειλαν οι αλλοι με το ραδιο,

που ηταν κανονικη α4 σφραγισμενη και υπογεγραμενη :mad:

να υποθεσω οτι δεν μπορει να κοψει κατι αλλο;

Δεν είναι υποχρεωμένος να σου στείλει κανονική Α4 σελίδα.

Αν έχει απλή ταμειακή μηχανή τότε σου στέλνει μικρή απόδειξη με γενική περιγραφή του αντικειμένου που αγόρασες.

(οι μικρές ταμειακές δεν έχουν κ πολλές δυνατότητες)

Κοίτα μόνο να αναγράφεται σωστά η επωνυμία του στο πάνω μέρος και αν το ποσό είναι αυτό που πλήρωσες.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι σωστα δεν εχει υποχρεωση να εχει την ιδια ταμειακη μηχανη, νομιζω οτι εχει να κανει και με το ειδος της επιχειρησης.
Το ζητουμενο ειναι να ειναι αποδειξη με σωστη ημερομηνια και ποσο. Παιζει να την εφτιαξε με paintshop pro (γιατι ολοι μνημονευουν το photoshop, δεν ειναι το μοναδικο)
Εχω και εγω καποιες κακες εμπειριες με τα μαγαζακια, καλως η κακως με τοσο οικονομικο στριμωγμα θα συνεχισω να τα κοιταζω, οι μεγαλοι ειναι αδικαιολογητα ακριβοι.

Δημοσ.

Δεν είναι υποχρεωμένος να σου στείλει κανονική Α4 σελίδα.

Αν έχει απλή ταμειακή μηχανή τότε σου στέλνει μικρή απόδειξη με γενική περιγραφή του αντικειμένου που αγόρασες.

(οι μικρές ταμειακές δεν έχουν κ πολλές δυνατότητες)

Κοίτα μόνο να αναγράφεται σωστά η επωνυμία του στο πάνω μέρος και αν το ποσό είναι αυτό που πλήρωσες.

Ετσι ακριβως ...

Εαν δεν εχει μηχανογραφημενο συστημα τοτε θα εχει απλης ταμειακης ..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...