Nionios1996 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα σε ολους. Μιας και ειναι μερες μαυρης παρασκευης (χαχαχαχαχα) ειπα μηπως χτυπησω κατι καλο που ισως να αξιζει. Εχει ενα pc απο 699 σε 459 στο πλαισιο με τα εξηςryzen 3 1200rx 5508 gb ram 2400mhz1 tb hddκουτι καλουτσικο γυρω στο 50ρικο σε κοστοςκαι μητρικτη δεν θυμαμαι εχει κολλησει και το site αυτη την στιγμη και δεν μπορω να δωγενικα σε αυτα τα λεφτα αξιζει? Αξιζουν cpu και gpu ή πεταμενα λεφτα? Μπορω να φτιαξω κατι καλυτερο με αυτα τα λεφτα? Ειμαι στο οριο παντως οσων αφορα μονο τον πυργοΓενικα παιχνιδακια θελω να παιζω, lol, gta v, counter, cod στο νετ που παιζω μου αρεσει τελευταια και το battleground αλλα με το ζορυ το σηκωνει και εκει στα full γραφικα, ισως θα ειναι δυσκολο με τοσα λεφτα να μπορω να παιξω και αυτο το παιχνιδακι ή ομοια του βαρια! Δεν ξερω και παρα πολλα απο αυτα για αυτο λιγο ρωταω οσους εχουν μια ιδεα παραπανω να μου πουν.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Πρότυπο Φόρμας αγοράς-αναβάθμισης υπολογιστή 3
ZELOMOTH Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Απλα ο,τι και να κοιταζεις, να ξερεις οτι ξεχνας την πρωτη τιμη και τετοιες μπαρουφες που παρουσιαζουν .... Αυτο το pc που ενδιαφερεσαι, καπου τοσο εχει οσο το "αφηνουν"... Δηλαδη γυρω στα 450. Ξεχνα τα 699 και τετοιες μπουρδες που κοροιδευουν τον κοσμο... Μπλακ Φραιντευ κι @ρχιδι@ καπαμα.... 1
adtakhs Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα σε ολους. Μιας και ειναι μερες μαυρης παρασκευης (χαχαχαχαχα) ειπα μηπως χτυπησω κατι καλο που ισως να αξιζει. Εχει ενα pc απο 699 σε 459 στο πλαισιο με τα εξης ryzen 3 1200 rx 550 8 gb ram 2400mhz 1 tb hdd κουτι καλουτσικο γυρω στο 50ρικο σε κοστος και μητρικτη δεν θυμαμαι εχει κολλησει και το site αυτη την στιγμη και δεν μπορω να δω γενικα σε αυτα τα λεφτα αξιζει? Αξιζουν cpu και gpu ή πεταμενα λεφτα? Μπορω να φτιαξω κατι καλυτερο με αυτα τα λεφτα? Ειμαι στο οριο παντως οσων αφορα μονο τον πυργο Γενικα παιχνιδακια θελω να παιζω, lol, gta v, counter, cod στο νετ που παιζω μου αρεσει τελευταια και το battleground αλλα με το ζορυ το σηκωνει και εκει στα full γραφικα, ισως θα ειναι δυσκολο με τοσα λεφτα να μπορω να παιξω και αυτο το παιχνιδακι ή ομοια του βαρια! Δεν ξερω και παρα πολλα απο αυτα για αυτο λιγο ρωταω οσους εχουν μια ιδεα παραπανω να μου πουν. R3 1200 (98$) Asrock ab350m (70$) εδώ σίγουρα έχουν βάλει χειρότερη. RX 550 (90$) 1TB (40$) TurboX τροφοδοτικό (30$) Κουτί (30$) Ram 8gb 2400 (75$) Αυτό σου πουλάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα