Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα επειδή η τράπεζα πειραιώς  που είναι κοντά μου πάει λίγο ποιο πάνω τώρα και κάνει δώρο τους κωδικούς για το winbank δεν θα πληρώσω τα 5Ε για να τους πάρω, άπλα θέλω να ρωτήσω για να μην πηγαίνω δυο φορές τι δικαιολογιτικα χρειάζονται για να τους πάρω;  ευχαριστώ πολύ

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι δυστηχως χρεωνει, απλα τωρα επειδη ανοιγει καινουριο καταστημα ουσιαστικα μεταφερεται σε καινουριο θα ειναι δωρεαν να μου δωσουν τους κωδικους για να μην ανεβαινω μεχρι πανω τωρα 2 φορες ειπα να ρωτησω τι χρειαζεται για να παω αμεσως

Δημοσ.

Σορυ για το οφτοπικ,μου εκανε πολυ εντυπωση καθως στη eurobank ειναι δωρεαν.

Οντοπικ τωρα εφοσον εχεις λογαριασμο εχουν ολα τα στοιχεια σου αρα μονο ταυτοτητα.

(Θα εκανα και ενα τηλ πρωτα...)

Δημοσ.

Δεν απαντανε ρε συ αλλιως γιατι να ρωτησω, ουτε και στην εθνικη δεν απαντανε εκει τους κωδικους τους πηρα δωρεαν εδω λεει θελει 5Ε αλλα για ενα μηνα θα εινα δωρεαν λεει απλα για το καλοσορισμα στο νεο καταστημα 

Δημοσ.

Ναι και σε κατι αλλα νουμερα εστειλα και μυνημα δεν απαντησε τελος παντων αν θυμαμαι καλα τοτε ο υπαλληλος μονο ταυτοτητα με ειχε πει και 5Ε στον λογαριασμο, εγω για καλο και για κακο θα παρω και τα χαρτια της εφοριας 

Δημοσ.

Οτε cyta Δεη εναν απο αυτους λες; για την κατοικια; ωραια θα παρω και εναν τετοιον οκ ευχαριστω πολυ 

Δημοσ.

δε χρειάζονται χαρτιά εφορίας ή οτι δηποτε αλλο αν ειναι αυτά μέσα στο σύστημα. Το μόνο που χρειάζεται είναι ενα αντίγραφο λογαριασμού κινητής ενώ αν είναι καρτοκινητό μια βεβαίωση από τον πάροχό σου.

Δημοσ.

οκ ευχαριστω πολυ παιδια και κατι τελευταιο για την πειραιως που τωρα μου συνεβη πηγα να κανω ανανεωση το κινητο μου με 5Ε απο την κοσμοτε με paypal και μου ηρθε μυνημα οτι δεν γινεται η συναλαγη με την καρτα λογω εβδομαδιαιου οριου συναλλαγων της τραπεζας στο εξωτερικο θα μπωρει να γινει η συναλλαγη δευτερα μετα τις 12 το βραδυ τι ειναι αυτο παλι βρε παιδια τωρα;

Δημοσ.

Πηγα σημερα τελικα με ζητησαν μονο το εκκαθαριστικο και εναν λογαριασμο ΔΕΗ ΟΤΕ αλλα επειδη τωρα πηγε το καταστημα εκει πανω δεν ειναι ενημεροι λεει ουτε στην αθηνα, αλλα για να στελνουν τα μυνηματα και να λενε απο τις 13 του μηνα που του το εδειξα θα ειναι δωρεαν οι κωδικοι winbank ειναι ενημεροι για εκει ετσι; τζαμπα ετρεχα δεν ξερουν λεει ακομα και αυριο αν το ανοιξουν 

Δημοσ.

οκ ευχαριστω πολυ παιδια και κατι τελευταιο για την πειραιως που τωρα μου συνεβη πηγα να κανω ανανεωση το κινητο μου με 5Ε απο την κοσμοτε με paypal και μου ηρθε μυνημα οτι δεν γινεται η συναλαγη με την καρτα λογω εβδομαδιαιου οριου συναλλαγων της τραπεζας στο εξωτερικο θα μπωρει να γινει η συναλλαγη δευτερα μετα τις 12 το βραδυ τι ειναι αυτο παλι βρε παιδια τωρα;

Από τα μέσα του 2015 έχουμε capital control, δεν τόχεις ξανακούσει? Ένας από τους περιορισμούς είναι και το ύψος των κεφαλαίων που μπορεί η κάθε τράπεζα να στείλει στο εξωτερικό, και η Πειραιώς έχει ήδη εξαντλήσει το όριο εβδομάδας.

Αν δεν θέλεις να περιμένεις μπορείς να πληρώσεις τα 5€ με χρεωστική κάρτα, αν θες ντε και καλά να κάνεις συναλλαγή με paypal τότε αναγκαστικά θα περιμένεις ως το βράδυ.

Δημοσ.

capital controls για ορισμενο ποσο εγω δεν ξοδεψα ουτε πηρα καμια αγορα μεγαλη τιποτα γιατι δεν με αφηνει; και ο υπαλληλος με ρωτησε αν πηρα κατι και του ειπα με 10Ε πηρα ενα ζευγαρι παπουτσια απο το ebay και στα 10Ε εχουμε περιορισμο;

Δημοσ.

capital controls για ορισμενο ποσο εγω δεν ξοδεψα ουτε πηρα καμια αγορα μεγαλη τιποτα γιατι δεν με αφηνει; και ο υπαλληλος με ρωτησε αν πηρα κατι και του ειπα με 10Ε πηρα ενα ζευγαρι παπουτσια απο το ebay και στα 10Ε εχουμε περιορισμο;

Σου απάντησα ήδη, ο περιορισμός σε αυτή τη περίπτωση είναι για τη τράπεζα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...