Ιάσωνbitc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα,διάβασα οτι βάλουν κοινωνικό μέρισμα .Πρέπει να κανω κάποια διαδικασία γραφειοκρατική για να το πάρω? Εγώ και η οικογενειά μου παίρνουμε κληρονομική συνταξη απο τον πατέρα μου που δούλευε σε πανεπιστημιο καθηγητης,δημόσιος υπάλληλος και έχει πεθάνει εδώ και 11 χρόνια, http://www.tanea.gr/news/economy/article/5486356/poioi-tha-laboyn-to-koinwniko-merisma/
panos0100 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/632978-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%B7%CF%82/ εδω θα ρωτησεις φιλε μου
Ιάσωνbitc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Όχι αυτό είναι άλλο το χαμε ρωτησει αλλα δεν το δικαούμασταν το αλληλεγγύης Κανείς?
tsioulak Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ακομα δεν εχει νομοθετηθει τιποτα, βρισκομαστε ακομα στις φημες και στα λογια. Η επικρατεστερη φημη ειναι οτι θα το παρουν οι δικαιουχοι του ΚΕΑ.
Anorymous Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Όχι αυτό είναι άλλο το χαμε ρωτησει αλλα δεν το δικαούμασταν το αλληλεγγύης Κανείς? θα κανεις αιτηση ονλαιν οταν ερθει η ωρα και αν εισαι δικαιουχος θα το παρεις Ακομα δεν εχει νομοθετηθει τιποτα, βρισκομαστε ακομα στις φημες και στα λογια. Η επικρατεστερη φημη ειναι οτι θα το παρουν οι δικαιουχοι του ΚΕΑ. βγηκε σημερα η φωτιου στον παπαδακη ειπε εκτος απο οσους ανηκουν στο κεα θα το παρουν και αλλες οικογενιες πχ αυτοι που ειναι φιλοξενουμενοι και δεν παιρνουν κεα, ακομα ομως τιποτα δεν ειναι σιγουρο
Ιάσωνbitc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 ρωτα και στο forum σου Αντί να στηρίζεις το μικρο μου forum ώστε να μπορέσω να βγάλω κάτι να έχω να τρώω ,κοροιδεύεις από πάνω και κάνεις μεγαλύτερο το insomnia. Έχεις /εχετε πρόβλημα κακίας στο εγκέφαλό σου/σας 1
παπι Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Πες του ότι μοιάζει με Αλβανός. Καλέ άνθρωπε χαχαχαχα
tsioulak Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 βγηκε σημερα η φωτιου στον παπαδακη ειπε εκτος απο οσους ανηκουν στο κεα θα το παρουν και αλλες οικογενιες πχ αυτοι που ειναι φιλοξενουμενοι και δεν παιρνουν κεα, ακομα ομως τιποτα δεν ειναι σιγουρο Αυτο ακριβως, τιποτα δεν ειναι σιγουρο, ειμαστε στα λογια ακομα, παντως οταν βγει κατι σιγουρο καλο θα ηταν να μαθευτει και εδω.
Demetra_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 γιατί το κοινωνικό μέρισμα θα δοθεί σε άτομα του ΚΕΑ; έχει βγει κάτι επίσημο;
tsioulak Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 γιατί το κοινωνικό μέρισμα θα δοθεί σε άτομα του ΚΕΑ; έχει βγει κάτι επίσημο; Κατσε ρε συ, ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι θα δοθει σε δικαιουχους του ΚΕΑ και εσυ θελεις να μαθεις και την αιτιολογια για την επιλογη;
thant Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 γιατί το κοινωνικό μέρισμα θα δοθεί σε άτομα του ΚΕΑ; έχει βγει κάτι επίσημο; Επίσημο όχι. Το σκεπτικό είναι οτι πρέπει να δοθεί στις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. πχ δικαιούχοι του ΚΕΑ, χαμηλοσυνταξιούχοι.
Anorymous Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 γιατί το κοινωνικό μέρισμα θα δοθεί σε άτομα του ΚΕΑ; έχει βγει κάτι επίσημο; γιατι θεωρουνται ευαλοτες κοινωνικες ομαδες, παντως θα δωθει και αλλου
vairass Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μίλησα με την λογιστή και θα δοθεί σε άτομα που δεν παίρνουν καθόλου σύνταξη και παράλληλα δεν βγάζουν φραγκο. Θα δείξει...
Ιάσωνbitc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Το άρθρο στο πρώτο ποστ,γράφει οτι θα παρουν και οι συνταξιούχοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις