Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή εφαρμογή που να μπορεί να αποκρύπτει τα στοιχεία του υπολογιστή. Για να σας εξηγήσω έχω τον κωδικό του fb της μητέρας μου και θέλω να μπω στο fb της χωρίς να το καταλάβει...είναι πονηρή πάει στις ρυθμίσεις λογαριασμού εκεί που λέει ασφάλεια και σύνδεση και πατάει εκεί που λέει από που είστε συνδεδεμένοι και πάντα βρίσκει το κινητό μου η το λάπτοπ μου και κάνει αποσύνδεση και αλλάζει κωδικό....τον βρήκα πάλι τον κωδικό της αλλά θα με ανακαλύψει πάλι.....γνωρίζεται κάτι επί του θέματος?? Σας παρακαλώ όποιος ξέρει Ας μου απαντήσει.

Δημοσ.

Το ίδιο είχε πάθει και μια φίλη μου με την μάνα της αλλά όταν βρήκε γκόμενο της έφυγε η περιέργεια για το φουμπου της μαμάς της, είχε άλλα πράγματα να ασχοληθεί βλέπεις. Το ίδιο θα πρότεινα να κάνεις κι εσύ αν αγαπάς τη μητέρα σου και να σταματήσεις να ασχολείσαι με θέματα ιδιωτικότητας ιδιαίτερα συγγενικών σου προσώπων. Αν πάλι υποπτεύεσαι ότι συμβαίνεικάτι σοβαρό με τη ζωή της καλό θα είναι να απευθυνθείς στο ΣΔΗΕ ή αλλιώς στο Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

• Like 1
Δημοσ.

όταν βρήκε γκόμενο της έφυγε η περιέργεια για το φουμπου της μαμάς της. Το ίδιο θα πρότεινα να κάνεις κι εσύ αν αγαπάς τη μητέρα σου

Συγγνώμη αλλά ειλικρινά πιστεύεις ότι την λένε μαρία και θέλει να μπει στο fb της μάνας της και δεν είναι ο τάκης που θέλει να μπει στο fb της συμμαθήτριας του της ελενίτσας ?

Όποτε κάποιος θέλει να μπει σε κάποιο e-mail/fb ή να κάνει εργασία στο προγραμματισμό της σχολής του, πάντα βλέπουμε νέο λογαριασμό με γυναικεία ονόματα τύπου mairoula24, κτλ. :)

• Like 2
Δημοσ.

Όποτε κάποιος θέλει να μπει σε κάποιο e-mail/fb ή να κάνει εργασία στο προγραμματισμό της σχολής του, πάντα βλέπουμε νέο λογαριασμό με γυναικεία ονόματα τύπου mairoula24, κτλ. :)

Και συ ρε μαρία βάλε 1996, το 1986 σε μεγαλώνει :D

Πέρα από τα αστεία καταλαβαίνεις ότι δεν είναι ηθικό αυτό που ζητάς. Μιλάς για παραβίαση ιδιδωτικών δεδομένων.

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά ειλικρινά πιστεύεις ότι την λένε μαρία και θέλει να μπει στο fb της μάνας της και δεν είναι ο τάκης που θέλει να μπει στο fb της συμμαθήτριας του της ελενίτσας ?Όποτε κάποιος θέλει να μπει σε κάποιο e-mail/fb ή να κάνει εργασία στο προγραμματισμό της σχολής του, πάντα βλέπουμε νέο λογαριασμό με γυναικεία ονόματα τύπου mairoula24, κτλ. :)

Τάκης με μπυροκοιλιά, τριχωτό στέρνο και τατουάζ άγκυρα; Ακόμη κι έτσι να είναι άσε να φανταζόμαστε τη μαιρούλα που ζηλεύει τη μαμά της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...