tinapo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Έκανα πρόσφατα εγκατάσταση των windows 10 μετά από αλλαγή δίσκου. Στην αρχή της εγκατάστασης επέλεξα Γλώσσα εγκατάστασης: Ελληνικά Μορφή ώρας και νομισμ. μονάδας: Ελληνικά Πληκτρολόγιο: Ηνωμένων Πολιτειών Μετά την εγκατάσταση στο εικονίδιο της γραμμής γλώσσας πατώντας [windows key]+[space bar] έχω τις επιλογές: ΕΛ/ΕL: Ελληνικά / πληκτρολόγιο Ελληνικά ΕΛ/US: Ελληνικά / πληκτρολόγιο Ηνωμένων Πολιτειών και ENG: Αγγλικά (ΗΠΑ) / πληκτρολόγιο Ηνωμένων Πολιτειών είναι φυσιολογικό ή έκανα κάποια λάθος επιλογή; Υπάρχει κάποιος τρόπος αν έκανα λάθος να το διορθώσω (χωρίς νέα εγκατάσταση) και να έχω τις κλασσικές επιλογές γλώσσας ΕΛ/ΕΝ; Ευχαριστώ
giorgos147 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Κλικ στη γλώσσα κάτω δεξιά ή όπου έχεις τη μπάρα εργασιών σου --> Επιλογές γλώσσας (ή όπως το έχει στα ελληνικά) ---> Κάνε όποιες αλλαγές θέλεις επιλέγοντας μία εκ των διαθέσιμων γλωσσών (Προσθήκη/Αφαίρεση γλωσσών - Προεπιλεγμένη γλώσσα κ.λπ.)
tinapo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το είδα αυτό που λες. Μου βγάζει Ελληνικά (Γλώσσα εμφάνισης των windows) με διαθέσιμο μόνο το [Επιλογές] όπου έχει πληκτρολόγια [Ηνωμένων Πολιτειών-QWERTY] και [Ελληνικά-Ελληνικά] που μπορώ να τα καταργήσω επίσης English (United States) διαθέσιμο πακέτο γλωσσών με επιλογές [Ορισμός ως προεπιλογής] [Επιλογές] [Κατάργηση] Εγώ καταλαβαίνω ότι πρέπει να καταργήσω ένα από τα πληκτρολόγια των Ελληνικών, είναι έτσι; Να διευκρινίσω ότι στο ΕΛ/ΕL: Ελληνικά / πληκτρολόγιο Ελληνικά --->γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες ΕΛ/US: Ελληνικά / πληκτρολόγιο Ηνωμένων Πολιτειών --->γράφεις με Λατινικούς χαρακτήρες ENG: Αγγλικά (ΗΠΑ) / πληκτρολόγιο Ηνωμένων Πολιτειών--->γράφεις με Λατινικούς χαρακτήρες Τι λέτε; Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2017 από tinapo
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Έκανα πρόσφατα εγκατάσταση των windows 10 μετά από αλλαγή δίσκου. Στην αρχή της εγκατάστασης επέλεξα Γλώσσα εγκατάστασης: Ελληνικά Μορφή ώρας και νομισμ. μονάδας: Ελληνικά Πληκτρολόγιο: Ηνωμένων Πολιτειών Μετά την εγκατάσταση στο εικονίδιο της γραμμής γλώσσας πατώντας [windows key]+[space bar] έχω τις επιλογές: ΕΛ/ΕL: Ελληνικά / πληκτρολόγιο Ελληνικά ΕΛ/US: Ελληνικά / πληκτρολόγιο Ηνωμένων Πολιτειών και ENG: Αγγλικά (ΗΠΑ) / πληκτρολόγιο Ηνωμένων Πολιτειών είναι φυσιολογικό ή έκανα κάποια λάθος επιλογή; Υπάρχει κάποιος τρόπος αν έκανα λάθος να το διορθώσω (χωρίς νέα εγκατάσταση) και να έχω τις κλασσικές επιλογές γλώσσας ΕΛ/ΕΝ; Ευχαριστώ Θα σβησεις το "Ηνωμενες Πολιτειες" απο τις επιλογες των Ελληνικων. Θα αφησεις μονο τα Ελληνικα. Το πληκτρολογιο των αγγλικων θα ειναι στις επιλογες της αντιστοιχης γλωσσας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα