Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Πρόσφατα είχα ενα θέμα με τον θερμοσίφωνα του σπιτιού μου ( είχε τρυπήσει ελάχιστα η αντίσταση εξωτερικά και έσταζε ) με αποτέλεσμα να είχα υγρασία. Να μην τα πολυλογώ, έφτασε η ώρα να αδειάσω το νερό απο μέσα του με έναν αλφαδοσωλήνα. Πάω να τον βάλω στην είσοδο του κρύου νερού αφού έχω βγάλει την βαλβίδα του, και δεν χωράει!!! που κανονικά πρέπει να πάει και μέχρι τον πάτο(6mm σωλήνας). Καλαμάκι η κάτι πιο λεπτό χωράει οπότε φταίει το πάχος του. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουνε πιο μικρού πάχους; πχ 2-3-4mm. Τελικά το νερό το έβγαλα ανοίγοντας την υπάρχων διαρροή ακόμα παραπάνω αφου ήτανε που ήτανε τρύπια :PΣας έχει τύχει κατι τέτοιο; Θερμοσίφωνας 6 ετών και δείτε άλατα που είχε μέσα!!! :o 

Δημοσ.

Έχω βγάλει και περισσότερα σε μικρότερο χρονικό διάστημα... Δεν έχει να κάνει με τον θερμοσιφωνα αλλα με την ποιότητα του νερού...

Δημοσ.

Έχω βγάλει και περισσότερα σε μικρότερο χρονικό διάστημα... Δεν έχει να κάνει με τον θερμοσιφωνα αλλα με την ποιότητα του νερού...

Σου έχει τύχει ποτέ να έχεις κάποιο θέμα με τον αλφαδοσωλήνα; Η να προκύψει κάτι αρνητικό αφού καθαρίσεις όλα αυτά τα άλατα;

Δημοσ.

καταλαβες οτι το ανοδιο εχει εξαφανιστει;;;;;;δεν φταιει ουτε το νερο.τον δουλευεις φουλ,γιαυτο τα αλατα και το ανοδιο.χαμηλωσε λιγο θερμοστατη τουλαχιστον.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...