Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το lg stylo 2 εδω και πολλα χρονια. Μου αρεσε τοσο που επαιρνα το ιδιο 2 φορες που το εσπασα. Τωρα λεω να αλλαξω και να παρω κατι διαφορετικο, αλλα επειδη δε το παρακολουθουσα ποτε με το λιγο research που εκανα βρισκω παρα πολλες επιλογες, ολες φενονται καλες και απο μαρκες που πρωτη φορα ακουω. Αυτα που ψαχνω/προτιμω σε ενα κινητο ειναι τα εξης:

1. Τετραγωνo σχημα

2. Μικρα bezel η και καθολου

3. Καλη καμερα

4. Καλη μπαταρια

5. Να φενεται λιγο κυριλε πχ οπως το mi mix 2 που ειδα, δηλαδη οχι με πλαστικο καπακι πισω.

6. Οθονη 5.5 και πανω

7. Τιμη γυρο στα 400-450, αν υπαρχει τιποτα απο κινα πιο φτηνο ακομα καλυτερα

Απο specs δε ξερω τι χρειαζομαι αλλα δε παιζω πολλα παιχνιδια, αλλα να σηκωνει κανα racing game κτλ. Απο storage φανταζομαι κατι μετριο μου κανει, δεν αποθηκευω πολλα βιντεο κτλ αλλα να εχει χωρο για apps για ενα μεσο χρηστη.

Εντιτ: δε με πειραζει να ειναι το προηγουμενο μοντελο μιας εταιριας αν εχει αυτα που ψαχνω.

Δημοσ.

Ξερουμε ποτε ανακοινωνεται και ποτε ειναι το release date του 1+5t

σε 23,5 ωρες ανακοινωνεται

srXmvXe.gif

και σε 5 και σημερα release

Δημοσ.

Τα 1+ μαρεσουν αλλα με χαλαει λιγο το πισω μερος, φενεται λιγο φτηνιαρικο με το σημα και δε ξερω αν ειναι αλουμινενιο unibody (ειναι; )

Δε με χαλαει ομως. Αναμεσα στο honor 8, mi mix 2 και zte zenphone 3 ποιο ειναι καλυτερο; δε θελω samsung θελω κατι διαφορετικο

Δημοσ.

Ουτε ενας δεν προτεινε το LG G6 που ειναι μονοδρομος στα χρηματα αυτα,και καλυπτει ακριβως ολα οσα ψαχνει?

400-450ευρω λεει ο ανθρωπος και του προτεινεται το OnePlus5t το οποιο μπορει να κοστιζει και πανω απο 500?

Το LG G6 το κοίταξες?

Με προλαβες :P

• Like 2
Δημοσ.

Ουτε ενας δεν προτεινε το LG G6 που ειναι μονοδρομος στα χρηματα αυτα,και καλυπτει ακριβως ολα οσα ψαχνει?

400-450ευρω λεει ο ανθρωπος και του προτεινεται το OnePlus5t το οποιο μπορει να κοστιζει και πανω απο 500?

Με προλαβες :P

στα κινεζομάγαζα το τιμολόγησαν στα 499$ (426€) δεν χάνει τπτ να περιμένει αν δεν βιάζεται

Δημοσ.

στα κινεζομάγαζα το τιμολόγησαν στα 499$ (426€) δεν χάνει τπτ να περιμένει αν δεν βιάζεται

Στα Σκρουτζαδικα 403€ χωρίς μεταφορικά.

Άκυρο για το 1+5 λες...

Δημοσ.

Προφανως και μπορει να περιμενει.

Δημοσ.

Μπορω να περιμενω. Ξεχασα να πω οτι ειμαι εξωτερικο-αμερικη αλλα πανω κατω οι τιμες ειναι ιδιες, αντε να ναι λιγο πιο φτηνα εδω. Το 1+5τ θα κανει 550$ καπου διαβασα, ειναι λιγο πιο πανω απ οσα ηθελα να δωσω αλλα δε το αποκλειω, μηπως ομως τα specs του ειναι overkill για αυτο που ζηταω εγω? Μηπως μπορω να γλυτωσω 2 κατοσταρικα και να παρω κατι που θα με καλυπτει; βασικα οτιδηποτε παρω θα μαρεσει θυμιζω ερχομαι απο lg stylo 2..απλα ξαχνω για το bang for your buck

Δημοσ.

αφού είσαι Αμερική και αν η τιμή του 1+5Τ δεν είναι στα μέτρα σου τότε χτυπά το google pixel xl

Δημοσ.

Λοιπον εχασα ποση ωρα να παρακολουθω ενα presentation του 1+5 και ελεγε τοσα πολλα για τη καμερα και λεω ενταξει θα ναι γαματη και μετα παω να δω s8 vs 1+5 στη καμερα και το s8 ειναι πολυ πιο καλυτερο. Λεω ενταξει ειναι και πιο ακριβο κατσε να δω s7 και s6, και τα δυο καλυτερα του 1+...θα εχει καλυτερη καμερα το 5τ γιατι του 5 ειναι χαλια αν το συγκρινεις ακομα και με s6. Ξενερωσα λιγο με το 1+, το s6 ειναι πιο ομορφο πιο φτηνο πιο κυριλε και πολυ πιο καλη καμερα-και φενεται και πιο καινουργιο.

Pixel ειναι 599$..ξεφευγει πολυ

Στο s6 η s7 θα καταληξω μαλλον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...