adamadini Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας, Σήμερα διαπίστωσα πως τα σχόλια που κάνω σε διάφορες σελίδες στο facebook πιάνονται αυτομάτως ως spam. Έκανα κ αλλαγή κωδικού μήπως είχε γίνει παραβίαση στον λογαριασμό μου, αλλά μάλλον το πρόβλημα είναι ότι παίρνω μέρος σε διαγωνισμούς κ κάνω καθημερινά πολλά likes, shares κ σχόλια. Πως μπορώ να κάνω άρση του spam εφόσον επί της ουσίας δεν είναι; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Alexlooker Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Σταματα να εισαι ενοχλητικος, και ισως το facebook σου δωσει αφεση αμαρτιων! (σε συγχωρέσει)
adamadini Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μα αυτό είναι το θέμα, ότι δεν ενοχλώ κανέναν ούτε κάνω spam, απλά παίρνω μέρος σε διαγωνισμούς κ είναι κάτι που κάνω εδώ κ 2-3 χρόνια χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα.webparts το διαπίστωσα γιατί πήγα να ανατρέξω σε ένα σχόλιο που είχα κάνει κάποιες ώρες πριν κ μου έλεγε "Το σχόλιό σας επισημάνθηκε ως σπαμ. Εμφάνιση σχολίου" κ όταν το χαρακτηρίζω ότι δεν είναι spam μου λέει πως μόνο εγώ κ η σελίδα μπορούν να δουν το σχόλιο μου. Μήπως φταίει ότι σε κάθε σχόλιο μου κάνω tag κ έναν φίλο μου για να κάνει κ αυτός τους διαγωνισμούς;
webparts Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Λογικα καποιοι χρηστες επεσημαναν τα post σου ως "spam". Πιθανοτατα ατομα απο τη friendlist σου βαρεθηκαν να βλεπουν στα νεα τους να σχολιαζεις για διαγωνισμους. Καλο θα ειναι να μειωσεις λιγο αυτη τη δραστηριοτητα,γιατι αν κανουν γενικοτερα reports στο λογαριασμο σου μπορεις να φας μεχει και διαγραφη.
adamadini Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Τέλεια... κ δεν ξέρουμε μέχρι πότε θα ισχύει αυτό, ε; Ή πολύ πιθανό είναι να το έκανε κάποιος που δεν έχω δεχτεί σαν φίλο γιατί έχω φίλους πολύ λίγα άτομα που αυτοί μου έχουν κάνει add, επίσης όλες οι κοινοποιήσεις μου είναι δημόσιες. Δεν μπορώ να βρω κ τρόπο να επικοινωνήσω με κάποιο staff του facebook κ αν ασχοληθούν μαζί μου φυσικά.
webparts Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Τέλεια... κ δεν ξέρουμε μέχρι πότε θα ισχύει αυτό, ε; Ή πολύ πιθανό είναι να το έκανε κάποιος που δεν έχω δεχτεί σαν φίλο γιατί έχω φίλους πολύ λίγα άτομα που αυτοί μου έχουν κάνει add, επίσης όλες οι κοινοποιήσεις μου είναι δημόσιες. Δεν μπορώ να βρω κ τρόπο να επικοινωνήσω με κάποιο staff του facebook κ αν ασχοληθούν μαζί μου φυσικά. Δεν ειναι και το πιο ευκολο να επικοινωνησεις με staff. Εχει χιλιες δυο μαλακιες αλλα δεν εχουν το ξεκαθαρο contact link. Δοκιμασε να ρωτησεις εδω https://www.facebook.com/help/community/ask/ 1
adamadini Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Ελπίζω να βρω μια άκρη.. Καλή συνέχεια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα