Lanike71 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Έχει να μου προτείνει κάποιος καλές τέτοιες λάμπες; Έχω πάρει από 100 καταστήματα, Ελλάδα, Κίνα, αλλά δεν... Οι μόνες που δε δοκίμασα είναι philips, αλλά με φρεναρουν τα 5-6 ευρώ που κάνει η μία αν δεν κάνω λάθος.
Lanike71 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Οι 30.000 ώρες δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση. 1000 και πολλές λέω.
ParhsG Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Και εγώ ειχα προβληματα. Κατι geyer (κινεζικες) ειχαν φλικερ απο την αρχή. Η οσραμ η μια τωρα παιζει. Γενικά μονο με philips δεν εχω προβλημα. Στην περιπτωση σου παντως μπορεί να υπάρχει καποιο προβλημα ηλεκτρολογικό δε ξερω τι.
achilles_g_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Εγώ παίρνω από τοπικό ηλεκτρολόγο g9. H μάρκα είναι brand (led samsung), δεν μου έχει καεί ποτέ καμία. Την αγοράζω στα 4 ευρώ, φαντάζομαι σε μεγάλη πόλη θα την βρεις φθηνότερα αλλά δεν είναι dimmable.
dtzgr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Γνωστό κατάστημα γερμανικών συμφερόντων με υλικά, εργαλεία κλπ έχει αυτή την περίοδο προσφορά σε κάποια συγκεκριμένα μοντέλα LED Philips. Αν και οι G9 δεν είναι (απ' όσο θυμάμαι) στα μοντέλα προσφοράς, ίσως κάποιος που ενδιαφέρεται να άξιζε να ρίξει μια ματιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα