midnightsky Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Γεια σας, ενδιαφέρομαι να αγοράσω και να κατεβάσω κάτι e-books μόνο από Amazon. Δεν σκοπεύω να χρησιμοποιήσω πιστωτική οπότε επειδή ειλικρινά δεν έχω ιδέα με ποιους άλλους τρόπους απλούς γίνεται αυτό από Ελλάδα, ίσως κάτι σε giftcard ή που να μοιάζει με αυτό θα ήθελα. Συγγνώμη εάν έχουν σταλεί στο παρελθόν παρόμοιες ερωτήσεις αλλά δεν ξέρω ακριβώς πως λειτουργούν αυτά. Έχω ακούσει για την paysafe και κάτι για προπληρωμένες κάρτες αλλά δεν έχω ιδέα πως δουλεύουν. Αν μπορούσε κάποιος που έχει δοκιμάσει να αγοράσει με τέτοιους τρόπους να μου πει ποιοι είναι οι τρόποι αυτοί και να μου τα εξηγήσει λίγο πως δουλεύουν και τι πρέπει να προσέξω θα με βοηθούσε αφάνταστα. Ευχαριστώ παιδιά.
NikosKallithea Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μπορείς και με χρεωστική, γενικά μπορείς με κάρτες που φέρουν την ένδειξη visa mastercard Για περισσότερα δες εδώ https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=201132710
midnightsky Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ NikosKallithea. Δεν νομίζω να χρησιμοποιήσω κάτι σε χρεωστική ή πιστωτική. Βασικά έχω κάποιες απορίες αν κάποιος ξέρει να μου πει: Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει λίγο για τις προπληρωμένες κάρτες πως δουλεύουν και που τις βρίσκω; Με paysafe πληρωμή στο Amazon γίνεται από Ελλάδα; Αmazon giftcards υπάρχουν στην Ελλάδα;
NikosKallithea Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ας ξεκινήσουμε απο απλές ερωτήσεις, ο λογος που δεν θέλεις τις συγκεκριμένες κάρτες ποιος είναι; Επίσης πρέπει να μας πεις αν έχεις e-banking ή όχι. Αν έχεις πχ της Εθνική μπορείς να εκδόσης μία προπληρωμένη virtual, τώρα για gift klp δεν έχω άποψη, το amazon είναι απο τα ασφαλέστερα καταστήματα-πλαφόρμες στον πλανήτη. 1
Anonymousx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Έκανα μια αγορά από το amazon και εκτός από την χρέωση του αντικείμενου έχω και μια extra χρέωση. Στην κάρτα την εμφανίζει έτσι: amazon UK retail 1.03 euro Γνωρίζει κάποιος το λόγο?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ NikosKallithea. Δεν νομίζω να χρησιμοποιήσω κάτι σε χρεωστική ή πιστωτική. Βασικά έχω κάποιες απορίες αν κάποιος ξέρει να μου πει: Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει λίγο για τις προπληρωμένες κάρτες πως δουλεύουν και που τις βρίσκω; Με paysafe πληρωμή στο Amazon γίνεται από Ελλάδα; Αmazon giftcards υπάρχουν στην Ελλάδα; Paysafe ειναι μονο για να βαζεις λεφτα σε κανα στοιχηματζιδικο. https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=201132710 Εδω τα λεει αναλυτικα. Ή βαζεις τη χρεωστικη/πιστωτικη σου (που ειναι ασφαλης επιλογη) ή βγαζεις μια prepaid που ειναι τσαμπα εξοδα...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Έκανα μια αγορά από το amazon και εκτός από την χρέωση του αντικείμενου έχω και μια extra χρέωση. Στην κάρτα την εμφανίζει έτσι: amazon UK retail 1.03 euro Γνωρίζει κάποιος το λόγο? Μετατροπη συνναλαγματος υποθετω απο ευρω σε λιρες 1
Anonymousx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μετατροπη συνναλαγματος υποθετω απο ευρω σε λιρες Ίσως επειδή επέλεξα να πληρώσω σε Gbp και όχι Euro?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα