Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρες γκομενα εκτος αυτου του κυκλου π εισαι τωρα κ αρχισε να κανεις παρεα με τον κυκλο της νεας σου γκομενας αλλιως αρχισε να παιζεις lineage

• Like 3
Δημοσ.

Βρες γκομενα εκτος αυτου του κυκλου π εισαι τωρα κ αρχισε να κανεις παρεα με τον κυκλο της νεας σου γκομενας αλλιως αρχισε να παιζεις lineage

Ωραιος,να κανει παρεα με τους φιλους της γκομενας.

Καλα τα πηγες.

Δημοσ.

Πω πω, με πήγες πίσω στο 2005-2007 πανάθεμα σε

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον πρέπει να είμαι τυχερός που με έναν εκ των τριών καλύτερών μου φίλων γνωριστήκαμε στο 1ο εξάμηνο από το 1ο μάθημα κιόλας της σχολής, ο άλλος ήταν ο κολλητός μου από το σχολείο και ο τρίτος ένας πάλι απ' την σχολή που γνωριστήκαμε αργότερα.

Πάντως ναι, στο 1ο εξάμηνο της σχολής σε πιάνει μια πρόωρη ημικατάθλιψη καθώς η κατάσταση που έρχεσαι αντιμέτωπος είναι εντελώς διαφορετική από το σχολείο, οχι μόνο στο θέμα της παρέας αλλά και γενικότερα. Το καλό είναι πως είναι θέμα χρόνου (6μήνες-1έτος) να τα ξεπεράσεις όλα, να προσαρμοστείς και να βρεις άτομα που θα κάνεις παρέα.

• Like 2
Δημοσ.

Το ΜΟΝΟ που κάνουν είναι να λένε που βγήκαν, που θα βγουν, να ρωτάνε αν έχει καλό κόσμο (??) στο τάδε μαγαζί και να συζητάνε για ρούχα και παπούτσια. 

Το 70% των νεων ετσι ειναι,ενδιαφεροντα μηδεν,μονο ξυδια καφεδες και ινστα.

• Like 3
Δημοσ.

Εγω από την άλλη απολαμβάνω την μοναξιά, δεν θέλω καθόλου νέους φίλους και γενικά πολλούς γύρω από το κεφάλι μου, αν και λόγου δουλειάς δεν έχω ποτέ αυτή την πολυτέλεια.

Εχω έναν φίλο κολλητό από την παιδική ηλικία μου και μου είναι αρκετός, άσχετα εάν είναι Ελλάδα και εγώ στην άλλη άκρη της γης.

Αν θέλεις όμως τόσο πολύ να χωθείς σε μια "παρέα" για τον χαβαλέ και μόνο όχι για κάτι φιλικό,που πλέον έτσι λειτουργούν τα πράγματα καλώς ή κακός, πότε μα ποτέ μην ρίξεις το κεφάλι σου, ασε τους άλλους να το κάνουν για εσένα και να έρθουν να σου μιλήσουν ας πούμε. Δεν χρειάζεται αυτή η μανία εύρεσης φιλίας.

Ψηλά το κεφάλι λοιπόν και κουράγιο!

• Like 2
Δημοσ.

Πρωτον, ετσι οπως ειναι (δυστυχως) τα πραγματα με τα φαρμακεια στην Ελλαδα δεν την λες και περιεργη την απορια τους στο γιατι μπηκες φαρμακευτικη.

Δευτερον, μπορει και να τους εχεις παρεξηγησει αλλα μπορει απλα οι ανθρωποι να εχουν τα συνηθη (μη)ενδοιαφεροντα του λεφτα (ή εστω ανετα οικονομικα) 17αρι 18αρι. Οταν δεν εχεις αλλα προβληματα ειναι ευκολο (σε αυτην την ηλικια) να εισαι ολη την ωρα βολτες και ρουχα/αμαξια/gadgets κλπ.

Τριτον, μηπως απλα το παλικαρι που λες οτι σε ενοχλουν οι αποψεις του ειναι απλα συντηρητικός και εσυ μεγαλοποιεις τα λεγομενα του επειδη τα περνας μεσα απο το πρισμα της δικιας σου ιδεολογιας η οποια ειναι πιο φιλελευθερη και προοδευτικη; (λεω ισως επειδη δεν αποκλειω την περιπτωση να ειναι απλα μ@λ@κας).

Εν κατακλειδι, κανε υπομονη και συγχρονως ψαξε και αλλα ατομα για παρεα, κατα προτιμηση απο τμηματα που δεν εμπεριεχουν μεγαλο αριθμο ατομων με κληρονομικη οικογενειακη επιχειρηση.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ πάντως τώρα είμαι 21 χρονών και μπήκα πρώτο έτος διοίκηση επιχειρήσεων στην ασοεε και ειμαι ξεκαθαρα μονος μου περα απο εναν τυπο που γνωρισα στην πασπ (κλασσικα) και μια γκομενα στη δαπ (παλι κλασσικα) και μιλαμε fb και λεμε κανα γεια... Και ισως προχωρησει δε ξερω, παντως σε γενικες γραμμες ειμαι μονος μου και μου ειναι δυσκολο επισης να βρω παρεες γιατι υπαρχουν τρομερες κλικες... Να ξερεις δεν εισαι μονος σου σε αυτο φιλε, κουραγιο μας!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...