ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Με λουρι ή χωρις; Εκπαιδευμενη ή οχι; Με φιμωτρο ή χωρις; Αν ειναι μπουζουκοβια φαση, ενα φιμωτρο επιβάλλεται ψηλέ
panos0100 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Αν ειναι μπουζουκοβια φαση, ενα φιμωτρο επιβάλλεται ψηλέ Αν δεν κανω λαθος κοπελα ειναι η nenya Άλλα ας μην ξεφύγει τώρα το θέμα πήγαμε σε άλλα πεδία συζήτησης άσχετα θα έλεγα ας μεινουμε στο παιδι τωρα, τελικα τι εγινε φιλε μου; τους παρατησες; ή ακομα βγαινεις; 1
Pokemon640 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Με λουρι ή χωρις; Εκπαιδευμενη ή οχι; Με φιμωτρο ή χωρις;(προσωπικά) όλα τα έχω δοκιμάσει, καλά είναι. Προτείνω να της πάρει αυτό, θα της πηγαίνει Με μια αλυσιδίτσα μαζί δεν νομίζω να κάνει αταξίες Εγώ πάντως θα κοιτάξω να βρω μια τέρμα ακοινώνητη σαν και εμένα που δεν θα έχει φίλους και δεν θα θέλει να βγει από το σπίτι. Θα μειωθούν αισθητά οι πιθανότητες να μου την πηδήξει κάποιος θαρρώ, αν εφαρμόσω αυτό το σχέδιο. Να ξέρετε πάντως πως υπάρχει νέα μόδα με τους cuckold αντρες, που γουστάρουν να βλέπουν τη γυναίκα τους να το κάνει μπροστά τους με άλλους, άρα δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου αν εσύ είσαι ανοιχτόμυαλος. Θα στο θέσω διαφορετικά, πως θα βρεθείτε και πως θα δει ο ένας τον άλλο ; πως θα γνωριστείτε ; Για το τελευταίο που είπες, υπάρχει και το αντίστοιχο σε γυναίκες αυτό
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πάντως θα κοιτάξω να βρω μια τέρμα ακοινώνητη σαν και εμένα που δεν θα έχει φίλους και δεν θα θέλει να βγει από το σπίτι. Θα μειωθούν αισθητά οι πιθανότητες να μου την πηδήξει κάποιος θαρρώ, αν εφαρμόσω αυτό το σχέδιο. Παρε ενα ταξι και πες του να σε παει στο 1954, θα βρεις. Να ξέρετε πάντως πως υπάρχει νέα μόδα με τους cuckold αντρες, που γουστάρουν να βλέπουν τη γυναίκα τους να το κάνει μπροστά τους με άλλους, άρα δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου αν εσύ είσαι ανοιχτόμυαλος. Αντι για Ταυγετο σε πηγε San Francisco το ταξι. Παρε το λεωφορειο 2017 και γυρνα πισω.
chrisxkar Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 jesus τι διαβαζω.... Αν η γυναικα η ο αντρας σε θελει θα μεινει μαζι σου αν θελει αυτος ή αυτη να πηδηχτει σημαινει οτι δεν υπαρχει λογος να ειστε μαζι και χανεις τον χρονο σου.Ενας ανθρωπος διαλεγει εναν ανθρωπο για καποια χαρακτηριστικα του και το πιο ηλιθιο απο αυτα ειναι η εμφανιση ,αν σε διαλεγει για την εμφανιση και το δεχεσαι σημαινει πως πρεπει να αναθεωρησεις σε καποια φαση τι αξιζει για εσενα και το τι ψαχνεις σε εναν ανθρωπο. Αν επισης φοβασαι μονιμα αν θα σου την/τον "φαει" καποιος αλλος σημαινει οτι πρεπει να δουλεψεις λιγο τον εαυτο σου γιατι εχεις σοβαρα θεματα αυτοπεποιθησης. Αν δεν μαθεις εσυ πρωτα απο ολα να αγαπας και να σεβεσαι τον εαυτο σου δεν θα το κανει κανεις αλλος. Αν γεμιζεις/συμπληρωνεις/αξιζεις για εναν ανθρωπο δεν υπαρχει τιποτα αλλο περα απο εσενα για αυτον και το αντιστροφο (δεν παν να του/την/σου την πεσει μοντελο θα γοητευθεις μεν αλλα θα σου ειναι αδιαφορο στην τελικη) 4
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Γενικα συμφωνω, αλλα αυτο Ενας ανθρωπος διαλεγει εναν ανθρωπο για καποια χαρακτηριστικα του και το πιο ηλιθιο απο αυτα ειναι η εμφανιση ,αν σε διαλεγει για την εμφανιση και το δεχεσαι σημαινει πως πρεπει να αναθεωρησεις σε καποια φαση τι αξιζει για εσενα και το τι ψαχνεις σε εναν ανθρωπο. ειναι προσωπικη αξιακη κριση μακρια απο την πραγματικοτητα για τους περισσοτερους ανθρωπους. Σε αλλο forum, εχοντας την φωτογραφια μου ως Avatar, η αποψη μου απολαμβανε πολυ μεγαλυτερης αποδοχης απο ο,τι αξιζε, το οποιο δεν μου αρεσε, εξ'ου και ο εξωγηινος. Δεν νομιζω οτι θελουμε, εγω και το περιβαλλον μου, να γινει αυτο ο κανονας. Δεν υπαρχει ενδεδειγμενο βαθος ανθρωπινης προσωπικοτητας γενικοτερα.
vradypous Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Σε αλλο forum, εχοντας την φωτογραφια μου ως Avatar, η αποψη μου απολαμβανε πολυ μεγαλυτερης αποδοχης απο ο,τι αξιζε, το οποιο δεν μου αρεσε, εξ'ου και ο εξωγηινος. Εγώ που τόλμησα και έβαλα σαν αβαταρ τη φάτσα μου πως σου φαίνομαι; Δεν είμαι alpha male και chad; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εγώ που τόλμησα και έβαλα σαν αβαταρ τη φάτσα μου πως σου φαίνομαι; Δεν είμαι alpha male και chad; Για καποιον που ψαχνει να βρει μια τερμα ακοινωνητη σαν και αυτον, η οποια δεν θα εχει φιλους και δεν θα θελει να βγει απο το σπιτι ωστε να μειωθουν αισθητα οι πιθανοτητες να του την πηδηξει καποιος, δεν θα μπορουσες να εισαι καλυτερος Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2017 από Επισκέπτης
billsnake21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Βρε κάντε αυτο που νιώθετε κ γουστάρετε. Σταματήστε να καταπιέζετε το μέσα σας 1
Sheogorath Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Για καποιον που ψαχνει να βρει μια τερμα ακοινωνητη σαν και αυτον, η οποια δεν θα εχει φιλους και δεν θα θελει να βγει απο το σπιτι ωστε να μειωθουν αισθητα οι πιθανοτητες να του την πηδηξει καποιος, δεν θα μπορουσες να εισαι καλυτερος Είσαι λίγο κακούλης, όχι; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Είσαι λίγο κακούλης, όχι; Δεν αφορουσε την εμφανιση του αλλα τις αποψεις του, το σχολιο ηταν διπλης αναγνωσης απο προθεση καθως πηγαινε γυρευοντας.
Sheogorath Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Έχεις δίκιο, μετά τις φαλοκρατικές απόψεις μερικών λες και είμαστε 14ο αιώνα, σταμάτησα να διαβάζω προσεκτικά. 1
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Εγώ που τόλμησα και έβαλα σαν αβαταρ τη φάτσα μου πως σου φαίνομαι; Δεν είμαι alpha male και chad; θελω να σε ρωτησω εδω και καιρο εχεις καμια συγγενεια με τον νικητα τον κλιντ; Γενικα συμφωνω, αλλα αυτο ειναι προσωπικη αξιακη κριση μακρια απο την πραγματικοτητα για τους περισσοτερους ανθρωπους. Σε αλλο forum, εχοντας την φωτογραφια μου ως Avatar, η αποψη μου απολαμβανε πολυ μεγαλυτερης αποδοχης απο ο,τι αξιζε, το οποιο δεν μου αρεσε, εξ'ου και ο εξωγηινος μωρε δεν εβαζες κανεναν μονοχρωμο καμβα τότε, τώρα πάλι άδικο είναι που απολαμβάνει η αποψη σου μικροτερη αποδοχη απ ο,τι αξιζει
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 μωρε δεν εβαζες κανεναν μονοχρωμο καμβα τότε, τώρα πάλι άδικο είναι που απολαμβάνει η αποψη σου μικροτερη αποδοχη απ ο,τι αξιζει
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 καλό είναι, αλλά όχι τελείως μονόχρωμο, ξέρω γω
Προτεινόμενες αναρτήσεις