Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το επιδομα των 313 ευρω το μηνα(ανα διμηνο η πληρωμη βεβαια) δινεται σε ανασφαλιστους η εμεσα ασφαλισμενους για να ΚΑΛΥΨΟΥΝ τις αναγκες τους σε σχεση με την αναπηρια τους,δεν τους δινεται για χαρτζιλικι ουτε επειδη τους λυπαται το κρατος.Το που χρησιμοποιει ο καθενας τα λεφτα του ειναι αλλο πραγμα.Ειναι το προγραμμα βα με 67% και ανω και πολλοι απο αυτους τους ανθρωπους μπορουν να εργαστουν(διαβητης στεφανιαια νοσος κλπ) για αυτο και το επιδομα ειναι σχετικα μικρο και κοβεται εαν εργαστει καποιος.Για σοβαρες περιπτωσεις οπου καποιος δεν μπορει να εργαστει δινονται αλλα επιδοματα(καπου 13-14 επιδοματα εχει η προνοια) αναλογα με την αναπηρια,τα οποια δεν κοβονται και τα οποια σε αλλες περιπτωσεις ειναι μεγαλυτερα.

Κάτι για ψυχιατρικούς λόγους μου λέει η μάνα μου που τα κανονισε το παίρνω το αναπηρικό επίδομα.Παίρνω και ψυχοφάρμακα

φροντίστε να κάνετε μια παραγωγική δουλειά που να βοηθάει την κοινωνία

Ναι ,σκλάβος στις ελιές 10 ώρες την μέρα  για 30 € είναι καλή ιδέα ,εχεις δίκιο φίλε μου

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ,σκλάβος στις ελιές 10 ώρες την μέρα  για 30 € είναι καλή ιδέα ,εχεις δίκιο φίλε μου

εαν θεωρείς σκλάβους όσους εργάζονται συλλέγοντας ελιές ξεκίνα μποϋκοτάζ,μην καταναλώνεις ελιές και 

ελαιόλαδο ποτέ ξανά στην ζωή σου

επίσης,πότε μην φέρεις άποψη σε θέμα για επιλογή επαγγέλματος σε κουβέντα με φίλους

και κάψεις κανέναν,φίλε μου

Δημοσ.

είχα παει να δουλεψω πριν λίγες μέρες για ελιες για μια μέρα και μετά το αφεντικό με απέλυσε καθώς βαριόταν να μου μάθει την δουλειά.οπότε στα @@ τους γραφω ,σόρρυ ε

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θα πρέπει να απαντήσω σοβαρά ή οχι με το τρολλάρισμα που πέφτει εδώ. Ας απαντήσω σοβαρά γιατί βρίσκουν το θέμα και άσχετοι από το google ή αλλού που μπορεί να ενδιαφέρονται.

Οτιδήποτε περι μηνιαίου εισοδήματος από το youtube ας το ξεχάσετε (εκτός αν είστε τραγουδιστής με αρκετά βίντεο και views).

Για όποιον το σκέφτεται και θέλει να δοκιμάσει την τύχη του:

1. Υλικό αποκλειστικά προτότυπο και οχι κλεψιές/copyrighted. Στα βίντεο επιτρέπεται η παράθεση υλικού copyrighted αλλά με χρονικό περιορισμό κάποιων λίγων δευτερολέπτων, οπότε στην περίπτωση που η παράθεση δεν υπερβαίνει το όριο τότε δεν βγαίνει το γνωστό warning με οτι αυτό συνεπάγεται.

2. Μην επιχειρήσει κανείς να ενεργοποιήσει το monetization ακόμα και σε video με copyrighted υλικό που δεν έχει εντοπιστεί από το αυτοματοποιημένο σύστημα και τους αλγορίθμους του youtube. Είναι θέμα λίγων ημερών εως αρκετών μηνών να επισημανθεί και απλά ακυρώνονται όλα τα έσοδα που αποκτήθηκαν (και μετά βρίζε το κακό youtube).

Διακύμανση κέρδους σε κάθε βίντεο, από 0.001$/view εως 0.004$/view, αλλά μέσο κέρδος για αρχάριο που ξεκινάει, 0.001$/view. Οπότε για να βγάλει κάποιος έστω 100ευρώ/μήνα χρειάζεται για αρχή συνολικά 100000 views/μήνα και όλα αυτά με προτότυπο δικό του υλικό, πέρα αυτό με το adblocker πάνε άπατες διάφορες διαφημίσεις που πετάει στο βίντεο, δεν θα κλικάρει κανένας. Επίσης μην ξεχνάμε πλέον οτι για να μετρήσει 1 view πρέπει να προβληθεί το βίντει τουλάχιστον στο 50% του πραγματικού χρόνου που διαρκεί, οι παλιές τανζανιές που κλικάραμε πατώντας συνεχώς enter στο url και ανέβαζε τα views δεν υπάρχουν εδώ και 3-4 χρόνια.

Συμπερασματικά, αν δεν είσαι φτασμένος τραγουδιστής, κάποιος ταλαντούχος που φτιάχνει το δικό του υλικό ή κάτι σε στυλ mikeous/jeremy, δεν είναι και οτι πιο εύκολο, για την ακρίβεια καθόλου εύκολο να βγάλεις κάτι σεβαστό από εκεί.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω δει αρκετές φορές το θέμα αυτό αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να το κάνω.

Έχω το κανάλι μου το οποίο έχω περίπου 150.000 views το μήνα και 2500 subscribers αλλά τα περισσότερα βίντεο είναι από ελληνικές σειρές τηλεόρασης και όσο για τα πνευματικά δικαιώματα βγάζει ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα αλλά πολλές φορές σκέφτομαι αν ισχύει όντως.

Αξίζει να ενεργοποιήσω το να βγάζω λεφτά από το youtube με αυτά τα δεδομένα ?? επίσης έχω κάρτα ανεργίας και δεν ξέρω αν θα ακυρωθεί μετά.

Για να βγάλεις χαρτζιλίκι από το youtube στην Ελλάδα θες τουλάχιστον 100κ subscribers, με δικό σου πρωτότυπο υλικό , που σημαίνει ότι πρέπει να ξοδέψεις ένα Χ ποσό για να πάρεις μια καλή κάμερα και ένα καλό μικρόφωνο, αμέτρητες ώρες για καταγραφή και επεξεργασία video ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει ωραίο, πρωτότυπο υλικό και πιθανότατα συνεργασίες με άλλους youtubers ώστε να σε σπρώξουν για να σε μάθει κόσμος και φυσικά Facebook Ads.

• Like 1
Δημοσ.

Απο ποτε ξεκιναει να μπλεκεται η εφορεια στο θεμα;

Απο τη στιγμη που κανεις monetize το  λογαριασμο,η πανω απο ενα Χ ποσο;

Επισης αυτο πρεπει να παει στο ιντερνετ,οχι στο μπλαμπλα.

Δημοσ.

Απο ποτε ξεκιναει να μπλεκεται η εφορεια στο θεμα;

Απο τη στιγμη που κανεις monetize το  λογαριασμο,η πανω απο ενα Χ ποσο;

Επισης αυτο πρεπει να παει στο ιντερνετ,οχι στο μπλαμπλα.

ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν το μπλαμπλα αξίζει που είναι στο ίντερνετ

Δημοσ.

ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν το μπλαμπλα αξίζει που είναι στο ίντερνετ

Οχι δεν αξιζει :P

Η κατηγορια internet απο την αλλη αξιζει να ειναι στο ιντερνετ.

Προσπαθεις να τρολαρεις,αλλα στο θεμα με τις πλαστες πινακιδεςο φιλος σε εβγαλε ακυρο.

Δημοσ.

Το επιδομα των 313 ευρω το μηνα( δινεται σε ανασφαλιστους η εμεσα ασφαλισμενους για να ΚΑΛΥΨΟΥΝ τις αναγκες τους σε σχεση με την αναπηρια τους,

για έναν παραπληγικό ας πούμε φτάνουν και περισσεύουν για πάνες, υποσέντονα, αλοιφές, φάρμακα, όσο για το φαγητό θα του φέρνουν από το συσσίτιο της ενορίας. Για αυτό επιμένω οτι είναι παρωδία αυτά τα επιδόματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...