Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μηπως γινεται μεσω gmail ή αλλης εφαρμογης να παρακολουθώ εισερχομενα κλπ email αλλων λογαριασμων που εχω για email ? Ευχαριστω.
makfil Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Βεβαίως, πας στις ρυθμίσεις (γρανάζι) του Chrome/ Λογαριασμοί/ Έλεγχος αλληλογραφίας από άλλους λογαριασμούς και προσθέτεις όχι μόνο gmail αλλά και από άλλους παρόχους 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω πολύ ! Ψαχνω αλλα δεν το βρισκω το..γραναζι...Δεν εχω και εμπειρια από chrome. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2017 από Γιάννης Platano
procostas1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 στο κινητό ανοίγεις gmail πας πάνω αριστερά στις παύλες κλικ πάνω στο email σου σου ανοίγει το μενού και επιλέγεις προσθήκη λογαριασμού.... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 ανοίγεις gmail πας πάνω αριστερά στις παύλες κλικ πάνω στο email σου σου ανοίγει το μενού και επιλέγεις προσθήκη λογαριασμού.... Ευχαριστω.Θα το δοκιμασω. Πατωντας στις παυλες μου γραζει αυτό: Αν μπω στον λογαραριασμο μου μου λεει κατι για Ελέγξτε, προστατεύστε και ασφαλίστε το λογαριασμό σας, όλα σε ένα μέρος αλλα δεν βλεπω για προσθηκη
procostas1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 νόμιζα θες απο το κινητό ..... στο pc μπαίνεις στο gmail πάνω δεξιά .... (κάτω απο εκεί που κάνεις αποσύνδεση) κάνεις κλικ στο γρανάζι και πάς ρυθμίσεις στις ρυθμίσεις που σου ανοίγουν πας λογαριασμοί και κάπου στην μέση έχει προσθήκη 1
makfil Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 νόμιζα θες απο το κινητό ..... στο pc μπαίνεις στο gmail πάνω δεξιά .... (κάτω απο εκεί που κάνεις αποσύνδεση) κάνεις κλικ στο γρανάζι και πάς ρυθμίσεις στις ρυθμίσεις που σου ανοίγουν πας λογαριασμοί και κάπου στην μέση έχει προσθήκη Για να το καταλάβω. Χρειαζόταν να γράψεις αυτό το κατεβατό που είναι ίδιο με το post #2, αντί να τον παραπέμψεις σ' αυτό.
procostas1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 για να καταλάβω και ΕΓΩ εσυ τραβάς κανα ζόρι?????????? απο πότε 4 γραμμές είναι κατεβατό????? αν είδες δεν κατάλαβε τη του έγραψες στο #2 πιο ειναι το προβλημά σου????????/
makfil Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Σιγά, μην με δείρεις σήμερα που βρέχει. Ας το για άλλη μέρα. ΥΓ 1. Ευτυχώς που κατάλαβες εσύ ότι ήθελε απάντηση για κινητό. 2.Sorry, δεν κατάλαβα ότι έγραψες για να αυξήσεις το νούμερο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστω και παρακαλω...Ηρεμια !
procostas1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Σιγά, μην με δείρεις σήμερα που βρέχει. Ας το για άλλη μέρα. ΥΓ 1. Ευτυχώς που κατάλαβες εσύ ότι ήθελε απάντηση για κινητό. 2.Sorry, δεν κατάλαβα ότι έγραψες για να αυξήσεις το νούμερο. δεν δέρνω.... αν αυξήσω το νούμερο ...... κερδίζω κάτι???? και στην τελική ....... ποιο ειναι το πρόβλημα σου???
NikosKallithea Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μηπως γινεται μεσω gmail ή αλλης εφαρμογης να παρακολουθώ εισερχομενα κλπ email αλλων λογαριασμων που εχω για email ? Ευχαριστω. Δες αυτόhttps://support.google.com/mail/answer/21289?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δοκιμασα εισαγωγη χειροκινητη με διακομιστες , θυρες κλπ απο email απο δικο μου domain αλλα μου βγαζει Ο διακομιστής δεν επέτρεψε την πρόσβαση σε POP3 για το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που δόθηκαν. Τα στοιχεια που εχω δωσει ειναι σωστα .
ProponitisTouKanape Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μηπως γινεται μεσω gmail ή αλλης εφαρμογης να παρακολουθώ εισερχομενα κλπ email αλλων λογαριασμων που εχω για email ? Ευχαριστω. Outlook. Και σε κινητο και σε υπολογιστη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Outlook. Και σε κινητο και σε υπολογιστη. Microsoft outlook ? Αν ναι στον συγεκριμενο υπολογιστη που θελω δεν μπορω γιατι εχω το εταιρικο email σε outlook και ειναι κλειδωμενο για αλλον .Ειναι μεσω echange server .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα