panos0100 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μια χαρά είσαι. Σκέψου ότι οι σαλονικιοί μένουν με τους γονείς τους και δεν κάνουν κανονική φοιτητική ζωή ενώ εσύ λογικά νοικιάζεις μόνος.χ Οχι μενω με γονεις δυστηχως
Αλόπη Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Εγώ προτείνω να μην αφήνετε γενικά να βγει έξω η κοπέλα σας, μη τυχόν και σας τη πηδήξουν. 3
Lazlow Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μου είπαν τα παιδιά να πάμε θέατρο και να φέρω και την κοπέλα μου να τους τη γνωρίσω αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι θα βαρεθώ χειρότερα και θα αρχίσουν ηλίθιες ερωτήσεις. Χώρια του ότι κάθε φορά που έρχεται κάποιος "guest star" στην παρεα αρχίζουν από την αρχή τις ίδιες ιστορίες η χειρότερη εκ των οποίων αρχίζει από μια κοπέλα "Ε λοιπόν το πως αποφάσισα να σπουδάσω φαρμακευτική είναι πολύ αστεία ιστορία.." Αρχίσαμε και τη συζήτησ που θα πας τα Xmas; Μου ρχεται να τους πω οπου γουσταρω θα παω τσουρεκια μου τα κανατε αλλα ειμαι κύριος. ακυρο αλλα σου εχει περασει καθολου απο το μυαλο οτι τα ατομα αυτα μπορει να μπαινουν στο φορουμ και τωρα να διαβαζουν ολα αυτα που γραφεις γι αυτους; θα ηταν αρκετα αστεια μια τετοια εξελιξη και καθολου απιθανη.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εγώ προτείνω να μην αφήνετε γενικά να βγει έξω η κοπέλα σας, μη τυχόν και σας τη πηδήξουν. Δεν την αφηνουμε, τοσα συμβαινουν. Εχει γεμισει ο κοσμος σωβινιστες και τεντυμποιδες. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2017 από Επισκέπτης
stalactite Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 ακυρο αλλα σου εχει περασει καθολου απο το μυαλο οτι τα ατομα αυτα μπορει να μπαινουν στο φορουμ και τωρα να διαβαζουν ολα αυτα που γραφεις γι αυτους; θα ηταν αρκετα αστεια μια τετοια εξελιξη και καθολου απιθανη. Ειδικα τα δύο παιδιά αν τους πεις ότι το ίντερνετ δεν είναι μόνο φβ και ινστα παιζει να παθουν το μεγαλυτερο σοκ της ζωής τους. Οι άνθρωποι ζουν σε παραλληλο συμπαν, τίποτα από αυτά που γίνονται σε αυτό το συμπαν των κοινων θνητων δε πεφτει στην αντιληψη τους.
Pokemon640 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 μήπως είναι επιπεδιστές ; πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη ;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Ειδικα τα δύο παιδιά αν τους πεις ότι το ίντερνετ δεν είναι μόνο φβ και ινστα παιζει να παθουν το μεγαλυτερο σοκ της ζωής τους. Οι άνθρωποι ζουν σε παραλληλο συμπαν, τίποτα από αυτά που γίνονται σε αυτό το συμπαν των κοινων θνητων δε πεφτει στην αντιληψη τους. Εχω μια στη δουλεια, το πρωι με ρωταει αν το ΙΚΑ καλυπτει καταψυξη ωαριων, το μεσημερι μου λεει οτι πρεπει να ιδρυθει αστυνομια ζωων για να μην υφιστανται καταπιεση. Την λενε Βιολετα, την αποκαλω Βιολα και δεν μπορει να καταλαβει γιατι.
panos0100 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Η κοπελιά γενικά μιλάω τώρα όσο καλή και όμορφη να είναι άμα ο <<φίλος>> θέλει θα στην πάρει, ζήλια παντού υπάρχει όσο και να μην θέλει ο άλλος, θα την τραβήξει χωρίς να το καταλάβεις. Για μια γυναίκα πόσες παρέες χάλασαν αδέρφια σκοτώθηκαν μεταξύ τους παιδιά μάλωσαν με γονείς φίλοι καρδιακοί σκοτώθηκαν
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Η κοπελιά γενικά μιλάω τώρα όσο καλή και όμορφη να είναι άμα ο <<φίλος>> θέλει θα στην πάρει, θα την τραβήξει χωρίς να το καταλάβεις. Αν την δεσω σε κολωνα βοηθαει?
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Εγώ προτείνω να μην αφήνετε γενικά να βγει έξω η κοπέλα σας, μη τυχόν και σας τη πηδήξουν. Καλα πού ζεις; δεν ξερεις οτι αμα η γυναίκα θελει να πηδηχτεί και σε μπουκάλι να την κλείσεις, θα πηδηξει τον φελλό 1
Pokemon640 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Αν την δεσω σε κολωνα βοηθαει? Ναι, αλλά μη τη δέσεις μόνο, κάνε και κατιτις παραπάνω
panos0100 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δεν είπαμε να την δέσουμε βρε παιδιά στου αραβια είμαστε που κρατάν τις γυναίκες σκλάβες βεβαίως και δεν είπαμε αυτό, την βγάζεις δοκιμαστικά και βλέπεις πόσο πιστή είναι, ή ακόμα καλύτερα το παλιό κόλπο του φίλου, δηλαδή βάζεις την κοπέλα σου να πάρει τον φίλο σου και να του την πέσει, αν δώσει γκάζι ο φίλος δεν είναι φίλος τότε, ενώ σαν έμενα που το έκαναν αυτό πήρα τον φίλο μου και του το είπα ότι με πήρε η γκόμενά του και μου την έπεσε, <<εεε αα οχιιι>> θα την σκοτωσω ρε συ, είσαι αληθινός φίλος μου είπε
Αλόπη Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Άντρας ή γυναίκα, δεν έχει σημασία, αν θέλει ν' απιστήσει, θα το κάνει. Και θα το κάνει εκεί που δεν θα μπορέσει η δική του ή ο δικός της να πάρει μυρωδιά. Πρέπει να 'ναι κανείς κωθώνι για να πάει στο γύρω γύρω ή να μη νοιάζεται καν. Όσο για το να βάλεις τρίτο πρόσωπο για τεστ, άστα να πάνε. Δεν λέω να κοιμάσαι όρθιος, αλλά διαφέρει το να βάζεις βαλτό για να τεστάρεις τη σχέση σου.
vradypous Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πάντως θα κοιτάξω να βρω μια τέρμα ακοινώνητη σαν και εμένα που δεν θα έχει φίλους και δεν θα θέλει να βγει από το σπίτι. Θα μειωθούν αισθητά οι πιθανότητες να μου την πηδήξει κάποιος θαρρώ, αν εφαρμόσω αυτό το σχέδιο. Να ξέρετε πάντως πως υπάρχει νέα μόδα με τους cuckold αντρες, που γουστάρουν να βλέπουν τη γυναίκα τους να το κάνει μπροστά τους με άλλους, άρα δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου αν εσύ είσαι ανοιχτόμυαλος.
*nenya* Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 την βγάζεις δοκιμαστικά και βλέπεις πόσο πιστή είναι... Με λουρι ή χωρις; Εκπαιδευμενη ή οχι; Με φιμωτρο ή χωρις; 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις