Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Άρε μαν δεν είμαι σαλονικιος ρε γμτ αυτο είναι το πρόβλημα από χωριό είμαι θα ήθελα να ήμουνα μέσα από σαλονικα τέλος πάντων Ρε Πανο, με προβληματισε αυτο περισσοτερο απο ολα.
Sheogorath Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Εμένα ότι κάθεται και βλέπει εκκλησία σε αυτήν την ηλικία. Πάντως TS, προσπάθησε να κάνεις το 105% ακόμα και για αγνώστους. Μέχρι να σε μάθουν και αυτοί σε στυλ "τι κάνω παρέα με αυτόν τον ξένο/μαλάκα" είναι. Ο ένας που σηκώθηκε και σε πήγε σπίτι ήδη έκανε το "105%". Δώσε το κάτι παραπάνω και αν το εκτιμήσουν, θα σε εκτιμήσουν. Αν δεν το εκτιμήσουν, χάνεις τον χρόνο σου μαζί τους. Μέχρι τότε είσαι απλά ένας "απλός τύπος". Γίνει ξεχωριστός, χωρίς να γίνεις παράξενος. Απλό είναι Για να κάνετε παρέα δεν πρέπει να έχετε ίδια δουλειά, να γουστάρετε ίδια πράγματα κτλ, απλά να καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Ανδρεα, αν τιμολογησεις τις συμβουλες σου στο forum θα παιρνεις αυτοκινητο καθε Χριστουγεννα.
Sheogorath Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Προτιμώ ένα "ευχαριστώ, το έκανα και πέτυχε"!
webparts Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μέχρι τότε είσαι απλά ένας "απλός τύπος". Γίνει ξεχωριστός, χωρίς να γίνεις παράξενος. Απλό είναι Για να κάνετε παρέα δεν πρέπει να έχετε ίδια δουλειά, να γουστάρετε ίδια πράγματα κτλ, απλά να καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον. Δεν ειναι απαραιτητο αλλα αμα εχεις ιδια ενδιαφεροντα με καποιον δενεσαι πιο ευκολα και πιο καλα. Αν ταιριαζετε και σαν ανθρωποι τοτε ειναι ολα κομπλε.
vrwmiaris Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Άρε μαν δεν είμαι σαλονικιος ρε γμτ αυτο είναι το πρόβλημα από χωριό είμαι θα ήθελα να ήμουνα μέσα από σαλονικα τέλος πάντων εεε κι αυτός που λες για σοβαρό λόγο ήθελα καθόμασταν και με είδα να φεύγει ο άλλος να πάει να βρει το μωρό ας πούμε πάλι έχει γίνει τέλος πάντων τώρα τι να πούμε πάμε σε άλλα θέματα φιλίας και φεύγουμε και από το θέμα Από πιο χωριό είσαι;
panos0100 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Από πιο χωριό είσαι; Απο Αριδαια κοντα πελλα Εμένα ότι κάθεται και βλέπει εκκλησία σε αυτήν την ηλικία. Πάντως TS, προσπάθησε να κάνεις το 105% ακόμα και για αγνώστους. Μέχρι να σε μάθουν και αυτοί σε στυλ "τι κάνω παρέα με αυτόν τον ξένο/μαλάκα" είναι. Ο ένας που σηκώθηκε και σε πήγε σπίτι ήδη έκανε το "105%". Δώσε το κάτι παραπάνω και αν το εκτιμήσουν, θα σε εκτιμήσουν. Αν δεν το εκτιμήσουν, χάνεις τον χρόνο σου μαζί τους. Μέχρι τότε είσαι απλά ένας "απλός τύπος". Γίνει ξεχωριστός, χωρίς να γίνεις παράξενος. Απλό είναι Για να κάνετε παρέα δεν πρέπει να έχετε ίδια δουλειά, να γουστάρετε ίδια πράγματα κτλ, απλά να καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον. Δεν μ αρεσει η εκκλησια απλα ανοιγω το smartphone μεχρι να τελειωσει ή πιανω κανενα σταθμο με λαικα επισης για να περασει η ωρα
Pokemon640 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Τον συγκεκριμένο που λες ts(μετάφραση : stalactite), παίζει και να τον ξέρω. Θεσσαλονίκη δεν είσαι ; Αυτά αντιμετοπίζονται εύκολα αν δεν σου αρέσουν οι απόψεις κάποιου, μην το παίρνεις στα σοβαρά ότι λέει. Το τι πολιτικό πιστεύω έχει ένας είτε φίλος η εχθρός δεν πρέπει να σε επηρεάζει, αφορά μόνο εκείνον. Το ίδιο και για το αν μιλά απαξιωτικά για τις γυναίκες η όχι. Είχε έναν αριθμό εμπιρειών, 10, 100, 1000, Σπαλιάρας, 10.000 κλπ και έτσι λειτουργεί. Το τι πολιτικά πιστεύω, ακτιβιτικά θέματα, θρησκευτικά, οπαδικά έχει ένας φίλος μου δεν με απασχολεί. Έχω κάνει παρέα με ένα τεράστιο φάσμα ανθρώπων. Αυτό που βαθμολογώ αυστηρά είναι αν ένας Άνδρας/Γυναίκα αυτό που λέει το εννοεί. Π.χ. θα είμαι στο τάδε μέρος αυτή την ώρα, και να βρίσκεται. Να κάνει μια Χ εργασία, και να την ολοκληρώνει στην ώρα του. Ειλικρίνια, απόδοση και Status κοιτάω, να έχει ένα image που να δίνει αγάπη μόνο *ποπ* *ποπ* 1
Cro-Magnon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μου κάνει εντύπωση η όλη φάση. Δεν έχω γνωρίσει άλλους ανθρώπους να ναι τόσο κενοί. Μόνο ντύσιμο και βόλτες. Επίσης διάλεξαν αυτή τη δουλειά λόγω του ότι κάνουν και οι γονείς τους την ίδια δουλειά (τα καλά της φαρμακευτικής) και νομίζουν ότι μάλλον είναι κληρονομικό χάρισμα και όχι ότι θέλει διάβασμα. Εκτός από μια κοπέλα όλοι οι άλλοι απλά να περάσουν τα μαθήματα, μετά πάνε στα φαρμακεία των γονιών τους και ανεβάζουν ψωνίστικα stories στο insta. Ο ένας με πολύ ευγενικό τρόπο μου είπε κιόλας "γιατί ήρθες στην φαρμακευτική εφόσον δεν έχεις φαρμακείο;". Και όλα αυτά με έχουν κάνει να είμαι κάπως, σχεδόν σαν να είμαι παρείσακτος. Φτωχός δεν είμαι, από μικρομεσαία οικογένεια προερχομαι. Κάποιοι από την παρέα είναι αρκετά φραγκάτοι αν και απορώ πως διάβασαν στις πανελλήνιες. Επίσης οδηγούν όλοι εγώ δεν οδηγώ και δεν μπορώ να παίρνω ταξί πότε γλυφάδα πότε κηφισιά ούτε μαρέσει να φορτώνομαι σε άλλους. Έχω γίνει ο μίζερος που θέλει να έχει κοντά μετρό. Χμ... Θα το πω όσο πιο απλά γίνεται και παρακαλώ να μου συγχωρηθει η αθυροστομια:φιλαράκι, απλά διέγραψε αμέσως από τη ζωή σου τα τοξικά άτομα και γαμα το τι θα πει η κάνει ο κάθε φελλός. Κάνε παρέα με άτομα που σου ταιριάζουν κι απόφυγε όλους τους άλλους. Αν δε μπορείς να βρεις κάποιον από τη σχολή σου, δες κάπου έξω από αυτή, στον πραγματικό κόσμο κι όχι σε μαλακιστηρια που ψάχνουν να βρουν ακόλουθους και θύματα της προσωπικής τους ματαιοδοξιας!
stalactite Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μου είπαν τα παιδιά να πάμε θέατρο και να φέρω και την κοπέλα μου να τους τη γνωρίσω αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι θα βαρεθώ χειρότερα και θα αρχίσουν ηλίθιες ερωτήσεις. Χώρια του ότι κάθε φορά που έρχεται κάποιος "guest star" στην παρεα αρχίζουν από την αρχή τις ίδιες ιστορίες η χειρότερη εκ των οποίων αρχίζει από μια κοπέλα "Ε λοιπόν το πως αποφάσισα να σπουδάσω φαρμακευτική είναι πολύ αστεία ιστορία.." Αρχίσαμε και τη συζήτησ που θα πας τα Xmas; Μου ρχεται να τους πω οπου γουσταρω θα παω τσουρεκια μου τα κανατε αλλα ειμαι κύριος.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Θετρο να πας, ειναι ενδιαφερον setup Μου είπαν τα παιδιά να φέρω και την κοπέλα μου να τους τη γνωρίσω
Pokemon640 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 υπάρχουν 2 πτυχές του θέματος, 1η ) προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα να πήγαινα θέατρο με τη κοπέλα μου και μαζί με την "παρέα", όπως προείπε συνφορουμίτης εδώ.. παίζει να είναι ninja κάποιος και να γίνει κάτι που δε θες! 2η ) περίπτωση να μην συμβεί κάτι αρνητικό (σπάνιο) ΑΝ ήταν να πάω θέατρο, σινεμά, βόλτα, θα πήγαινα με τη κοπέλα μου χωρίς να παρεμβάλλεται 3ος. Αν θες να ανεβάσεις το image σου, πήγαινέ την σε ένα χώρο που έχεις status. Παράδειγμα : μπορεί να πάω βόλτα μαζί της σε studio φίλου μου να κάνω πρόβα τα φωνητικά η να παίξω κιθάρα. Εκεί θα χαιρετίσω 5-6 συνεργάτες θα μπω αμέσως σε mood άνεσης και θα το διασκεδάσω. Κάτι ανάλογο μπορεί να κάνεις και εσύ (δεν ξέρω σε τι χώρους κινείσαι, όλο και κάτι θα έχεις στο νου σου). 1
panos0100 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μου είπαν τα παιδιά να πάμε θέατρο και να φέρω και την κοπέλα μου να τους τη γνωρίσω αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι θα βαρεθώ χειρότερα και θα αρχίσουν ηλίθιες ερωτήσεις. Χώρια του ότι κάθε φορά που έρχεται κάποιος "guest star" στην παρεα αρχίζουν από την αρχή τις ίδιες ιστορίες η χειρότερη εκ των οποίων αρχίζει από μια κοπέλα "Ε λοιπόν το πως αποφάσισα να σπουδάσω φαρμακευτική είναι πολύ αστεία ιστορία.." Αρχίσαμε και τη συζήτησ που θα πας τα Xmas; Μου ρχεται να τους πω οπου γουσταρω θα παω τσουρεκια μου τα κανατε αλλα ειμαι κύριος. Κοίταξε φίλε μου το θέατρο προσωπικά εμένα μ αρέσει ο κινηματογραφος πάλι καθόλου, άλλα στο θέατρο να πας με άτομο ή άτομα που αξίζει, εγώ θα σου έλεγα να πας άλλα αν δεις ότι βαριέσαι πάρε την κοπέλα σου και φύγε, βρες μια δικαιολογία. Τώρα όμως μην κοιτάξει κανένας την κοπέλα σου και πάμε αλλού μετά γιατί δεν πας μόνος; πρέπει να την πάρεις μαζί; πες ότι είχε μια δουλειά
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Άρε μαν δεν είμαι σαλονικιος ρε γμτ αυτο είναι το πρόβλημα από χωριό είμαι θα ήθελα να ήμουνα μέσα από σαλονικα τέλος πάντων Μια χαρά είσαι. Σκέψου ότι οι σαλονικιοί μένουν με τους γονείς τους και δεν κάνουν κανονική φοιτητική ζωή ενώ εσύ λογικά νοικιάζεις μόνος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις