papresa Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Έχω μία κάρτα συνδεδεμένη με 2 λογαριασμούς αλλά μου είπαν από την τράπεζα ότι αγορές μπορώ να κάνω μόνο από τον πρώτο. Ενώ στο ΑΤΜ κάνω συναλλαγές και στους 2 λογαριασμούς. Σήμερα όμως στο σούπερ μάρκετ δίνει η πελάτισσα πριν από εμένα την κάρτα και ρωτάει η πωλήτρια: από ποιον λογαριασμό να τα πάρω; Τι γίνεται;
ParhsG Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Αν ειναι οψεως η ταμιευτηρίου εχεις επιλογη αλλα οχι παντου
papresa Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ο ένας είναι ταμιευτηρίου, ο άλλος ΔΕΝ είναι όψεως.
zio10 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Έχω μία κάρτα συνδεδεμένη με 2 λογαριασμούς αλλά μου είπαν από την τράπεζα ότι αγορές μπορώ να κάνω μόνο από τον πρώτο. Ενώ στο ΑΤΜ κάνω συναλλαγές και στους 2 λογαριασμούς. Σήμερα όμως στο σούπερ μάρκετ δίνει η πελάτισσα πριν από εμένα την κάρτα και ρωτάει η πωλήτρια: από ποιον λογαριασμό να τα πάρω; Τι γίνεται; Λογικά έβγαλε το μηχάνημα επιλογή όψεως ή ταμιευτηρίου και ρώτησε από που να πάρει. Το βγάζουν και με ένα λογαριασμό. Πχ εμένα σε κάρτα της εθνικής που είναι συνδεμένη μόνο σε λογαριασμό ταμιευτηρίου μου βγάζει πάντα την επιλογή σε pos και πρέπει να διαλέξω ταμιευτήριο. Όπως επίσης κι αν έχεις πιστωτική που είναι συνδεμένη με λογαριασμό δεν μπορείς να τραβήξεις από το λογαριασμό όταν ψωνίζεις, τραβάει αυτόματα από το υπόλοιπο της πιστωτικής.
Joshua21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ο ένας είναι ταμιευτηρίου, ο άλλος ΔΕΝ είναι όψεως. Άρα και οι δύο είναι ταμιευτηρίου... Σε αυτό που ρωτάς τώρα, ΔΕΝ έχεις επιλογή ποιος λογαριασμός θα χρεωθεί, χρεώνεται πάντα ο κύριος. Η ερώτηση που κάνει η ταμίας του s/m γίνεται ΜΟΝΟ αν έχεις χρεωστική κάρτα της Εθνικής, και σε ρωτάει αν ο κύριος λογαριασμός είναι τρεχούμενος(όψεως) ή ταμιευτηρίου.
teddy71 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ισως να παιζει ρολο το μηχανακι του καταστηματος. Παντως στην καρτα εθνικης που εχω με δυο λογαριασμους ταμιευτηριου με ρωτανε απο πιο λογαριασμο θελω. 1
papresa Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Η δική μου είναι Eurobank. Πάντως ευχαριστώ, κάτι ψιλοκατάλαβα.
Ndana Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Γεια σας εχω δυο λογαριασμούς κ δυο κάρτες .η μια καρτα έληξε κ θέλω να βάλω τους δυο λογαριασμούς στην μια κάρτα. στο e-banking είναι αυτή που έχει λήξει.. καταθέσεις και αναλήψεις θα φαίνονται από την νέα;
Joshua21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 12 minutes ago, Ndana said: Γεια σας εχω δυο λογαριασμούς κ δυο κάρτες .η μια καρτα έληξε κ θέλω να βάλω τους δυο λογαριασμούς στην μια κάρτα. στο e-banking είναι αυτή που έχει λήξει.. Βασικά το e-banking αφορά πρόσωπο, και σε αυτό μπορείς να δεις οτιδήποτε είναι δικό σου (λογαριασμούς, κάρτες, δάνεια κτλ). Εφόσον και οι δύο κάρτες είναι της ίδιας τράπεζας και γράφουν πάνω το δικό σου όνομα τότε τις βλέπεις και τις δύο στο e-banking σου, εκτός και αν έχεις ορίσει κάτι διαφορετικό στις επιλογές εμφάνισης. 22 minutes ago, Ndana said: καταθέσεις και αναλήψεις θα φαίνονται από την νέα; Εδώ δεν πολυκαταλαβαίνω τι εννοείς, σε μια συγκεκριμένη κάρτα φαίνονται οι κινήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί με την συγκεκριμένη κάρτα, αν εννοείς κάτι άλλο διευκρίνησε.
Ndana Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Αν συνδέσω τον λογαριασμό απο την κάρτα που έληξε με τον λογαριασμό της ισχύουσας κάρτας οι καταθέσεις και αναλήψεις θα φαίνονται απο την ισχύοντα .. αυτό εννοώ Ο λογαριασμός που η κάρτα έληξε έχει και συνδικαιούχο ο οποίος έχει στο e Banking τον λογαριασμό
australis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν συνδεσεις το δευτερο λογαριασμο στην ιδια καρτα, οταν βαζεις τη καρτα στο ΑΤΜ της τραπεζας σου θα επιλέγεις πρωτα ποιο λογαρισμό θα χρησιμοποιήσεις. Αν είσαι στο εξωτερικό ΔΕΝ θα μπορεις να κανεις επιλογή, και θα χρησιμοποιειτε πάντα ο κύριος λογαριασμός (1ος) Σε ΑΤΜ αλλης τραπεζας στην Ελλάδα , δεν ξερω τι γίνεται - δεν το εχω δοκιμάσει Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2023 από australis
Ndana Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Ισχύει οτι μπορείς να να κάνεις ανάληψη με την ταυτότητα μονο μεσα απο το γκισέ; 4 λεπτά πριν, australis είπε Αν συνδεσεις το δευτερο λογαριασμο στην ιδια καρτα, οταν βαζεις τη καρτα στο ΑΤΜ της τραπεζας σου θα επιλέγεις πρωτα ποιο λογαρισμό θα χρησιμοποιήσεις. Αν είσαι στο εξωτερικό ΔΕΝ θα μπορεις να κανεις επιλογή, και θα χρησιμοποιειτε πάντα ο κύριος λογαριασμός (1ος) Σε ΑΤΜ αλλης τραπεζας στην Ελλάδα , δεν ξερω τι γίνεται - δεν το εχω δοκιμάσει Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα