atrwtos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Από χθες έχω αυτό το πρόβλημα δεν μου εμφανίζει στο Facebook την ροή(ticker) δεξιά στην αρχική σελίδα.Εκεί που βλέπεις ποιος έκανε like που που σχολίαζε τη του άρεσε κτλ. Κατά τα άλλα δεν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα.Έψαξα στο ίντερνετ και δεν βρήκα άκρη και στο Facebook είχα στείλη μήνυμα αλλά δεν απάντησαν ακόμα τουλάχιστον.Γνωρίζει κάποιος να μου ' πεί;
Avatar_GR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Με ενδιαφέρει και εμένα, ας μας πει όποιος γνωρίζει...
divnt Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δείτε εδω πέρα: http://www.insomnia.gr/topic/436220-facebook-αποσύνδεση-chat-αλλά/?p=56059635 Απο το facebook δύσκολο έως απίθανο να πάρετε απάντηση. Τώρα αν όντως έτσι απότομα εχει εξαφανιστεί τότε μάλλον θα είναι κάποιο bug, υπομονή μέχρι να διορθωθεί 1
atrwtos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δείτε εδω πέρα: http://www.insomnia.gr/topic/436220-facebook-αποσύνδεση-chat-αλλά/?p=56059635 Απο το facebook δύσκολο έως απίθανο να πάρετε απάντηση. Τώρα αν όντως έτσι απότομα εχει εξαφανιστεί τότε μάλλον θα είναι κάποιο bug, υπομονή μέχρι να διορθωθεί Το είχα κάνει αυτό έχω κάνει 6 σελίδες like και έγινα μέλος σε μια ομαδα,ροή υπάρχει και μπολικη μαλιστα στην κεντρική από φίλους σελίδες κτλ. αλλά τίποτα εξαφανισμένο...ίσως να είναι και bug ναι αλλά δεν είμαι σίγουρος,και στις ρυθμίσεις που έψαξα μήπως και υπάρχει κάποια επιλογή που το ενεργοποιεί τιποτα...
divnt Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Το είχα κάνει αυτό έχω κάνει 6 σελίδες like και έγινα μέλος σε μια ομαδα,ροή υπάρχει και μπολικη μαλιστα στην κεντρική από φίλους σελίδες κτλ. αλλά τίποτα εξαφανισμένο...ίσως να είναι και bug ναι αλλά δεν είμαι σίγουρος,και στις ρυθμίσεις που έψαξα μήπως και υπάρχει κάποια επιλογή που το ενεργοποιεί τιποτα... Αν δε σου εμφανίζει κάτω δεξιά στις επιλογές του chat την επιλογή να το εμφανίσεις (δες το link), αυτό κατα πάσα πιθανότητα σημαίνει πως εχει αφαιρεθεί απο τι ίδιο το facebook, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. http://imgbox.com/buVCOy2m 1
atrwtos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Αν δε σου εμφανίζει κάτω δεξιά στις επιλογές του chat την επιλογή να το εμφανίσεις (δες το link), αυτό κατα πάσα πιθανότητα σημαίνει πως εχει αφαιρεθεί απο τι ίδιο το facebook, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. http://imgbox.com/buVCOy2m Ναι δεν μου την εμφανίζει αυτή την επιλογή..τώρα από τις ρυθμίσεις του chat να ενεργοποιείτε η συγκεκριμένη λειτουργία κάπως περίεργα μου κάθετε τεσπα... δοκιμάστε μια φόρα να αλλάξετε browser. Ναι εννοείτε Firefox,Chrome,vivaldi στο κινητό μέσω dolphin browser...το ίδιο το έχει κάνει και σε άλλους; πχ. σε έναν φίλο μου εμφανίζετε κανονικά..
webparts Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Οι αλλαγες ( η τα προβληματα ) που εμφανιζονται κατα καιρους στο φβ δεν εμφανιζονται σε ολους.Θυμαμαι τοτε με το χρονολογιο,που εμενα εκανε να μου αλλαξει κατι μηνες ( ποιος χεστηκε βεβαια ) . Πιθανοτατα ειναι καποιο προβλημα που θα διορθωθει. Μηπως εχεις καποιο περιεργο adblocker η extension για fb?
atrwtos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Οι αλλαγες ( η τα προβληματα ) που εμφανιζονται κατα καιρους στο φβ δεν εμφανιζονται σε ολους. Θυμαμαι τοτε με το χρονολογιο,που εμενα εκανε να μου αλλαξει κατι μηνες ( ποιος χεστηκε βεβαια ) . Πιθανοτατα ειναι καποιο προβλημα που θα διορθωθει. Μηπως εχεις καποιο περιεργο adblocker η extension για fb? Όχι καμία επεκταση μονο στο chrome αλλά δεν φταιει αυτο οπως λέω και παραπάνω έχω δοκιμάσει με αρκετους browsers...τα ιδια μεχρι σημερα.
atrwtos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μου απαντήσανε από το Facebook..εδω κοιταξτε δεν ειπα να με πάρουν και τηλ. αλλά τελείως ρομποτικά...Τους έστειλα εντομεταξυ και στιγμιότυπο και εξήγησα το προβλημα αναλυτικά...Το μήνυμα το έστειλα και στα ελληνικά και στα αγγλικα...Μου απαντησανε στα ελληνικά όπως βλέπετε..αναμένω στα αγγλικά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.. Λάβαμε την αναφορά σας και εκτιμούμε την υπομονή σας μέχρι να επιλύσουμε κάποια τεχνικά προβλήματα στο Facebook. Παρά το ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να απαντάμε σε όλους τους χρήστες που υποβάλλουν αναφορές, χρησιμοποιούμε τα σχόλιά σας για να παρέχουμε μια καλύτερη εμπειρία για όλους στο Facebook. Για να επικοινωνήσετε μαζί μας για άλλα θέματα εκτός από τεχνικά, επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας. Σας ευχαριστούμε, Η ομάδα του Facebook
atrwtos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Για όποιον έχει το ίδιο πρόβλημα βρήκα αυτό στο Site: facebook ....αλλά σε 'μένα δεν λειτούργησε ούτε το εικονίδιο εμφανίζετε
mary Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Από χθες ουτε και εμενα εμφανιζεται. Στις ρυθμισεις μαλιστα, εχει τελειως διαφορετικο μενού
atrwtos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Από χθες ουτε και εμενα εμφανιζεται. Στις ρυθμισεις μαλιστα, εχει τελειως διαφορετικο μενού Και σε μένα αυτό..
atrwtos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Εχει βγαλει ακρη κανεις πως ξαναεμφανίζεται; Μπα τίποτα...στέλνω αβερτα μυνήματα στο facebook δεν ξέρω τη άλλο να κάνω ίσως αν κάνετε όλοι το ίδιο μας προσέξουν ξερω 'γω τι να πω...λέω τωρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα