coniste Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα στην ομαδα. Εχω ενα προβλημα εδω και καμια βδομαδα με το 4 ετων πλεων pc μου. Δεν ειχα αντιμετωπισει ποτε καποιο τετοιο προβλημα μεχρι που αρχισε το crash/freeze. Συγκεκριμενα, παγωνει η οθονη (οχι bluescreen ή κατι τετοιο) και χρειαζεται restart απο το κουμπακι διοτι τιποτα αλλο δεν δουλευει. Το παθαινω 1-2 φορες τη μερα, συνηθως οταν παιζω LoL,CS:GO αλλα οχι μονο, μου εχει τυχει και απλα οταν ειμαι αραχτος στο youtube. Επισης εχω παρατηρησει καποιες φορες οταν γινεται alt tab ενω ειμαι στο LoL, πεφτουν τα fps απο 150-200 στα 40-50 και χρειαζεται να κανω restart το game. Προσπαθησα μεχρι στιγμης απο οδηγους που βρηκα στο google, μηπως και λυσω το προβλημα, αλλα ματαια. Αρχικα εκανα uninstall τα drivers της gpu με το DDU. Επειτα εγκαταστηθηκαν επιτυχως τα τελευταια drivers που πηρα απο το site της nvidia. Στα BIOS εγινε update στην τελευταια εκδοση. Επισης ελεγχθηκε η ram με memtest περιπου 8-9 ωρες, δεν μου εβγαλε καποιο error. Δεν βρηκα κατι αλλο για να τεσταρω, οποτε ζηταω τα φωτα σας. Τα specs του PC μου ειναι ολα εδω Site: http://speccy.piriform.com/results/qkFk3phtXfHECftcsfXC8XQ
Alexlooker Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Graphics M2432 (1920x1080@60Hz) Αυτη τι ειναι; (αφου δεν εχεις i-gpu) 2047MB NVIDIA GeForce GTX 660 (Gigabyte): 31 °C
coniste Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Graphics M2432 ([email protected]) Αυτη τι ειναι; (αφου δεν εχεις i-gpu) 2047MB NVIDIA GeForce GTX 660 (Gigabyte): 31 °C Ειναι η οθονη LG M2432(1920x1080@60Hz) Δεν καταλαβαινω τι θες να πεις
meletis_m Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Το τροφοδοτικό ποιό είναι; Επίσης έχει κάνει έλεγχο στο μηχανικο δίσκο;
libereas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Σε παρόμοια περίπτωση που 'χα έφταιγε η κάρτα γραφικών (όχι οι drivers η ίδια η κάρτα) την άλλαξα και λύθηκε.
coniste Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Το τροφοδοτικό ποιό είναι; Επίσης έχει κάνει έλεγχο στο μηχανικο δίσκο; Thermaltake Hamburg 530W Ξεχασα να αναφερω τον δισκο, εκανα ναι, δεν μου εβγαλε καποιο error. Σε παρόμοια περίπτωση που 'χα έφταιγε η κάρτα γραφικών (όχι οι drivers η ίδια η κάρτα) την άλλαξα και λύθηκε. Να φανταστω δεν υπαρχει καποιο software που να μπορω να τσεκαρω αν κατι δεν παει καλα, μονο με δοκιμη σε αλλο pc?
libereas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 εικάζω gpu benchmark αλλά πάλι το ίδιο θα σου κρασάρει λογικά. Ή το αντίθετο. gpu από άλλο pc στο δικό σου. 1
tenniskiller Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Εχω lenovo pc, περίπου τέσσερα χρόνια πρίν με windowsτα προηγούμενα του 10,νομίζω τα 8 ή9 είναι. Τελευταία δεν έβρισκε wifi και έκανα επαναφορά δικτύου μερικές φορές μέχρι που κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις και δεν με αφήνει ούτε τον κωδικό εισόδου να πατήσω. Ξέρει κανείς πως να μπώ έστω manual να του κάνω format ή έστω κάποια λύση για να το φτιάξω αν γίνεται χωρίς να το πάω σε τεχνικό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα