zio10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Θα πρότεινα να μη πας με ύφος «απαράδεκτη συμπεριφορά» κλπ γιατί δύσκολα θα πετύχεις κάτι. Πήγαινε ήρεμα με τα χαρτιά ότι έκανες την κατάθεση την τελευταία μέρα της προθεσμίας (έστω κι αργά) και μπορεί να το τακτοποιήσουν το θέμα. 2
NikosKallithea Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Eγω θα σου πρότεινα να μην πας ο ιδιος και να στείλεις ενα λογιστή
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Αν εγινε παρασκευη η πληρωμη το χρονικο οριο ειναι μεχρι τις 18:00, οσες γινονται αργοτερα η εξοφληση γινεται την δευτερα. Στην αποδειξη συνηθως , αναλογως την τράπεζα, γραφει και ποτε θα ολοκληρωθει η πληρωμη οταν η πληρωμη γινεται εκτος του ωραριου που θετουν. Ετσι ακριβως.... 1
apostol1s Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Η εφορία εχει γίνει αδίστακτη πλέον. Πέρασαν οι εποχές που ολοι κλέβαμε την εφορία,που δίναμε μίζες για να κάνουμε τις δουλειές μας. Τα παλια χρόνια η θεία μου αγόρασε 3 διαμερίσματα στα μελίσσια σε μια περιοχή της Αθήνας απο τον ΦΠΑ που επερνε απο τις εταιρίες. Όλα αυτά εχουν τέλειωσει πλέον.
vairass Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Η εφορία εχει γίνει αδίστακτη πλέον. Πέρασαν οι εποχές που ολοι κλέβαμε την εφορία,που δίναμε μίζες για να κάνουμε τις δουλειές μας. Τα παλια χρόνια η θεία μου αγόρασε 3 διαμερίσματα στα μελίσσια σε μια περιοχή της Αθήνας απο τον ΦΠΑ που επερνε απο τις εταιρίες. Όλα αυτά εχουν τέλειωσει πλέον. Εχει πέσει κλεψιά... Μόνο εμείς μείναμε με το σταυρό στο χέρι Ώραια.
De@th L0rd Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Εχει πέσει κλεψιά... Μόνο εμείς μείναμε με το σταυρό στο χέρι Ώραια. Εμ δε κατάλαβες ακόμη πως δουλεύει ο σταυρός! Πρώτα κλέβεις κ μετά μετανοείς. Έτσι γίνεται η δουλειά. Κάνεις ένα τάμα στον Αη-Δημήτρη ανάβεις και μια λαμπάδα ΝΑ με το συμπάθιο, κάθε χρόνο, και όλα καλά! 1
vairass Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Εμ δε κατάλαβες ακόμη πως δουλεύει ο σταυρός! Πρώτα κλέβεις κ μετά μετανοείς. Έτσι γίνεται η δουλειά. Κάνεις ένα τάμα στον Αη-Δημήτρη ανάβεις και μια λαμπάδα ΝΑ με το συμπάθιο, κάθε χρόνο, και όλα καλά! Κοίτα ο Σταυρός δουλεύει αλλά όχι σε σχέση με χρήμα... Με υγεία και κάποια χάρη μια χαρά δουλεύει, δοκιμασμένο ουκ ολίγες φορες.. Αν δεν πίστευα τώρα θα έπαιρνα χάπια για την τρέλα, κ όμως μπορώ χωρίς αυτά. 2
apostol1s Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Τα παλια χρόνια,πριν την κρίση κανεις δεν πήγαινε με το σταυρο στο χέρι. Ολοι κάναμε τα κόλπα μας,και μίζες δίναμε,και μίζες πέρναμε. Ειδικα στην εφορία,πολεοδομία και στα νοσοκομεία γινόντουσαν σημεία και τέρατα.π.χ Ο πατέρας μου ήταν διευθυντής στην πολεοδομία. Οταν ένας μηχανικός ήθελε να εγκριθεί ο φάκελος του,έφερνε στον πατέρα μου μια τούρτα για δώρο. Αλλα η τούρτα δεν ήταν για να την φάει. Η τούρτα μεσα είχε χρήματα,500ευρο μίζα έτσι ώστε να εγκρίνει τον φάκελο του. Ακόμα και το κράτος επερνε μίζα. Για να ενοικιάσω ενα μαγαζί στον ΟΕΚ (εχει καταργηθεί πλέον ο οργανισμός εργατικής κατοικίας) έδωσα μπροστάτζα 7 ενοίκια, δηλαδή 7 * 550ευρο. Ολα αυτά εχουν πλέον τελειώσει,η εαν γίνονται θέλει μεγάλη προσοχή. Δυστυχώς εχουν ζορίσει παρά πολυ τα πραγματα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Τα παλια χρόνια,πριν την κρίση κανεις δεν πήγαινε με το σταυρο στο χέρι. Ολοι κάναμε τα κόλπα μας,και μίζες δίναμε,και μίζες πέρναμε. Ειδικα στην εφορία,πολεοδομία και στα νοσοκομεία γινόντουσαν σημεία και τέρατα.π.χ Ο πατέρας μου ήταν διευθυντής στην πολεοδομία. Οταν ένας μηχανικός ήθελε να εγκριθεί ο φάκελος του,έφερνε στον πατέρα μου μια τούρτα για δώρο. Αλλα η τούρτα δεν ήταν για να την φάει. Η τούρτα μεσα είχε χρήματα,500ευρο μίζα έτσι ώστε να εγκρίνει τον φάκελο του. Ακόμα και το κράτος επερνε μίζα. Για να ενοικιάσω ενα μαγαζί στον ΟΕΚ (εχει καταργηθεί πλέον ο οργανισμός εργατικής κατοικίας) έδωσα μπροστάτζα 7 ενοίκια, δηλαδή 7 * 550ευρο. Ολα αυτά εχουν πλέον τελειώσει,η εαν γίνονται θέλει μεγάλη προσοχή. Δυστυχώς εχουν ζορίσει παρά πολυ τα πραγματα. Ευτχως εχουν ζορισει γιατι εγω είμαι μισθωτος και δεν εκρυψα ποτε τιποτα και κάθε χρονο πληρωνω αντι να πληρωνουν αλλοι πιο πολλα. Ειμαι ο ευκολος στοχος. 1
stamatisj1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Να πας στην ΔΟΥ στο τμήμα συμψηφισμών. Θα τους πεις το ΑΦΜ και θα δουν πως τα συγκεκριμένα ποσά εμφανίζονται σαν υπερείσπραξη. Θα ζητήσεις να σου συμψηφίσουν τα ποσά με τις ανεξόφλητες δόσεις. Το πρόστιμο ΔΕΝ το γλυτώνεις εαν εμφανιστεί η πληρωμή που έκανες στην τράπεζα σου ΜΕΤΑ την τελευταία ημέρα του μήνα....
gregdel Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 μεσω ebanking απο vivawallet νομιζω συνεργαζεται με την eurobank! Προσπάθησε να βρεις από μπεις στο λογαριασμό σου στην τράπεζα και να δεις την συγκεκριμένη κίνηση (ή μέσω viva και τηλεφώνου). Αν είναι 1/11 (η κίνηση όχι η εντολή) τότε πάνε εφορία και ο Θεός βοηθός...
29gk Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 ........ Ο πατέρας μου ήταν διευθυντής στην πολεοδομία. Οταν ένας μηχανικός ήθελε να εγκριθεί ο φάκελος του,έφερνε στον πατέρα μου μια τούρτα για δώρο. Αλλα η τούρτα δεν ήταν για να την φάει. Η τούρτα μεσα είχε χρήματα,500ευρο μίζα έτσι ώστε να εγκρίνει τον φάκελο του. ......... Το συγκεκριμενο ειναι παραδοχη παρανομης συμπεριφορας και εκτος απο διοικητικη παραβαση ειναι και ποινικο. 3
apostol1s Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Γιάννης Platano γιατι οι μηχανικοί έφερναν τούρτες με χρήματα μεσα; Γιατι δεν έφτιαχναν σωστά το φάκελο τους για να εγκριθεί απο την πολεοδομία χωρις να δώσουν μίζα;
kleo1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 ο συγκεκριμένος χρήστης δεν είναι πρώτη φορά που γράφει ιστορίες για να προκαλέσει ντόρο στο φόρουμ. όπως πριν κάποιες μέρες το δάνειο που και καλά πήρε και το έφαγε με το φίλο του σε μπουζούκια μη δίνεται σημασία
apostol1s Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Φίλε οτι γράφω ειναι προσωπικά βιώματα.Δεν χρειάζεται να δίνεις σημασία. (Μιλάω για πριν την κρίση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις