Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν παω να κανω καποιες παραγγελιες(banggood συνηθως) και επιλεγω πολλα προιοντα μαζι για να μπουν στην ιδια παραγγελια, ενα παντα το διαχωριζει.Πριν καποιες μερες ενω παρηγγειλα καμια δεκαρια πραγματα,μαζι και ενα ανταπτορακι,το ανταπτορακι μου το χωρισε.Την επομενη μερα μου ηρθε mail οτι εφυγαν οι παραγγελιες και μου εδωσαν ξεχωριστα  tracking( ενα για τοανταπτορακι και ενα για ολα τα αλλα)

Ξερει κανεις τι γινεται?

post-457174-0-26807100-1509913770_thumb.png

• Moderators
Δημοσ.

ολα απο την κινεζικη ηταν

Τι σε κάνεις να πιστεύεις ότι υπάρχει μια και μόνο αποθήκη σε όλη την Κίνα?

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

μπορεί να φταίει και αυτό

θα το ψάξω λίγο περισσότερο

Στην εφαρμογή για κινητό (δεν θυμάμαι σίγουρα αν ήταν το bg η το gb) έλεγε πχ China 1 China 2 κτλ μετά από ερώτηση μου είχαν πει ότι είναι διαφορετικές αποθήκες

BTW είναι πολύ πιθανό η παραγγελία σου να σκαλώσει σε αεροδρόμιο γιατί περιέχει την μπαταρία μέσα

Δημοσ.

άνοιξα χθες ticket και μου είπαν πως η παραγγελία έσπασε επειδή έφυγαν από διαφορετικές αποθήκες της Κίνας.

με αυτή τη λογική και το κινητό το drone ο φορτιστής οι λάμπες έχουν και αυτες μπαταρίες οπότε μπορεί να κολλήσουν

• Moderators
Δημοσ.

άνοιξα χθες ticket και μου είπαν πως η παραγγελία έσπασε επειδή έφυγαν από διαφορετικές αποθήκες της Κίνας.

με αυτή τη λογική και το κινητό το drone ο φορτιστής οι λάμπες έχουν και αυτες μπαταρίες οπότε μπορεί να κολλήσουν

Δεν τα πρόσεξα όλα η μπαταρία κάνει μπαμ όμως και ξέρω ότι παίζει θέμα με της αποστολές σε μπαταρίες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...