Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα στις 15/11 ενα παιχνιδι για pc και συγκεκριμενα το NBA 2k 18.Εγραφε in stock στο allkeyshop οποτε και συνεχισα στην αγορα απο cjs cd keys.

Πληρωσα μεσω paypal κι αμεσως μου ηρθε mail επιβεβαιωσης που ελεγε οτι το κλειδι μου θα το εχω σε 2-12 ωρες.

Για να μην τα πολυλογω,μεχρι σημερα μου ζητησαν μεσω mail που μιλαγαμε,φωτογραφια την καρτα μου,να παρω τηλεφωνο την τραπεζα μου για να μου πει το 6ψηφιο της παραγγελιας μου,την αδεια οδηγησης μου που επιβεβαιωνει οτι ειμαι ο κατοχος της καρτας,πολλα mail απο την μερια μου γιατι δεν εχω το κλειδι,κι αφου τους εχω ρωτησει αν εχουν κλειδια ή οχι για το συγκεκριμενο παιχνιδι καναν τους Κινεζους.

Τελευταιο μου mail χτες οπου και ζητηγα τα λεφτα μου πισω.Δεν απαντησαν.

Κανω κριτικη στο site τους και στο allkeyshop και ξαναστελνω mail επιστροφης χρηματων.Εν το μεταξυ εκανα κι ακυρωση παραγγελιας(refund) απο το site τους,αλλα και παλι τιποτα.

Σημερα μου απαντησαν να μην τους ενοχλω γιατι καθυστερουν τους αλλους πελατες και να μην στελνω αλλο αφου ειναι ολα καλα με την παραγγελια μου.

Τα χω παρει στο κρανιο με την παρτη τους και θελω τροπο καπως να τους τρεξω.Οχι για να μου στειλουν το κλειδι πια,αλλα για να παρω τα λεφτα μου πισω.

Οχι κι ειρωνια να πουμε ενω κανανε πατατα.

Υπαρχει μεσω paypal να ζητησω τα λεφτα μου και να γινει η διαδικασια αμεσα;

Μπορει καποιος να με συμβουλευσει πως να κινηθω;

Τα λεφτα μου δεν τα χανω,το ξερω.Απλα για τη κοροιδια τους.

Δημοσ.

Φυσικά. Απλά θα πας εκεί (στην paypal δηλαδή) και θα το κάνεις refund. (Έχω μόνον έναν ενδοιασμό λόγο του ότι έχουν περάσει τρεις μέρες.  

• Like 1
Δημοσ.

Είχα κάνει preorder από αυτούς το battlefield 1 και μου έστειλαν χρησιμοποιημένο κλειδι.

Ευτυχώς παραδεχτηκαν το λάθος και δεν μπήκα στην διαδικασία του dispute.

Δημοσ.

Και πως κανω refund απο το paypal?Δεν μπορω να την βρω την επιλογη.

Μιλαμε κοροιδια και δεν τα μπορω αυτα οταν εχεις γενικα καλες αξιολογησεις.

Δημοσ.

Τελικα δεν με θελει να το παιξω αυτο το παιχνιδι...

Αφου μετα απο 5 μερες πηρα επιτελους τα λεφτα μου πισω,παω να το παραγγειλω απο αλλου και συγκεκριμενα απο G2a.com.

Ολα καλα,παιρνω αμεσως τον κωδικο και ξεκιναω το κατεβασμα.Το βραδυ πριν κοιμηθω κι αφου εχει κατεβει το μισο παιχνιδι,κλεινω τον υπολογιστη με την προυποθεση να το συνεχισω μολις ξυπνησω

Αμ δε!

Μου πεταει το steam μηνυμα οτι ο κωδικος χρησιμοποιειται.

Τωρα τι κανουμε;Εστειλα στον πωλητη αλλα δεν απαντησε ακομα.

Πακι μεσω paypal πληρωσα οποτε δεν τα κλειω τα λεφτα μου ακομα...

Μα καλα ετσι μπουρδελο ειναι ολα τα κλειδαδικα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...