Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια την αλλη βδομαδα ταξιδευω για αγγλια και ηθελα να ρωτησω εαν μπορω να χρησιμοποιησω τα mb μου για ιντερνετ για οσο θα ειμαι στην αγγλια! Χρειαζεται να ακολουθησω καποια διαδικασια? Ευχαριστω εκ τον προτερων!

Δημοσ.

υπάρχει μία παγίδα βασικά τα λεπτα μβ κλπ που τα έχεις αποκτήσει με μπόνους πχ reload αυτά δεν μπορείς να τα καταναλώσεις στο εξωτερικό και επειδή συνηθως αυτά τρώει πρώτα εξώ θα τα χρεωθείς 

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια την αλλη βδομαδα ταξιδευω για αγγλια και ηθελα να ρωτησω εαν μπορω να χρησιμοποιησω τα mb μου για ιντερνετ για οσο θα ειμαι στην αγγλια! Χρειαζεται να ακολουθησω καποια διαδικασια? Ευχαριστω εκ τον προτερων!

Καποιος???

Ρε παιδιά, το αυτονόητο σε τετοιες ερωτήσεις ειναι να καλουμε το customer care της cosmote και να ρωτάμε τι προυποθέσεις υπάρχουν και τι μπορει να χρησιμοποιηθεί και με τι χρεώσεις. Κοινη λογική

Δημοσ.

Μίλα με την εταιρία σου. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω παίζουν διάφορα με το mb από προσφορές/πακέτα κλπ οπότε για να είσαι σίγουρος μίλα μαζί τους και ξεκαθάρισε λεπτομερώς τι ισχύει για σένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...