Ιάσωνbitc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Γειά σας.Ενώ έχω πολύ χρόνο και μ αρέσουν τα video games βάζω να παίξω ένα game παίζω 15 λεπτά και μετά το παρατάω και χαζέυω στο ίντερνετ και την τηλεόραση. Τι να κάνω για να παίζω περισσότερο ? 1
dimitris21gr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μάλλον δεν σου αρέσουν και τόσο πολύ τότε. Ή δεν βρίσκεις κάτι ενδιαφέρον για σένα. 2
Ιάσωνbitc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Εσείς πόσες ώρες παίζετε την βδομάδα περίπου?
overpower Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Πολλες. Απλα βρες το καταλληλο -για εσενα- game. 1
dimitris21gr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Εγώ προσωπικά μιας και έχω κόψει το Online gaming δεν αφιερώνω πλέον πάρα πολύ χρόνο στο gaming. Θα παίξω από 0 έως 4 ώρες την ημέρα. Για παραπάνω θα πρέπει να με πορώσει κάποιο game πάρα πολύ κάτι που δυστυχώς δεν συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. 1
panos0100 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Γειά σας.Ενώ έχω πολύ χρόνο και μ αρέσουν τα video games βάζω να παίξω ένα game παίζω 15 λεπτά και μετά το παρατάω και χαζέυω στο ίντερνετ και την τηλεόραση. Τι να κάνω για να παίζω περισσότερο ? Βάλε το euro truck πριν από αυτό όταν ήμουν ποιο μικρός έπαιζα πάρα πολύ το mafia το πρώτο που είχε βγει, ατελείωτες ώρες, μετά πηγα στο f1 gp4, και τέλος είπα να δοκιμάσω και το flight sim άλλα δεν μ άρεσε φοβάμαι και τα αεροπλάνα, επίσης από το 2013 και μετά παίζω μόνο ένα game το euro truck είναι ότι καλύτερο έχει βγει ποτέ βάλτο και θα με θυμηθείς, συνήθως θα παίξω από τις 9 μέχρι 2 το μεσημέρι το απόγευμα καμιά βόλτα και μετά ξανά το βράδυ λιώσιμο μέχρι τις 2 κάπου 11 ώρες δεν ειναι πολλές άλλα νυστάζω και η οδήγηση γίνεται πάρα πολύ επικίνδυνη 1
firepc Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Γειά σας.Ενώ έχω πολύ χρόνο και μ αρέσουν τα video games βάζω να παίξω ένα game παίζω 15 λεπτά και μετά το παρατάω και χαζέυω στο ίντερνετ και την τηλεόραση. Τι να κάνω για να παίζω περισσότερο ? παιξε με φιλους σου co opκαι πρεπει να κοψεις και την τηλεοραση εντελως, αλλιως δεν καθαριζει το κεφαλι σου 2
Ιάσωνbitc Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Πλέον έχω μείνει μόνος ,έχουν φύγει όλοι φίλοι μου.Αν εβρισκα καμμιά παρέα απο το insomnia εδω να οργανώναμε online ματσάκια με chat κτλ θα ήταν πολύ ωραία 1
isay Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Αφου το game δε σε γεμίζει, μαλλον ο εαυτός σου λεει οτι πρεπει να κάνεις κατι πιο παραγωγικό για σένα. Μήπως να προσπαθήσεις να μάθεις κάτι αλλο; Προγραμματισμό; Ξενη γλώσσα; Μια τεχνη; 3
Ιάσωνbitc Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Αφου το game δε σε γεμίζει, μαλλον ο εαυτός σου λεει οτι πρεπει να κάνεις κατι πιο παραγωγικό για σένα. Μήπως να προσπαθήσεις να μάθεις κάτι αλλο; Προγραμματισμό; Ξενη γλώσσα; Μια τεχνη; Εχω μάθει να φτιάχνω websites και έχω φτιάξει 3 websites αλλά παρόλα αυτα δεν θέλω να αποχωριστώ το video gaming
panos0100 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Πλέον έχω μείνει μόνος ,έχουν φύγει όλοι φίλοι μου.Αν εβρισκα καμμιά παρέα απο το insomnia εδω να οργανώναμε online ματσάκια με chat κτλ θα ήταν πολύ ωραία Σε καταλαβαίνω φίλε μου και εγώ στα ίδια είμαι περίπου, άλλα με το gaming ξεχνιέμαι, δυστυχώς άμα το μάθεις από μικρός δεν το κόβεις είναι κάτι σαν τα ναρκωτικά σαν το ποτό απλά λίγο ποιο light κατάσταση 1
Heybro Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δεν είναι εθιστικο το gaming. Το online gaming είναι. Κάνα τρίμηνο στα 17 μου έπαιζα μονίμως lineage 2. Πολλές ώρες τη μέρα. Το καλό είναι ότι κράτησε μόνο 3 μήνες το ευχαριστήθηκα και από τότε δεν ξανά έπαιξα ποτέ online παιχνίδι. Single player που παίζω κυρίως το απολαμβάνω και δεν έχω θέμα και 5 6 μέρες να μην παίξω καθόλου ενώ στο lineage εμπαινα συνέχεια. Οπότε γνώμη μου παίξτε wiggle player μακριά από το online που είναι αρκετά εθιστικο. Απολαμβάνω τα περισσότερα games με ποιοτικό single player αλλά δεν περιμένω πότε θα κάτσω να παίξω. Όποτε με τραβήξει θα παίξω 1 2 ώρες. Το ίδιο γίνεται και με το κινητό. Το ίντερνετ στα κινητά είναι το εθιστικο κομμάτι όχι το ίδιο το κινητό. 7
zio10 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Βάλε το euro truck πριν από αυτό όταν ήμουν ποιο μικρός έπαιζα πάρα πολύ το mafia το πρώτο που είχε βγει, ατελείωτες ώρες, μετά πηγα στο f1 gp4, και τέλος είπα να δοκιμάσω και το flight sim άλλα δεν μ άρεσε φοβάμαι και τα αεροπλάνα, επίσης από το 2013 και μετά παίζω μόνο ένα game το euro truck είναι ότι καλύτερο έχει βγει ποτέ βάλτο και θα με θυμηθείς, συνήθως θα παίξω από τις 9 μέχρι 2 το μεσημέρι το απόγευμα καμιά βόλτα και μετά ξανά το βράδυ λιώσιμο μέχρι τις 2 κάπου 11 ώρες δεν ειναι πολλές άλλα νυστάζω και η οδήγηση γίνεται πάρα πολύ επικίνδυνη Σε σκέφτηκε η ford! http://www.insomnia.gr/topic/659513-h-ford-δημιούργησε-ένα-καπέλο-για-οδηγούς-φορτηγών-π/ Ιάσωνbitc πρέπει να βρεις παιχνίδι που σε τραβάει η να αλλάξεις ασχολία...εγώ σε καταλαβαίνω γιατί τα τελευταία χρόνια βαριέμαι εύκολα τα παιχνίδια. Αυτό που θέλω να δοκιμάσω και πιστεύω ότι θα είναι κάτι διαφορετικό και ίσως δεν το βαρεθώ είναι το vr. edit, που χάθηκες ρε συ Heybro; 2
Heybro Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Σε σκέφτηκε η ford! http://www.insomnia.gr/topic/659513-h-ford-δημιούργησε-ένα-καπέλο-για-οδηγούς-φορτηγών-π/ Ιάσωνbitc πρέπει να βρεις παιχνίδι που σε τραβάει η να αλλάξεις ασχολία...εγώ σε καταλαβαίνω γιατί τα τελευταία χρόνια βαριέμαι εύκολα τα παιχνίδια. Αυτό που θέλω να δοκιμάσω και πιστεύω ότι θα είναι κάτι διαφορετικό και ίσως δεν το βαρεθώ είναι το vr. edit, που χάθηκες ρε συ Heybro; Σου έστειλα πμ φίλε μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις