Apollonas25 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Πριν καιρό υπήρχε ο λιακόπουλος κάτι μου λέει ότι απευθύνονταν στο ίδιο κοινό
Alexlooker Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Τον τελευταίο χρόνο γίναμε μάρτυρες αυτόπτες του παραλογισμού που μαστίζει την κοινωνία των ΗΠΑ εδώ και μερικά χρόνια σήμερα αναπαράγουμε ΟΛΟΙ,λίγο πολύ,επιχειρήματα που ήδη έχουμε ακούσει σε συζητήσεις που έχουμε δει στο Internet,μεταξύ μας. Ουσιαστικά δημιουργήθηκε στην Ελλάδα εκβιαστικά μια κατάσταση όπου λίγο πολύ,καλούμαστε να αποδείξει ο καθένας ξεχωριστά ότι δεν είναι ελέφαντας. Βλέπω ότι η λογική και η κριτική σκέψη είναι στο στόχαστρο. Πριν λίγες μέρες είδα μια διάλεξη στο tedx σχετικά με τον εθισμό στο διαδίκτυο,όπου μεταξύ άλλων, ανέφερε ο ομιλητής το παιχνίδι Pokemon Go,κάτι που πια,ως κοινωνία,έχουμε αφήσει πίσω. Θυμήθηκα λοιπόν ότι πριν έξι μήνες,εδώ στην χώρα μας,άνθρωποι,σοβαροί,ενήλικες,με καριέρες οικογένειες,υποχρεώσεις βγαίναν και κυνηγούσαν pokemon και είχαν και επιχειρήματα υπέρ αυτής της δραστηριότητας Τότε Τώρα το άφησαν πίσω τους Γιατί ήταν ηλίθιο Τους βλέπω όμως,μερικούς από αυτούς στην καθημερινότητα μου,χωρίς να έχουν κάνει την αυτοκριτική τους.χωρίς να έχουν καταλάβει,ακόμα να προσπαθούν να επιβάλουν στην κοινωνία πράγματα. Εγω βλεπω, προσπαθεις να επιβαλεις απαγορευση του κυνηγιου. Το να πονας τα Pokemon το κατανοω. Με τα λογια ομως ΔΕΝ προστατευονται.
Apollonas25 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 τέτοιοι είναι που κυνηγούσαν τα πόκεμον αυτοί που πιστεύουν οτιδήποτε όπως αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=E_PTqxJoRR4 κάποιοι τον πίστεψαν και τον πιστεύουν ακόμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα