zoranb Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Θέλω να βάλω ένα stop στο συρτάρι που κρατάει το πλυντήριο πιάτων μου ώστε να το ασφαλίζει και να μην μετακινείται κατά την πλύση. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορώ να βάλω ώστε να είναι μικρό και καλαίσθητο αλλά και να μην εμποδίζει εάν θέλω να τραβήξω το συρτάρι αλλά κ παράλληλα να το ασφαλίζει από μετακινήσεις;
bluesattack Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Η φωτογραφια δικια σου ειναι ? Εκεινο το (σαν) μεντεσεδακι τι ειναι ?
zoranb Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Φυσικά κ είναι δική μου, τι με πέρασες; Το μεντεσεδάκι είναι για να κρατάει το ανοιγόμενο ντουλάπι.
bluesattack Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δυσκολα τα πραγματα , γιατι εσυ δεν θελεις μηχανισμο με φρενο αλλα σκετο..φρενο. Παρε ενα χοντρο παξιμαδι, κολλησε το η βιδωσε το κατω , και οταν ταρακουναει το μαραφετι και παει να κανει βολτες θα βαζεις την βιδα για στοπ. η οποια θα εφαπτεται με το ραφι. Αντε zoranb ...τζαμπα θα την βγαλεις .Ειδες , σε σκεφτομαστε Η βαλε ενα συρτη στο ραφι 2
papoys1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μπορείς να βάλεις ένα μικρό σύρτη στο τετράγωνο καφέ ξύλο δίπλα από το κόντρα πλακέ θαλάσσης ο οποίος θα ασφαλίζει κάτω ανοίγοντας μία μικρή τρύπα στην λευκή φορμάικα και δίπλα από το μεντεσέ. Όταν τελειώνει το πλύσιμο μπορεί να ανεβάζεις το σύρτη πάνω και να τον ασφαλίζεις να μην πέφτει. https://www.zalonis.eu/index.php?route=product/category&path=189 3
haris_216 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μαγνήτη κι ένα μικρό κομμάτι μέταλο. Το ένα στο συρτάρι και το άλλο σε σταθερό σημείο (εννοείται αρκετά κοντά έτσι ώστε να ακουμπάνε). Από κάτι αρκετά απλό κι εύκολο σαν αυτό (το βρίσκεις στα καταστήματα σαν "μαγνητάκι για πόρτα ντουλάπας") μέχρι κάτι πολύ πιο ισχυρό (για το μέγεθός του) και diy αφού είναι στο στυλ του zoran , όπως ένας μαγνήτης από σκληρό δίσκο. ΥΓ Επίσης υπάρχουν μαγνητικά "στοπ πόρτας" τα οποία, αναλόγως του χώρου, ίσως βολέψουν και τα οποία είναι αρκετά δυνατά (ε, πόρτα έχουν σχεδιαστεί να κρατάνε ) 1
zoranb Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Ωραίες οι λύσεις με τα μαγνητάκια αλλά δε βλέπω να υπάρχει ο χόρος για την τοποθέτησή τους. Ξέρετε τι σκεπτόμουν να κάνω; Να ανοίξω μια τρύπα στη λευκή μελαμίνη (στον πάτο δηλαδή) ώστε να χωράει μια καβίλια ξύλινη όρθια ώστε να σταματάει το "τετράγωνο" κόντρα πλακέ. Με τη λογική να βάζω την καβίλια όταν θα λειτουργεί και να την βγάζω όταν θα πρέπει να σύρω έξω το συρτάρι... τι λέτε;
papoys1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Γίνεται και αυτό που λες. Αυτό εννοούσα και εγώ με το συρτάκι.Τη θέση της γκαβίλιας θα κάνει ο σύρτης πέφτοντας στην τρύπα. Η γκαβίλια είναι πιο φτηνή και εύκολη λύση. 1
Diskimpex Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μαγαζια τυπου λερου και πρακτικερ εχει πολλα ειδη.Να σου δειξουν οι πωλητες κατι σαν ιδεα . 1
zoranb Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Αυτό εννοούσα και εγώ με το συρτάκι.Τη θέση της γκαβίλιας θα κάνει ο σύρτης πέφτοντας στην τρύπα. Aαααα οκ, τώρα τόπιασα τι εννοούσες. Με μπέρδεψες που είπες για καφέ ξύλο δίπλα στο κόντρα πλακέ θαλάσσης κ δεν ασχολήθηκα. Φίλε... και το καφέ ξύλο που λες, κόντρα πλακέ θαλάσης είναι, απλώς έχω βάλει δύο και τα έχω κάνει σάντουϊτς. Τέλος πάντων, τα μεγάλα μυαλά συναντιούνται κ σκέφτονται τα ίδια 1
bluesattack Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Ωραίες οι λύσεις με τα μαγνητάκια αλλά δε βλέπω να υπάρχει ο χόρος για την τοποθέτησή τους. Ξέρετε τι σκεπτόμουν να κάνω; Να ανοίξω μια τρύπα στη λευκή μελαμίνη (στον πάτο δηλαδή) ώστε να χωράει μια καβίλια ξύλινη όρθια ώστε να σταματάει το "τετράγωνο" κόντρα πλακέ. Με τη λογική να βάζω την καβίλια όταν θα λειτουργεί και να την βγάζω όταν θα πρέπει να σύρω έξω το συρτάρι... τι λέτε; Αν ειναι να τρυπησεις ...γιατι να μην βαλεις συρτη που ειναι πολυ καλυτερη λυση.Αν ειναι να σφηνωνεις καβιλια βαλε το παξιμαδι-βιδα/ντιζα που σου ειπα , που θα αντεχει και περισσοτερο.Βασικα συρτης. 2
zoranb Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Σωστός κι εσύ φίλε bluesattack! Εάν έβαζα το παξιμάδι που λες, πώς θα το κόλλαγες στη μελαμίνη;
bluesattack Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Υπαρχουν διαφορα μαραφετια.Εχω εδω στην αποθηκη κατι σκατουλακια , σαν σωληνακια με σπειρωμα και πατουρα με δοντακια.Το βαζεις στην τρυπα , και το καρφωνεις με τα δοντακια . κλπ.Ουτε που ξερω που τα εχω βρει.Για ρωτα/ριξε καμμια ματια στα βιδαδικα Βεβαια, ψηφισαμε συρτη , μην λεμε ολο τα ιδια 1
zoranb Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Πόσταρε καμιά φωτογραφία ρε φίλε, ενδιαφέρον ακούγεται αυτό το μαραφετάκι. ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα