privateer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Thn kyriakh bgainei kai to teaser http://www.hallemariaberry.com/video.html
aragorn Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Σαμποτάζ! Μην το κατεβάσει κανείς. Κάιζεεεεεεερ!!!
KaizerSoze Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Sas ta'lega!!!! Den me pisteuate alla autoi tha kanoun "To mouni mou floges vgazei,les na einai petrogazi" me tin mauri Crapwoman.... Opoios to dei na tou vgoun ta matia
dim_b Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Αγαπητέ Kaizer, πρόσεχε τα λόγια σου γιά την πρωταγωνίστρια γιά να μην αναγκαστώ να πάρω μέτρα privateer, αν βρεις κανένα πιό αποκαλυπτικό κλιπάκι, μη διστάσεις να το δώσεις. Στην ανάγκη θα κάνουμε ban τους αντιδραστικούς.
privateer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Αγαπητέ Kaizer' date=' πρόσεχε τα λόγια σου γιά την πρωταγωνίστρια γιά να μην αναγκαστώ να πάρω μέτρα [b']privateer[/b], αν βρεις κανένα πιό αποκαλυπτικό κλιπάκι, μη διστάσεις να το δώσεις. Στην ανάγκη θα κάνουμε ban τους αντιδραστικούς. Ontws na plenoun to stoma tous otan milane gia thn Halle
KaizerSoze Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Kante me ban re an thelete,stayrwste me kiolas!!!Tha parw panw mou tis amarties tis WB,tha swsw ton kosmo!!!Oti thelete arkei OUTE ENAS NA MIN PAEI NA DEI TIN "CRAPWOMAN"
LL_NEO Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Νομίζω ότι γενικώς αν καποιος δικαιούται εδώ μέσα ban κακογούστιας(και στο καπάκι έναν ευνουχισμό για αυτά που λέει κατα καιρούς), αυτός είναι πρώτος και καλύτερος o Keysersoze.
KaizerSoze Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Varate,varate twra pou mporeite alla otan tha dwsete 7 euroudakia gia na deite mia m@lakia kai misi me tin tsonto-Berry tha thymithite ton gero-Keyser
LL_NEO Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Θα τα δώσουμε ρε κακόγουστε τσιφούτη γερολαδά γιατί είμαστε κουβαρντάδες
KaizerSoze Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Latreis twn kakwn tainiwn kai twn metriwn gynaikwn eiste alla as opsetai o Allax pou den sas ekane olous kalogoustous san kai mena
LL_NEO Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Να χες το γούστο μου καψερέ. Btw πως σου φαίνεται το γεγονός ότι η άποψή σου περι γυναικών συμπίπτει με τα διάφορα αμερικάνικα γκάλοπ; Γούστο my ass
nikolaos_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Οι πιο ωραίες γυναίκες είναι αυτές που έχουμε δίπλα μας... αλλά καλύτερα να τις λέμε και κανένα "bellucci" για να βελτιώνονται. Συμφωνείτε ή διαφωνείτε?
LL_NEO Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Φίλε μου δεν ξέρω για αυτή που έχεις εσύ δίπλα σου, αλλά όσον αφορά τη δικιά μου, η λέξη Bellucci τιμωρείται από παντόφλα μέχρι και με ισόβιο ban
KaizerSoze Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 LL oti 300 ektamyria katoikoi autou tou planiti epelexan tin dikia mou sta anwtata klimakia einai asfalws kali endeixi.Kai ti egine pou itan Amerikanoi??? "Oh,say can you see....[...]...for the land of the freeeeee,and the hoooome of the braveeeeee!!!Yo Joe"
pseira Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 POia einai re Kaizer i dikia sou giati prepei na moy diefyge to topic! GI Joe rulez! By the way, wraio to CRAPWOMAN pou eipes! LOL!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.