Panagorius Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλο το Forum. Λέγομαι Παναγιώτης καταρχάς και με μερικούς λέχει τύχει να συνεργαστώ στον τομέα των αγγελιών. Αυτή τη στιγμή λείπω για δουλειές εκτός Ελλάδος και σκέφτομαι όταν γυρίσω(κανα 2μηνο)να αναβαθμίσω το PC μου για το gaming κομμάτι. Θα θελα όσοι είναι γνώστες να μου πούνε,ένα σετ CPU,MOBO,GPU που να τρέχει τα παιχνίδια σε τουλάχιστον HIGH GRAPHICS για αρκετά ακόμα χρόνια Ή αν απλώς πρέπει να αλλάξω κάτι από το build που θα παραθέσω παρακάτω. (ΤΟ BUILD ΕΚ ΜΝΗΜΗΣ) CPU-i5 4690K RAM-HYPERX FURY 16GB MOBO-Z170(δεν θυμάμαι αν είναι Gigabyte η Asus,ούτε το ακριβές όνομα της) GPU-GTX 970 Με προβληματίζει η MOBO επιλογή. Για CPU,GPU λέω I5 7600(δεν ξερω να κάνω OC) και GTX 1060/1070. ευχαριστώ.
adtakhs Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Κράτησε το pc όπως είναι μέχρι την άνοιξη - καλοκαίρι του 2018. Καλά κρατά ακόμα. 1
Panagorius Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Θεωρείς πως το όταν γυρίζω θα μπορώ να παίξω το COD WW2 σε υψηλά γραφικά; Θέλω όσο τίποτα τον συγκεκριμένο τίτλο και για αυτό σκεφτόμουν να αλλάξω μερικά πράγματα όσο αφορά τα specs που αναφέρονται στο steam.
Duck Dodgers Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Ανάλογα με την ανάλυση της οθόνης σου, αν είσαι 1080p θα μπορείς! Στην θέση σου θα περίμενα να πέσει λίγο ακόμα η τιμή της 1070 και να πάρεις μόνο αυτή μια χαρά είναι ο 4690k! 1
Panagorius Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Αρα δηλαδη αν λεμε μονο για αναβαθμιση καρτασ γραφικων,η mobo ειναι συμβατη με την 1070?
Duck Dodgers Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Αρα δηλαδη αν λεμε μονο για αναβαθμιση καρτασ γραφικων,η mobo ειναι συμβατη με την 1070? Ναι κανονικά!
Panagorius Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Να 'στε καλά παιδιά!Ευχαριστώ! Να 'στε καλά παιδιά!Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα