Προς το περιεχόμενο

1st video of Catwoman

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητέ Kaizer, πρόσεχε τα λόγια σου γιά την πρωταγωνίστρια γιά να μην αναγκαστώ να πάρω μέτρα :P

privateer, αν βρεις κανένα πιό αποκαλυπτικό κλιπάκι, μη διστάσεις να το δώσεις. Στην ανάγκη θα κάνουμε ban τους αντιδραστικούς. :lol:

Δημοσ.
Αγαπητέ Kaizer' date=' πρόσεχε τα λόγια σου γιά την πρωταγωνίστρια γιά να μην αναγκαστώ να πάρω μέτρα :P

[b']privateer[/b], αν βρεις κανένα πιό αποκαλυπτικό κλιπάκι, μη διστάσεις να το δώσεις. Στην ανάγκη θα κάνουμε ban τους αντιδραστικούς. :lol:

Ontws na plenoun to stoma tous otan milane gia thn Halle :P

Δημοσ.

Νομίζω ότι γενικώς αν καποιος δικαιούται εδώ μέσα ban κακογούστιας(και στο καπάκι έναν ευνουχισμό για αυτά που λέει κατα καιρούς), αυτός είναι πρώτος και καλύτερος o Keysersoze.

Δημοσ.

Να χες το γούστο μου καψερέ.

Btw πως σου φαίνεται το γεγονός ότι η άποψή σου περι γυναικών συμπίπτει με τα διάφορα αμερικάνικα γκάλοπ; Γούστο my ass

Δημοσ.

Οι πιο ωραίες γυναίκες είναι αυτές που έχουμε δίπλα μας... αλλά καλύτερα να τις λέμε και κανένα "bellucci" για να βελτιώνονται.

Συμφωνείτε ή διαφωνείτε?

Δημοσ.

Φίλε μου δεν ξέρω για αυτή που έχεις εσύ δίπλα σου, αλλά όσον αφορά τη δικιά μου, η λέξη Bellucci τιμωρείται από παντόφλα μέχρι και με ισόβιο ban

Δημοσ.

LL oti 300 ektamyria katoikoi autou tou planiti epelexan tin dikia mou sta anwtata klimakia einai asfalws kali endeixi.Kai ti egine pou itan Amerikanoi???

"Oh,say can you see....[...]...for the land of the freeeeee,and the hoooome of the braveeeeee!!!Yo Joe"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...