Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο με το μερισμα το ειχα παθει σε μπαρ,που πληρωσα ενα σκασμο λεφτα σε ποτα και στο τελος με κερασανε ενα σφηνακι.

• Like 11
Δημοσ.

Αυτο με το μερισμα το ειχα παθει σε μπαρ,που πληρωσα ενα σκασμο λεφτα σε ποτα και στο τελος με κερασανε ενα σφηνακι.

Εμενα ουτε το σφηνακι δεν μου δωσανε.

Δημοσ.

Τελικά άνεργοι που φιλοξενουνται το παίρνουν;

Η κυρια Φωτιου (ευφυως την εβγαλαν αδιαβαστη για να γινει ντόρος και μοιραζε παντου το επιδομα...) χθες πριν τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού είπε ότι μελετάται να μετρησει το ατομικό εισόδημα και όχι το οικογενειακό, οποτε αυτοματα εντάσει τους φιλοξενουμενους ανεργους στο επίδομα απενεργοποιωντας ουσιαστικο τον τροπο με τον οποιο πέταξαν εξω ολους σχεδον τους φιλοξενουμενους ανεργους με μηδενικο εισοδημα και μηδενικη περιουσια εκτος ΚΕΑ και επιστιστικη βοηθεια στις αρχες του χρονου. 

Απο δικου μου τωρα θα σου πω το εξης τεχνοκρατικο. Δε θα το παρουν οι φιλοξενουμενοι ανεργοι θεωρω, η κυρια Φωτιου ηταν αδιαβαστη ή απλα δεν ηθελε να απογοητευσει τους περιπου 1 εκατομμυριου ανεργους που μενουν με τον εργαζομενο πατερα ή μητέρα τους και επισης αν θα το δωσει θα υπαρχουν σπιτια που θα περνει επιδομα και ο πατερας και τα 2 παιδια και η μητερα αν εχει καρτα ΟΑΕΔ...Και φυσικα στη μελετη τους δεν βγαινουν τα κουκια αν σε ενα νυκοκοιριο μπουν 1600 ευρω πριν τα χριστουγεννα. Θα το παρει λοιπον αυτος στον οποιο ανηκει το νυκοκοιριο και αυτος με τη σειρα του θα δωσει κανα 20 ευρω στα παιδια να παρουν κανα τζην και κανα πουκάμισο για τις γιορτες.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ θεωρώ πως θα το πάρουν και οι φιλοξενούμενοι αλλιώς μιλάμε για φιασκο

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/182116/koinoniko-merisma-2017-me-montelo-kea-kai-idika-i-aitisi?m=1

Η Φωτίου πριν από λιγο

Εμένα προσωπικά λογιστής μου είπε πως μπορούν όλοι να το πάρουν δηλαδή και ο ενοικιαστής και αυτός που φιλοξενείται.

Δηλαδή αυτός που ενοικιάζει βγάζει τον χρόνο 2000 χωρίς παιδιά σκυλιά το παίρνει.

Αυτός που φιλοξενείται δεν βγάζει τίποτα, το παίρνει κ αυτός.

Δημοσ.

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/182116/koinoniko-merisma-2017-me-montelo-kea-kai-idika-i-aitisi?m=1

Η Φωτίου πριν από λιγο

Μια απλη διαιρεση του διατειθεμενου ποσου με τον αριθμο των ανεργων δεν αφηνει πολλα περιθωρια αισιοδοξιας.

Δημοσ.

Η Φωτίου πριν από λιγο

πολύ clickbait...Ενταξει στο dikaiologitika προσπαθουν να μεταφερουν και καποια ειδηση...Αλλα δειτε τι γινετε στο newsbomb! Κορακια πραγματικα. Καθε 5λεπτο βγαινει το ιδιο αρθρο με το ιδιο κειμενο με διαφορετικο τιτλο ολο και ποιο ευφανταστα. Ειναι τετοιος ο βαθμος του clickbait που χθες πατησα να διαβασω το υποτιθετε αρθρο με την ειδηση για το μερισμα και μπηκα σε σαιτ που πουλουσε online games...

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα προσωπικά λογιστής μου είπε πως μπορούν όλοι να το πάρουν δηλαδή και ο ενοικιαστής και αυτός που φιλοξενείται.

Δηλαδή αυτός που ενοικιάζει βγάζει τον χρόνο 2000 χωρίς παιδιά σκυλιά το παίρνει.

Αυτός που φιλοξενείται δεν βγάζει τίποτα, το παίρνει κ αυτός.

αυτό που λες δε λέγεται φιλοξενία είναι μισθωτής και ενοικιαστης
Δημοσ.

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/politikes-eidhseis/181800/tsakalotos-se-pano-apo-1-ekat-noikokyria-to-koinoniko-merisma-ta-kritiria?m=1

Παρολο που εγινε πριν τις δηλωσεις του τσιπρα εδω ειναι ολο το ζουμι.1 εκατ. οικογενειες θα παρουν απο 250 εως 900 ευρω απλα θεωρουν ως δικαιουχους ολα τα μελη της οικογενειας παροτι παιρνει το ποσο ο ενας που κανει την αιτηση οπως το κεα.Ετσι βγαινουν και τα νούμερα μιας και το ποσο του μερίσματος ειναι πανω κατω το ιδιο με περσυ και οι δικαιούχοι πανω κατω οι ιδιοι με περσυ 1 εκατ. λεει ο τσακαλωτος 1.4 ηταν περσυ οι συνυαξιουχοι.Η φωτιου λεει ότι δεν είναι για ακραια φτώχια ουτε καν την φτώχια αλλα να δωσω ενα παράδειγμα απο τα πολλα ενα ζευγαρι 50ρηδων με ενα παιδι 20 χρονων φοιτητή για να παρει 600 ευρω πρεπει να εχει εισοδημα οικογενειακο εως 10500 ευρω.Γυρω στο 800ρι τον μήνα εισοδημα δηλαδη.Με 3 ενηλικους και 2 σπιτια(γιατι ο φοιτητής εχει δικα του εξοδα σαν ενα αλλο σπιτι) και με ενφιαδες με φορους με νοικια με ρευματα ζουν αξιοπρεπως με 8 εκατοσταρικα αυτοι?

Δημοσ.

Δηλαδη ενα ζευγαρι παντρεμενο με ενα παιδι που νοικιαζουν σπιτι ποσο θα παρουν?

Περνει ο καθενας ξεχωριστα η μονο αυτος που θα κανει την αιτηση και μετραει για ολους?

Δημοσ.

Αν κατσουμε και γραψουμε ερωτήματα θα πιασουμε 1000 σελιδες μεχρι το βραδυ. Αλλη ερωτηση. Δινει μερος του μερισματος για να καλυψει την παρανομη παρακρατηση υπερ ΕΟΠΥ απο χιλιαδες συνταξιουχους. Τους δινει 300-400 ευρω ενω σε πολλους οι συνολικες παρανομες κρατησεις ειναι 3-4 χιλιαδες ευρω. Σου δινει λοιπον 300 ευρω εναντι των 3000 ή σου δινει 300 ευρω και αυτα ειναι και αν θες παραπανω τρεχα για νεες ομαδικες προσφυγες στο Σ.τ.Ε τις οποιες δεν διαβαζουν καν τα υπουργεια εδω και χρονια?

Αλλη ερωτηση. δινει ενα μερος στην ΔΕΗ για να μην κανεις αυξησεις. Και αν η ΔΕΗ το πασχα ζητησει αυξησεις θα της πουν δωσαμε δωσαμε ή θα τις δεχτουν? Και αν δεν τις δεχτουν αλλα η  ΔΕΗ πει οτι το δωρακι καλυψε απλα τον προηγουμενο χρονο και αρχισουν οι συνδικαλιστες να μιλανε για κοψιμο ρευματος και απεργιες τι γινεται? 

Αλλη ερωτηση. Αν τελικα το επιδομα το παρουν οι συνταξιουχοι εναντι χρωστουμενων για παρανομες κρατησεις, η ΔΕΗ, οι ηδη ωφελουμενοι και επιλεγμενοι στο ΚΕΑ συν καπιοι αρχηγοι οικογενειων οι οποια απορριφθηκαν απο το ΚΕΑ αλλα τωρα με λιγοτερο αυστηρα κριτηρια παρουν το νεο επιδομα τοτε γιατι τοσος ντορος, τοσο μπερδεμα στους ιστοτοπους και γιατι μπηκαν ποτε στο καδρο οι φιλομενουμενοι ανεργοι και γιατι οταν μπηκαν στο καδρο δεν απορριφθηκε απο την αρμοδια αξιωματουχο που εκανε δηλωσεις στα καναλια? Και γιατι ενω η ελληνικη γλωσσα ειναι τοσο πλουσια, δεν μιλασαν καθαρα σε 3 γραμμες οπως περιεγραψα εγω τους πιθανως ωφελουμενους στις προηγουμενες σειρες. Ουσιαστικα η λεξη ανεργοι γιατι μπηκε ποτε στο καδρο αφου τα κριτηρια ειναι αμιγως εισοδηματικα και περιουσιακα και κριτηρια οικογενειακης καταστασης, και δεν παιζει καμια σημασια αν δουλευεις ή οχι?

Δημοσ.

Μ αρέσει που έλεγαν ότι θα δωθεί σε ανέργους άνω των 12 μηνών κλπ κλπ και συνεχίζουν να τα λένε όλα αυτά τα κουλά

Το μέρισμα θα δωθεί καθαρά με εισοδηματικά κριτήρια και με το αν κάποιος είναι φιλοξενούμενος η οχι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...