Noreak Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 για αρχεία δοκιμάστε το everything στα windows > http://www.voidtools.com +1
atheatos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 αν θες να χανεις χρονο σου πας windows απλα , εχει γινει μια κακη αντιγραφη σε ολα ... απο mac osxΜα το Windows πάντα ήταν κακή αντιγραφή του Mac OS GUI. Έτσι ξεκίνησε και έτσι συνεχίζει. επειδή αρχίσαμε τις μαλακiες να πω ότι τα windows 10 ειδικά η τελευταία που έβγαλε είναι η καλύτερη που έχει βγει και ξεπερνάει σε απλή χρήση το mac os. Βρείτε μου μηχάνημα φορητό του 2007 να παίρνει mac os 2015 και έπειτα χωρίς πατέντα και τα συζητάμε. Σε thinkpad t60 δουλεύει τα πάντα από ΒΤ μέχρι δακτυλικό αποτύπωμα, μόνο με ssd και μνήμη 2+3 GB Με μηχανικό δίσκο και 2+2GB ram πάει σφαίρα σε latitude E6400. Η νέα εμφάνιση των 10 έχει κάνει υπολογιστές δεκαετίας να φαίνονται σύγχρονοι Η apple από τότε που "έφυγε" ο χίπης μας τελείωσε, θέμα χρόνου είναι να πάρει και αυτή τη σειρά της microsoft από το 2007 και έπειτα. Mac έχω και iphone από το 2005 και 2007 αντίστοιχα, άλλο η συνήθεια και άλλο η αλήθεια χωρίς παρωπίδες Ο κάθε ένας αγοράζει ότι γουστάρει peace Έχεις δίκιο το θέμα είναι η αναζήτησή και το GUI. Όλα τα αλλά είναι ... 1
m32s Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δεν έχεις δουλέψει το Spotlight για να τα γράφεις αυτά. καλά καλά και σε hackintosh τα έχω δουλέψει άστο δεν...
coffeex Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 καλά καλά και σε hackintosh τα έχω δουλέψει άστο δεν... Πας να το βγάλεις άχρηστο; Εδώ η MS πάει να βγάλει κάτι παρόμοιο, οπότε ......
m32s Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Πας να το βγάλεις άχρηστο; Εδώ η MS πάει να βγάλει κάτι παρόμοιο, οπότε ...... τί είναι αυτα που λες; δεν έχεις τί να απαντήσεις μου φαίνεται και βάζεις λόγια που δεν είπα όσο για το OSX και τις λειτουργίες του, όταν το συγκρίνετε με άλλα λειτουργικά ας συγκρίνετε και αντίστοιχο hw στο οποίο περιλαμβάνεται και ο ssd...
atsddd Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Κατι αλλο βασικο που πρεπει να κανει επιτελους η microsoft, ειναι να περασει και ολα τα menu και submenu του συστηματος στο καινουριο γραφικο περιβαλλον. Ολα ωραια και καλα, αλλα δεν μπορει καθε φορα που παταμε σε καποιο additional menu να πεταγεται παραθυρακι λες κι ειμαστε ακομα στα xp. Ενω τα 10 για μενα ειναι το καλυτερο λειτουργικο που εχει βγαλει μεχρι στιγμης, ειναι μερικα απλα πραγματακια που θα μπορουσαν να το κανουν τελειο. 2
masteripper Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ας ενσωματώσει το Agent Ranshack στο άθλιο search και μετά το συζητάμε....βαρέθηκα κάθε φορά αυτό το δεξί κλικ...αλλά ευτυχώς που υπάρχει το παραπάνω....δεν θα βρίσκαμε ΠΟΤΕ τα αρχεία μας αν περιμέναμε την Μικρομαλακή. 1
possiz Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Είναι για τα μπάζα...... To Spotight απλά τα σπάει τόσο σε ταχύτητα, δυνατότητες όσο και σε αποτελέσματα δεν είναι τυχαίο που η Microsoft θέλει κάτι τέτοιο και στα Windows γιατί και η ίδια το ξέρει ότι η αναζήτηση στα Windows δεν λειτουργεί σωστά και είναι κάτι αιώνες πίσω τεχνολογικά. Αν καταφέρει να φτιάξει μία καλή υλοποίηση του Spotlight θα είναι καλό. Αν θέλει φτιάχνει πάρα πολύ καλύτερη. Και σίγουρα θα τη φτιάξει. Μια database είναι με full text χαρακτηριστικά. Η Apple τεχνολογία για databases δεν διαθέτει και όπως λες λειτουργεί πολύ καλά. Είναι θέμα απόφασης.
JimGer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Είναι για τα μπάζα...... To Spotight απλά τα σπάει τόσο σε ταχύτητα, δυνατότητες όσο και σε αποτελέσματα δεν είναι τυχαίο που η Microsoft θέλει κάτι τέτοιο και στα Windows γιατί και η ίδια το ξέρει ότι η αναζήτηση στα Windows δεν λειτουργεί σωστά και είναι κάτι αιώνες πίσω τεχνολογικά. Αν καταφέρει να φτιάξει μία καλή υλοποίηση του Spotlight θα είναι καλό. Τα windows με επιλογές τύπου everything είναι μακράν πιο γρήγορα. Στα mac καλό το spotlight ειδικά με κάτι επιλογές τύπου Alfred αλλά το everything είναι απλά ταχύτερο. Δεν τσεκάρει τα αρχεία αλλά το MFT νομίζω. Με λίγα λόγια δεν χρειάζεται Indexing σε ntfs δίσκους. Πάντως όποιο νέο χαρακτηριστικό, καλοδεχούμενο
possiz Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Τα windows με επιλογές τύπου everything είναι μακράν πιο γρήγορα. Στα mac καλό το spotlight ειδικά με κάτι επιλογές τύπου Alfred αλλά το everything είναι απλά ταχύτερο. Δεν τσεκάρει τα αρχεία αλλά το MFT νομίζω. Με λίγα λόγια δεν χρειάζεται Indexing σε ntfs δίσκους. Πάντως όποιο νέο χαρακτηριστικό, καλοδεχούμενο Χωρίς κάποιου είδους indexing πως θα κάνει αναζήτηση? Μην λέμε ότι μας κατεβαίνει.
JimGer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Χωρίς κάποιου είδους indexing πως θα κάνει αναζήτηση? Μην λέμε ότι μας κατεβαίνει. Κοίτα δεν ψάχνει μέσα σε αρχεία όπως πχ pdf κλπ. Το ntfs έχει το MFT που έχει το file description. Οπότε το everything ψάχνει σε αυτό το MFT που είναι ξέρω γω 300 MB. Αλλά το MFT αυτό φτιάχνεται παράλληλα με το αρχεία. Σε επίπεδο file system. Κατέβασέ το να δεις τι εννοώ
NiVa013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μα Cortana?? Πες την Σούλα ρε παιδί μου!! Καμιά άλλη αντιγράφη της Apple θα κάνουν ή να αγοράσουμε όλοι mac να ησυχάσουμε και από τις επανεκκινήσεις σε κάθε εγκατάσταση προγραμμάτων και updates?
cp5120 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 αν θες να χανεις χρονο σου πας windows απλα , εχει γινει μια κακη αντιγραφη σε ολα ... απο mac osx Δούλεψα και τα δύο στο πρόσφατο παρελθόν και ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ότι το ένα υπερτερεί σημαντικά του άλλου. Βέβαια, το καταλαβαίνω, όταν δίνεις 5 φορές παραπάνω για MAC για να κάνεις τις ίδιες ακριβώς δουλειές με ένα PC, είναι λογικό να έχεις πείσεις τον ευατό σου ότι είναι και "καλύτερο". Όσο για τις "αντιγραφές", είναι για ...γέλια ο ισχυρισμός γιατί όλοι άνω των 7 ετών ξέρουν ότι η Apple έχει αντιγράψει τα πάντα (ή έχει εξαγοράσει τις ανάλογες εταιρίες). Αλλά και πάλι ισχύει το παραπάνω... 1
cp5120 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Να κάνω ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ερώτηση: Πόσους χρήστες PC ξέρετε να έχουν στο πλάι και ένα MAC? Πόσους χρήστες MAC ξέρετε να MHN έχουν στο πλάι και ένα PC? Άντε και καλές αγορές iPhone σε τιμές black Friday... 1
billxl Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Να κάνω ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ερώτηση: Πόσους χρήστες PC ξέρετε να έχουν στο πλάι και ένα MAC? Πόσους χρήστες MAC ξέρετε να MHN έχουν στο πλάι και ένα PC? Άντε και καλές αγορές iPhone σε τιμές black Friday... Αυτό δεν λέει κάτι. Εαν κάποια προγράμματα δουλεύουν σε Windows μόνο τότε αναγκαστικά θες Windows. Αυτό δεν δηλώνει ότι τα Windows είναι καλύτερα απ' το Mac OS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα