Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχω ένα Macbook 2016 πριν από λίγο όπως έβλεπα video στο youtube άρχισε να τρεμοπαίζει η οθόνη να βγάζει γραμμές κ να αλλοιώνονται τα χρώματα ώσπου γκρίζαρε και σταμάτησε να ανταποκρίνεται.

Έκανα επανακίνηση αλλα το πρόβλημα παρέμεινε, στα αριστερά της οθόνης έχω μόνιμα αλλοιωμένα χρώματα και όταν ανοίγω το καπάκι πάνω από 90 μοίρες ξανά αρχίζει το τρεμόπαιγμα.

Επικοινώνησα με το κατάστημα από όπου το είχα αγοράσει και με παρέπεμψαν στην infoquest.

P.S. πάλι καλά που είναι στην εγγύηση :) αν και έχω ένα κόμπο στο στομάχι μην μου πούνε ότι δεν το καλύπτει :P

Παίδες αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω, μια πρώτη ματια, σε τι μπορεί να οφείλεται?  :unsure:

Δημοσ.

Μπορείς να μας πεις ποιό μοντέλο είναι? (early, mid ή late 2016?) είχα διαβάσει ότι τα early 2016 15" μοντέλα παρουσιάζαν αυτό το πρόβλημα... λογικά σε καλύπτει η εγγύηση πάντως.

Δημοσ.

Ειναι γνωστο θεμα... λογικα θα στο περασουν στην Εγγυηση το ειχε πει και ο Luιs Rossman το προβλημα αυτο το οποιο ταλαιποωρουσε και πορηγουμενες εκδοσεις απο late16

Δημοσ.

πιο λειτουργικό έχεις?

Την τελευταία έκδοση MacOS high sierra.

Ειναι γνωστο θεμα... λογικα θα στο περασουν στην Εγγυηση το ειχε πει και ο Luιs Rossman το προβλημα αυτο το οποιο ταλαιποωρουσε και πορηγουμενες εκδοσεις απο late16

Πριν λίγο το ταχυδρόμησα, μακάρι να είναι έτσι και να ξεμπερδεύω γρήγορα! :)

Μεταφορικά δικά μου λένε, μην είσαι ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στ' αλεύρι.

Άκου απάντηση!!!  :shock:  :shock:
Δημοσ.

Την τελευταία έκδοση MacOS high sierra.

Πριν λίγο το ταχυδρόμησα, μακάρι να είναι έτσι και να ξεμπερδεύω γρήγορα! :)

Μεταφορικά δικά μου λένε, μην είσαι ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στ' αλεύρι.

Άκου απάντηση!!!  :shock:  :shock:

Ναι, μεταφορικά πληρώνουν μόνο αν έχεις Apple Care (τραγικό κατά την άποψή μου).

EDIT: Πως το έστειλες; Με τι συσκευασία; 

Δημοσ.

Ναι με την συσκευασία. Η εγγύηση 1 ή 2 Χρόνια είναι τελικά? :)

Η ερώτηση ήταν με ποια συσκευασία, όχι αν το έστειλες με τη δική του συσκευασία του  :ph34r: (Μη νομίζει ο "κόσμος" ότι κάνουμε τέτοια ορθογραφικά!)

Πάντως εγώ τη φοβάμαι τη μεταφορά με σκέτη τη συσκευασία. Έβαλες κάποιο περιτύλιγμα;

Σχετικά με την εγγύηση, υπάρχουν πολλές αναφορές ότι με την απόδειξη αγοράς η Infoquest δέχεται τη διετή διάρκειά της.

Έχω και εγώ ένα late 16 και σχέφτομαι να αγοράσω ένα apple care, διότι έχουν βγάλει αρκετές βλάβες τα μοντέλα με τον καινούργιο σχεδιασμό (late 16 μέχρι και σήμερα).

Δημοσ.

Η ερώτηση ήταν με ποια συσκευασία, όχι αν το έστειλες με τη δική του συσκευασία του  :ph34r: (Μη νομίζει ο "κόσμος" ότι κάνουμε τέτοια ορθογραφικά!)

Πάντως εγώ τη φοβάμαι τη μεταφορά με σκέτη τη συσκευασία. Έβαλες κάποιο περιτύλιγμα;

Σχετικά με την εγγύηση, υπάρχουν πολλές αναφορές ότι με την απόδειξη αγοράς η Infoquest δέχεται τη διετή διάρκειά της.

Έχω και εγώ ένα late 16 και σχέφτομαι να αγοράσω ένα apple care, διότι έχουν βγάλει αρκετές βλάβες τα μοντέλα με τον καινούργιο σχεδιασμό (late 16 μέχρι και σήμερα).

Να κανεις ...κλαιει κοσμος/

Δημοσ.

Πήγα ταχυδρομική το παρέδωσα με το κουτί του, τους είπα να το τυλίξουν με κατι κ έφυγα:P

Θα τους πάρω αύριο να ρωτήσω τι παίζει με την διετή εγγύηση και αν την καλύπτουν, αν ναι καλός αν όχι θα αγοράσω applecare.

Προχθές έστειλε ο αδελφός μου το galaxy s7 για service 1χρόνο + 2μήνες Smartphone βρε συ με την θήκη του το tempered glass και ξαφνικά δεν φορτίζει... Είναι να μην σου τύχη.:)

P.S. το Applecare κοστίζει 259€ αν πάθει κάτι εκτός εγγύησης θα πληρώσουμε πολλά περισσότερα... Να ηταν τώρα το Mac εκτός εγγύησης, κλάμα....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα το παρέλαβα, τοποθετήθηκε καινούργια οθόνη, νέο αλουμίνιο, αυτά! 

παρατήρησα όμως ότι κάποια πλήκτρα δεν πατιούνται καλά, πρέπει να ασκήσω δύναμη, τρία γράμματα, ρύθμιση ήχου και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο...
Σχετικά με την εγγύηση που παρέχει είναι 1 έτος  παγκόσμιας εγγύησης του κατασκευαστή, στην περίπτωση μας παρέχεται άλλο 1 έτος υπό προϋποθέσεις, να έχει αγοραστεί εντός ευρωπαϊκής ένωσης σε Ελληνικό κατάστημα με απόδειξη λιανικής και όχι τιμολόγιο αν έχει αγοραστεί από εξωτερικό θα πρέπει να το κάνω εξαγωγή και να μιλήσω με την αντίστοιχη αντιπροσωπεία της τάδε χώρας...
Tώρα με το Apple Care εφόσον καλύπτομαι άλλον έναν χρόνο δεν το περνώ :)
Επεξ/σία από DarkPrince
Δημοσ.

Το επέστρεψα πίσω στην αντιπροσωπία, μου λέει μια υπάλληλος το καλύπτει η εγγύηση και αυτό..:P

Μέχρι στιγμής έχουμε, οθόνη, πληκτρολόγιο, σε μια βδομάδα θα έχουμε μπαταρία κ σε ένα μήνα μητρική:P κάπως έτσι θα πάει το πράγμα...

Θα περάσω την Δευτέρα να το πάρω, το κακό είναι ότι είμαι 16 ημέρες χωρίς λάπτοπ:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...