Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... η πτυχιακή εργασία είναι απαραίτητο να περασει απο επιτροπη βαθμολογησης? Εχει τυχει κανεις να βαθμολογηθει χωρις παρουσιαση ή να περασει μονο απο τον καθηγητή του?

Δημοσ.

Καλησπέρα... η πτυχιακή εργασία είναι απαραίτητο να περασει απο επιτροπη βαθμολογησης? Εχει τυχει κανεις να βαθμολογηθει χωρις παρουσιαση ή να περασει μονο απο τον καθηγητή του?

Να βαθμολογηθεί χωρίς καθόλου παρουσίαση αποκλείεται 100%.

Να παρουσιάσει μόνο στον καθηγητή του, εξαιρετικά σπάνιο αλλά δεν αποκλείεται να συμβεί.

Δημοσ.

Εξαρτάται από το καθηγητή που είναι υπεύθυνος για τη πτυχιακή σου, αν είναι παραλίας όπως εκείνος που είχαμε στη δική μας πτυχιακή, παίρνεις βαθμό και χωρίς παρουσίαση, εξαρτάται όμως και από τους υπόλοιπους καθηγητές που είναι στην επιτροπή. 

Δημοσ.

Εξαρταται απο το τμημα (δηλαδη τον κανονισμο του τμηματος), τον καθηγητη που κανεις την πτυχιακη ακομα και την σχεση του καθηγητη με την γραμματεια του τμηματος σε μερικες περιπτωσεις.

Δημοσ.

ακόμα και να έρθει μόνο ο καθηγητής σου να τα πείτε για καφεδάκι αν προβλέπονται 3 θα πάρεις βαθμό από 3 ακόμα και αν δεν έρθουν...

για κάτι τέτοιο παίζει ρόλο η σχέση του καθηγητή με τους άλλους 2 της επιτροπής..

εγώ όταν είχα παρουσιάσει διπλωματική είχα παρουσιάσει με 2 από τους 3 γιατί ο ένας ήταν νοσοκομείο και επίσημα πήρα βαθμό μόνο από τους 2, αλλού ενδεχομένως θα έπρεπε να αντικατασταθεί από άλλον (αν και αυτό πρέπει να περάσει από συνέλευση τμήματος και είναι χρονοβόρο)  

Δημοσ.

Ανάλογα με το τμήμα και τους καθηγητές. Εγώ δεν παρουσίασα, όπως και πολλοί συμφοιτητές μου. Απλά πήγα έπιασα τους καθηγητές (που είχα διαλέξει εγώ για εξεταστική επιτροπή) και μου έβαλαν τον ίδιο βαθμό με τον επιβλέπων. Και να σου πω την αλήθεια ψιλοξενέρωσα γιατί πήγε τζάμπα ο χρόνος που σπατάλησα για να φτιάξω και να μάθω να λέω σε 10 λεπτά την παρουσίαση.

Δημοσ.

ε κι εγώ που παρουσίασα και είχα έναν και μου τα έπρηζε για λεπτομέρειες στη μεθοδολογία τι κατάλαβα; απλά διαφωνούσα με πρόεδρο άλλου τμήματος κι εγώ και ο επιβλέπων για το ποιος ήταν λάθος.. 

μετά ήθελε να μου βάλει βαθμό με .5 και μόλις το πάω στη γραματεία μου λένε δεν προβλέπονται δεκαδικοί βαθμοί στο δικό μας τμήμα, τράβα βρες τους να σου τον αλλάξουν με ακέραιο προς τα πάνω ή προς τα κάτω..  :unsure:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...