Προς το περιεχόμενο

Αποριες web development και Ιεκ


NikosRig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα.Ενδιαφερομαι να ασχοληθω με το web development και εχω καποιες αποριες.Παντα λατρευα γενικα οτι εχει να κανει με υπολογιστη και ασχολιομουν αρκετες ωρες.Μπορω να ασχοληθω με τον υπολογιστη ωρες ολοκληρες χωρις να βαρεθω η να κουραστω και γι αυτο το λογο θα ηθελα να ασχοληθω και επαγγελματικα.Μου αρεσει το web development πιο πολυ και εχω αρχισει εδω και κανα 3μηνο να διαβαζω καθημερινα.

Εμαθα html/css μετα πηγα λιγο στη js αλλα την αφησα στη μεση επειδη ειχα αρκετες αποριες που ηθελα να λυσω στην php οπου και διαβαζω τωρα.Δυσκολευομαι αρκετα μερικες φορες μιας και δεν εχω καμια βοηθεια αλλα υπαρχει κατι που με τραβαει.Επισης σκεφτομαι να παω σε καποιο ιδιωτικο Ιεκ.

Ρωτησα σχετικα με τα ιεκ μου ειπαν οτι δεν αξιζουν και τοσο αλλα πανελληνιες δε γινεται να δωσω ειμαι 22 και δεν καθομαι να ξανα διαβασω για να δωσω.

Σιγουρα εκει που μαθαινεις ειναι μονος στο σπιτι αλλα θα με βοηθησουν καθολου τα Ιεκ?

Ποιο Ιεκ προτεινεται?

Υπαρχει προοπτικη εργασιας στον τομεα αυτο και με χαρτι απο Ιεκ?Υπαρχει ζητηση η προβλεπεται να εχω θεμα ευρεσης εργασιας?Γιατι ναι μεν βλεπω συχνα καινουργιες αγγελιες αλλα εχουν μεγαλη επισκεψιμοτητα σε μικρο χρονικο διαστημα.

 

Θα ηθελα τις αποψεις ατομων απο το χωρο αυτο διοτι ειδη εχω μια δουλεια και προκειται να την αφησω και να αλλαξω πολη να παω Αθηνα για να παω και Ιεκ αλλα και να ασχοληθω με ενα επαγγελμα το οποιο αν δουλευα θα πηγαινα για δουλεια με χαρα αν και ειναι δυσκολη  και δε θα το εκανα κατ αναγκαστικα παρολα αυτα ομως ειναι μεγαλη αποφαση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για web εφαρμογές προοπτική εργασίας έχεις αν παρουσιάσεις εργασίες-portfolio στον εργοδότη. Οτι έχεις φτιάξει μόνος σου πλήρεις ιστοσελίδες.

 

Αυτά ζητάνε και όχι ΙΕΚ ούτε διδακτορικά στην πληροφορική.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κ αλλο ενα παιδι που ρωτησα ακριβως το ιδιο μου ειπε.Και μου ειπε επισης οτι μετραει να φτιαξω σελιδες γραμμένες μονος μου για να φαίνεται οτι ξερω γλωσσες κ οχι μονο με καποιο cms.Αλλα καποιος που εχει μαθει γλωσσες κ εχει ενα καλο portofolio βρίσκει σχετικα ευκολα δουλειά?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...