Thanos5 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια την αλλη βδομαδα ταξιδευω για αγγλια και ηθελα να ρωτησω εαν μπορω να χρησιμοποιησω τα mb μου για ιντερνετ για οσο θα ειμαι στην αγγλια! Χρειαζεται να ακολουθησω καποια διαδικασια? Ευχαριστω εκ τον προτερων!
koystado Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 υπάρχει μία παγίδα βασικά τα λεπτα μβ κλπ που τα έχεις αποκτήσει με μπόνους πχ reload αυτά δεν μπορείς να τα καταναλώσεις στο εξωτερικό και επειδή συνηθως αυτά τρώει πρώτα εξώ θα τα χρεωθείς
isay Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια την αλλη βδομαδα ταξιδευω για αγγλια και ηθελα να ρωτησω εαν μπορω να χρησιμοποιησω τα mb μου για ιντερνετ για οσο θα ειμαι στην αγγλια! Χρειαζεται να ακολουθησω καποια διαδικασια? Ευχαριστω εκ τον προτερων! Καποιος??? Ρε παιδιά, το αυτονόητο σε τετοιες ερωτήσεις ειναι να καλουμε το customer care της cosmote και να ρωτάμε τι προυποθέσεις υπάρχουν και τι μπορει να χρησιμοποιηθεί και με τι χρεώσεις. Κοινη λογική
sakura22 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μίλα με την εταιρία σου. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω παίζουν διάφορα με το mb από προσφορές/πακέτα κλπ οπότε για να είσαι σίγουρος μίλα μαζί τους και ξεκαθάρισε λεπτομερώς τι ισχύει για σένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα