Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Έλεος. Φοβάσαι να κάνεις καινούργια συσκευή γιατί οι μηνύσεις έρχονται βροχή Μου εστειλαν εξωδικο, αλλιως νεο μοντελο καθε μηνα θα 'βγαζα, ασε με ειμαι να σκασω. εκεί στην aple είναι κλέφτες.. και επισήμως κλέβουν και εσάς που αγοράσατε της συσκευές τους. πουλάνε έξτρα φορτιστές γρήγορης φόρτισης σε συσκευές 1200 και 1400 ευρώ. δεν έχω δει άλλη τέτοια εταιρεία να κλέβει με τόση ευκολία https://www.youtube.com/watch?v=VjLrLt5LOLs
crashnburn Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 πλακωθειτε αγορια κ κοριτσια για να μαζευουν τραφικ 2
greed Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Εντάξει ηρέμησες τώρα? Άντε μπράβο. Η αληθεια ειναι πως μου εφυγε ενα βαρος...το κραταγα καιρο μεσα μου..ασε
GoldenAssassin Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Γ@@μησε τα! Που να δεις στον τομεα επιστημη τι παιζει με τις πατεντες... Ακομα και η μεθοδολογια "βαζουμε νερο μεσα στο μπολ" εχει πατενταριστει.
l337 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Το θέμα είναι ότι όσες φορές κάνουν μήνυση την Apple , τότε η Apple είναι κακιά και κλέβει πατέντες και αντιγραφει άλλους. Όταν η Apple κανει μήνυση μια άλλη εταιρεία που της έκλεψε πατέντες, τότε η Apple γίνεται αυτόματα κακιά και τα θέλει όλα δικά της και το παρά κανει με τις πατέντες. Τι να κανει τελικά η Apple για να ηρεμήσετε ? Αλλα όπως λέει και παλιά διαφήμιση jumbo, με κράζεις με θαυμαζεις. Η αμήχανη στιγμή που διαβάζεις ότι η καημένη η apple έχει το θράσος και παραπονιέται κιόλας ότι της κλέβουν και πατέντες Και επειδή δεν ξέρω τι ηλικία έχεις, μια χαρά η apple έπαιρνε από άλλους ιδέες, από το '70 κιόλας, και κανείς (πχ. Jobs) δεν το έκρυψε. Και δεν την κατηγορώ γι' αυτό. Αλλά θέλει θράσος να κατηγορείς άλλους για τα ίδια πράγματα που -κατ' εξακολούθηση- έκανες και εσύ. 1
aris1986 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ευτυχώς που υπάρχουν πατέντες στα περισσότερα πραγματα. Αρχίζει και δουλεύει το μυαλουδάκι τους για να αναπτύσσουν διαφορετικά και πιο εξελιγμένα προϊόντα. Και αμα χρησιμοποιήσεις εν μέρος της πατέντας να πληρώνεις. Δεν έκαψε ο άλλος το μυαλό του τσάμπα για να έρθεις εσυ να το καβατζωσεις. Όπως κάνουν οι Κινέζοι βασικά.
gtzatzis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μεγάλη επιστήμη να σκεφτείς να βάλεις δυο κάμερες σε ένα κινητό...τι να πει και η lg που είχε βάλει από το 2011 στο lg optimus 3D.
Retromaniac Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ευτυχώς που υπάρχουν πατέντες στα περισσότερα πραγματα. Αρχίζει και δουλεύει το μυαλουδάκι τους για να αναπτύσσουν διαφορετικά και πιο εξελιγμένα προϊόντα. Και αμα χρησιμοποιήσεις εν μέρος της πατέντας να πληρώνεις. Δεν έκαψε ο άλλος το μυαλό του τσάμπα για να έρθεις εσυ να το καβατζωσεις. Όπως κάνουν οι Κινέζοι βασικά. Δεν περιμέναμε κάτι άλλο με αυτή την υπογραφή 2
tolstoy Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μήπως το κάνει για να αγοραστεί από την απλ;
Retromaniac Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μήπως το κάνει για να αγοραστεί από την απλ; Δεν αποκλείεται και δεν θα την χάλαγε
Tsakalos! Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 εκεί στην aple είναι κλέφτες.. και επισήμως κλέβουν και εσάς που αγοράσατε της συσκευές τους. πουλάνε έξτρα φορτιστές γρήγορης φόρτισης σε συσκευές 1200 και 1400 ευρώ. δεν έχω δει άλλη τέτοια εταιρεία να κλέβει με τόση ευκολία,αλλά κάτι μου λέει όσο πονάτε σας αρέσει περισσότερο εμπρός στο δρόμο που χάραξε η απλε ...ειπε ο χρηστης “lenovo2014”, που η lenovo εβαζε μεχρι προχθες spyware στις συσκευες της επειτηδες...
l337 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 ...ειπε ο χρηστης “lenovo2014”, που η lenovo εβαζε μεχρι προχθες spyware στις συσκευες της επειτηδες... Ενώ η apple, που είχε σοβαρά 0-day flaws (σχετικά με το apple keychain), και που είχε αιτηθεί να καθυστερήσουν για 6 μήνες τη δημοσίευση της έρευνας (ενώ παράλληλα εκείνη πετούσε χαρταετό) και ενώ ταυτόχρονα τα κενά ασφαλείας εξακολουθούσαν να είναι παρόντα στις πλατφόρμες της , είναι η προσωποποίηση του φωτοστέφανου, ε; Κανείς δεν είναι άγιος. Μόνος ένας αφελής το πιστεύει αυτό.
d_crazy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Θα πληρώσει κάποιο ποσο σαν αποζημίωση και τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα